Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

And the Oscar goes to... ... :-D

Είμαι απίστευτα χαρούμενη, η εβδομάδα μου ξεκίνησε τόσο όμορφα, όπως πέρασα το Σαββατοκύριακό μου!!!! Η πολύ ταλαντούχα Ελένη, η κατά κόσμον pink dreamer, μου απένειμε βραβείο και από το πρωί έχω ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (ως συνήθως δηλαδή), αλλά ένας λόγος παραπάνω! Πρέπει με τη σειρά μου να το χαρίσω σε 7 ταλαντούχα άτομα (το 7 είναι μαγικός αριθμός ;-)) και να γράψω 7 πράγματα στα οποία είμαι εθισμένη (είμαι σε πολύ περισσότερα, αλλά αναγκαστικά θα πω μόνο 7). Διάλεξα με μεγάλη ευκολία, γιατί όπως είπα το 7 είναι αριθμός με μαγικές ιδιότητες και έτσι αυτό μου επιτρέπει να το απονείμω σε ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες μου!!!!
Και τώρα 7 πράγματα στα οποία είμαι εθισμένη:
- στο να αγοράζω συνεχώς πράγματα για τις αγαπημένες μου ασχολίες και κυρίως για το scrapbooking
- στο να δημιουργώ ακόμη και νοερά στο μυαλό μου
- στο να βρίσκομαι με αγαπημένους φίλους και να δημιουργούμε παρέα (είναι τέλεια κάθε φορά)
- στο να μην είναι ποτέ συμμαζεμένος ο χώρος που δημιουργώ (αυτή τη στιγμή τα περισσότερα πράγματα είναι στο πάτωμα... ....)
- στο να επισκέπτομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση τα blogoσπιτά σας για να μάθω τα νέα σας και να δω τα αριστουργήματά σας (ακόμη κι όταν δεν προλαβαίνω να αφήσω σχόλιο...)
- στο καλό φαγητό (κάτι που μου θυμίζει ότι πρέπει να ασχοληθώ λίγο με τη διατροφή μου....)
- στον αγαπημένο μου Γιώργο!!!!








7 σχόλια:

  1. κατερινα μου, αυτο το να μην ειναι ποτε συμμαζεμενος ο χωρος που δημιουργεις,πρεπει να το δει ο αντρας μου που μουρμουραει οταν βλεπει τα χρωματα κι ολων των ειδων τα υλικα απο εδω και απο εκει οταν κι εγω δημιουργω!!!
    να εισαι παντα γελαστη! ειναι ωραιος εθισμος το γελιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kατερινάκι συγχαρητήρια για το βραβείο. Σου αξίζει,το blog σου είναι καταπληκτικό. Οσο για τα πράγματα που αγαπάς βλέπω οτι έχουμε κοινά σημεία εκτός απο το τελευταίο (χι χι)

    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατερίνα μου συγχαρητήρια για το βραβειάκι, πράγματι το αξίζεις!!!!΄Όσον αφορά τα επτά πράγματα που λατρεύεις εδω εντοπίζω πολλά κοινά!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλενάδα!! πάντα επιτυχίες και καλές δημιουργίες!!! σου αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά βραβεία.. και νομίζω ότι εχεις το καλύτερο...έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε στηρίζει!!! φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζουζουνίτσες σας ευχαριστώ πολύ όλες!
    Να είστε καλά και να πάρετε το βραβείο και να το αναρτήσετε στα Blogs σας, γιατί είστε χρυσοχέρες από τις λίγες!!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοριτσάκι συγχαρητήρια για το βραβείο!!! Σου αξίζει σε κάθε περίπτωση!!! Ο εθισμός σου στα διάφορα που γράφεις είναι φυσιολογικός... όταν χρειαστείς γιατρό... θα στο πούμε μην ανησυχείς χιχιχι... άλλωστε αν δεν ήσουν έτσι και τόσο εθισμένη, θα δημιουργούσες με τόση φαντασία την τελειότητα?!!! Οφείλω να ομολογήσω βέβαια πως ο καλός σου είναι και ο καλύτερος από τους εθισμούς σου! Ματς-μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ a pink dreamer
    Ελενάκι, κάτι σου έχω ζητησει... θέλω τη δ/νσή σου! Δεν υπάρχει ζωή, δημιουργία, αύριο χωρίς γέλιο... και μάλιστα ξεκαρδιστικό!
    @ Maria Z
    Μαράκι, όλες τα ίδια μας ενώνουν και πάντα η αγάπη μας οδηγεί έστω κι αν έχει διαφορετικό πρόσωπο ;-) χεχεχεχε
    @ princess
    Μπορεί να τα έχουμε και όλα κοινά, αλλά στο φαγητό μάλλον κάτι γίνεται... Σε βλέπω μοντέλο και ζηλεύω (με την καλή έννοια) Φιλια!
    @ Eleftheria
    Αυτό ναι!!! Δεν μου λέει όχι ο γλυκός μου... ακόμη κι όταν θέλει να μου το πει!!!
    Αλλά τον καταλαβαίνω κι έχει τις περισσότερες φορές δίκιο κι ας μην μιλάει! :-)
    @ xrysa
    Χρυσουλίνι μου, γιατρειά δεν υπάρχει! Όταν σταματήσω να αναπνέω θα σταματήσουν και οι εθισμοί!
    Τον εθισμό σΤον Γιώργο τον άφησα τελευταίο και καλύτερο! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή