Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Εργασία σε εξέλιξη...

ή αλλιώς το χάος στο δωμάτιο μου....
Είχα πει ότι θα κάνω ανάρτηση μόνο όταν θα τελείωνα, αλλά δεν με αφήνετε σε ησυχία (ονόματα δεν λέω, ξέρετε ποιες είστε!)
Μερικές φωτογραφίες από το χαμό που επικρατεί, αλλά και την τάξη που έχει μπει ήδη σε ορισμένα πράγματα όπως λουλούδια, κορδέλες, αυτοκόλλητα, κουμπιά και brads, καλούπια sizzix, μελάνια και ακρυλικά χρώματα...
Πολλές ευχαριστίες στους Δημήτρη και Σπύρο και στη Ρούλα, που έτρεξε να με βοηθήσει...

Ευελπιστώ να το τελειώσω σύντομα (είναι πολλά τα πράγματα που κείτονται στο πάτωμα... χαχχαχαχα), να σας το δείξω και να πέσω με τα μούτρα στη δημιουργία.
Φιλιά πολλά :-*







Η Ρούλα επί τω έργω, πάντα με το χαμόγελο!


32 σχόλια:

  1. Κορίτσια μπράβο σας τα έχετε τοποθετήσει όλα τόσο όμορφα!Κατερινάκη δεν έχω λόγια τι υπέροχο δωμάτιο τι υπέροχα πραγματάκια!!Να είσαι γερή και να βλέπουμε πάντα τις μοναδικές δημιουργίες σου.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eίπες "δωμάτιό σου"...όχι εργαστήρι σου...όχι μαγαζί σου...;;;
    Εγώ πάντως μέσα σε αυτό το χώρο θα ήμουν σαν σε ζαχαροπλαστείο! Λιγούρα με πιάνει όταν τα βλέπω όλα αυτά και η φαντασία μου οργιάζει για τις κατασκευές που μπορούν να γίνουν και περιμένουν σε αυτά τα ράφια!!!!
    Την επόμενη φορά που θα θες βοήθεια φώναξέ με!!! Υπόσχομαι να βοηθήσω μόνο και να μην κάτσω να ανοίξω όλα τα σακουλάκια...να μην ψαχουλέψω...(Ψέματα λέω...!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ετσι πρέπει να ειναι ο παράδεισος....! Τι όμορφο "δωμάτιο-εργαστηριο-μαγαζάκι"... ειναι αυτό? Αχ, θαθελα να ημουν εκεί και να χαζεύω, να χαζεύω... Καλές δημιουργίες, Κατερίνα μου!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά....εντάξει...έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα!!!Κοιτάζω και ξανακοιτάζω τις φωτό σου!Τι οργάνωση, τι τάξη....τι υπέροχος χώρος για δημιουργία!!!!!!Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερινακι εχω τρελλαθει με ολα αυτα...σιγουρα θα πρεπει να βρω τροπο να φτιαξω και εγω τον χωρο μου...μετα δεν θα φευγω απο κει καθολου!!!!!!οχι οτι φευγω τωρα....ευχομαι καλες δημιουργιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΙΑ!!!! Να το χαρείς όσο μπορείς Κατερινάκι μου τώρα που το φτιάχνεις και να μελετήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και μετά θα ΄χεις ένα δωμάτιο-παράδεισο που θα τον λαχταράς και θα χαίρεσαι να δημιουργείς σ' αυτόν. Πολύ-πολύ χαίρομαι που γίνεται τόσο όμορφος. Φιλιά! Θα τα πούμε το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινάκι τι τέλεια οργάνωση,όλα μαζεμένα και τόσα πολλά υλικά....πω πω από που να ξεκινήσεις κ που να θυμηθείς τι έχεις....Μπράβο σας πάντως πολύ καλή δουλειά...Η Ρούλα φυσικά πάντα με το χαμόγελο κ έτσι πρέπει...Με έβαλες σε σκέψεις για το πότε θα φτιάξω το δικό μου χώρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ζηλεύωωωωωωω. Θέλω και εγώ ένα τέτοιο. Έχω χαζέψει. Το δικό μου είναι εντελώς αποθήκη. Έπρεπε να σας βάλω φωτό να φρίξετε. Κατερινάκι μου καλορίζικο, καλή αρχή, και ακόμα πιο όμορφες δημιουργίες και συνθέσεις. Και βέβαια καλές δουλειές. Με φούντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πωπω πραγματα τι ωραια που ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώπω καλούδια!!Άντε με το καλό να το ολοκληρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι φαναταστικό μέρος... τόσο τέλεια οργανωμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο τέλειο!!!! Αχ θα έρθετε να τακτοποιήσουμε και το δικό μου? (χαχχα!)
    Μπράβο κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλενάδα...ένα μόνο σου λέω...
    ΚΑΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!! καιρός ήταν..μας έλειψες πολύ...για να δούμε τωρα που τα βάζεις σε τάξη (και τι τάξη, α ρε Ρούλα!!!!) τι μαγείες θα φτιάξεις!!!
    σ'αγαπώ πολύ...φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακόμα και μέσα στο χαμό,όπως εσύ λες αλλά εμείς δε βλέπουμε καθόλου,είναι ΑΚΡΩΣ ΕΡΩΤΕΥΣΙΜΟ!!!
    Με το καλό να τελειώσεις και να το βλέπεις και να το καμαρώνεις!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πόσα πράγματα μπορεί να έχεις Κατερίνα μου!!! Μου αρέσει πολύ ο χώρος σου! Μου έδωσες πολλές ιδέες, μιας κι εγώ είμαι σε φάση οργάνωσης!
    Σ'ευχαριστώ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω μείνει άφωνη!!!!τόσα πράγματα!!!πως βρίσκεις άκρη?πάντως τα τακτοποίησες τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το χάος στο δωμάτιο μου....
    sto diko mou den perigrafete...
    se faumazo,telia ikona tou xorou! profanos domatio einai megalo. sigxaritiria!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. WOW!! You are really organized! how do you do it?amazing! Good luck with the clean up. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έτσι όπως τα βλέπω θέλω να μπω σε αυτό το δωμάτιο και να αρχίσω το ψαχούλεμα! Η αδιακρισία σε όλο της το μεγαλείο χα χα! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοριτσάκια μπράβο σας τα έχετε τακτοποιήσει όλα τόσο όμορφα και πρακτικά!!Κατερινάκι τι να πω σε θαυμάζω για τον παράδεισο που έχεις φτιάξει.Να είσαι γερή και να δημιουργείς πάντα τόσο όμορφα πραγματάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι όμορφος χώρος για να δημιουργείς! Μπράβο Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καταπληκτικός χωρος Κατερίνα μου!!!
    Θα απολαμβανεις την κάθε δημιουργία σου!!!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερίνα μου, το δωμάτιό σου είναι καταπληκτικό και είμαι σίγουρη ότι και οι δημιουργίες σου θα συνεχίσουν να είναι υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλε ποιο χαος λες? εγω μια χαρα τακτοποιημενο το βλεπω!! το δικο μου οταν δημιουργω ειναι βομβαρδισμενο τοπιο.. χεχε!! πολυ ομορφος χωρος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αχχχχ,ζηλευω!!! με το καλο να το τελειωσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καταρχήν είχα μείνει άφωνη όταν το είδα! Δεν υπήρχε σχόλιο και προσπαθούσα να γράψω, αλλά δεν μου το έπαιρνε. Αλλά και πάλι τώρα κάθομαι και χαζεύω …
    Πόσα όμορφα καλούδια και η αγάπη για την K&Company είναι ιδιαίτερα εμφανής! Κατερίνα μου αρέσει η σωστή επιλογή ραφιών που έκανες, αλλά περισσότερο τα καλά σου φιλαράκια, που είναι πάντα δίπλα σου σε κάθε στιγμή της ζωής σου!
    Μπράβο, μπράβο και σε σένα Ρουλίτσα! Πολύ σας χαίρομαι! Καλή συνέχεια, αν δεν το έχετε ολοκληρώσει κι ευχαριστούμε Κατερινούλα που το μοιράστηκες μαζί μας! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. θελω να ερθω να ψωνισω τωρα!!!!!!! σουπερ δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ιιιιιιιι (αυτό της Ζουμπουλιας)...δεν μπορω να πιστεψω ποσα πολλά πραγματα έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ξαναχαζευω το ..ατελιε σου και αναρωτιεμαι...θα τελειωσουν ποτε τοσα πραγματα που εχεις???μαλλον οχι γιατι εσυ συνεχιζεις ακαθεκτη να παραγγελνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πως παραγγέλνουμε? χαχα ΤΕΛΕΙΟ είναι! Πολύ έξυπνες και λειτουργικές ιδέες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή