Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Και οι 7 ήταν υπέροχες...!

Καλημέρα!
Αναρωτιέστε προς τι ο τίτλος; Σίγουρα θα έχετε δει ότι η γειτονιά μας παίζει ένα παιχνιδάκι τις τελευταίες μέρες... με κάλεσαν κι έμενα οι φίλες να τους κάνω
παρέα. Ο λόγος είναι για τις αναρτήσεις!
Για να δείτε τις αναρτήσεις με όλες τις φωτογραφίες τους, πατήστε πάνω στον έντονο τίτλο ή στη φωτογραφία ;-)

Η πιο όμορφη ανάρτηση
Πραγματικά δυσκολεύτηκα πολύ να ξεχωρίσω μια... κι ακόμα δεν είμαι σίγουρη. Θα διαλέξω όμως αυτό που ζωγράφισα στο Ταξιδιάρικο Ημερολόγιο... το μοναδικό μου Art Journal, που είπα ότι θα το συνεχίσω αλλά δεν το έκανα. Μάλλον η επιλογή έγινε γιατί ήταν η πρώτη μου δημιουργία μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω δύσκολων προσωπικών καταστάσεων και με αυτή έβγαλα τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να την έχω κρατήσει, αλλά είναι καλύτερα που την άφησα να ταξιδέψει και να ελευθερωθεί... :-)
Η πιο δημοφιλής ανάρτηση
Αυτή την ξεχώρισα εύκολα, γιατί είχε τα περισσότερα σχόλια!!! Είναι το δωράκι που χάρισα μετά από το ταξίδι μου στην Νέα Υόρκη και τα πολλά ψώνια που έκανα εκεί... Μόλις τώρα διαπίστωσα, ότι ακόμα δεν έχω μοιραστεί τις υπέροχες φωτογραφίες μου από αυτό το ταξίδι... Θα γίνει κι αυτό... Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
Η πιο χρήσιμη ανάρτηση
Δεν μπορώ να πω ότι έχω αναρτήσει κάτι πολύ χρήσιμο... Μάλλον συνεχώς δημιουργίες χωρίς πολλές πληροφορίες αναρτώ, αλλά και πάλι δεν είμαι των λόγων, αλλά των έργων, τι να κάνω;
Θα διαλέξω τις οδηγίες που είχα γράψει στο ξεκίνημα μου για να φτιάξει κάποιος message album. Δεν είναι πια τόσο χρήσιμες, μιας και υπάρχει η Σφραγιδομανία.


Η ανάρτηση που με έκανε περήφανη
Είναι ο πρώτος στολισμός βάπτισης που έκανα για ένα γλυκύτατο μωράκι τη Μαρία. Νιώθω περήφανη, γιατί το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο, τα σχόλια των καλεσμένων μοναδικά και γιατί η ανάρτηση αυτή φιγουράρει στην πρώτη επιλογή του google, όταν κάποιος κάνει αναζήτηση "στολισμός βάπτισης".


Η πιο αμφιλεγόμενη ανάρτηση
Δεν έχει εικόνα... Είναι μόνο λέξεις, αισθήματα.
Είναι μια ανάρτηση που ήθελα και δεν ήθελα να την κάνω... Τελικά έγινε και ακόμα και τώρα που διαβάζω τα σχόλιά σας είμαι πολύ ευτυχισμένη που την έκανα, που μοιράστηκα μαζί σας τα αισθήματά μου και εσείς με αγκαλιάσατε και με στηρίξατε όσο δεν το έκαναν "πραγματικοί φίλοι" μου!
Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Η ανάρτηση που δεν της δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή
Νομίζω όλες οι αρχικές μου αναρτήσεις... Ποια να ξεχωρίσω; Τότε η γειτονιά δεν ήταν τόσο μεγάλη... ύστερα ξεκίνησαν οι φιλίες, τα γέλια, τα πειράγματα, τα τηλεφωνήματα!
Θα διαλέξω την κέρινη δημιουργία για να τη δείτε, έστω και καθυστερημένα :-)


Η ανάρτηση που με ξάφνιασε με την επιτυχία της
Θα διαλέ
ξω πάλι έναν στολισμό βάπτισης, γιατί δεν περίμενα τόσα όμορφα σχόλια και τόσο ενθουσιασμό. Δούλεψα πολύ γι' αυτόν τον στολισμό και χάρηκα ακόμα περισσότερο μόλις διάβασα τα σχόλιά σας! Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Σκέφτηκα λοιπόν πως θα ήταν ωραίο να τα συγκεντρώσω όλα αυτά μαζί με κάμποσα ακόμα στοιχεία και να φτιάξω ένα mini album για το blogοσπιτάκι μου. Μείνετε συντονισμένοι... Και όσοι δεν έχετε παίξει για κοπιάστε, θα ξαφνιαστείτε από τις ίδιες τις αναρτήσεις σας!

Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, το δικό μου θα είναι σίγουρα μιας και περιμένω αγαπημένες φίλες στο σπίτι για κουβεντούλα, φαγητό και δημιουργία ;-) οπότε τρέχω να ετοιμαστώ... αύριο θα σας έρθω επίσκεψη στα σπιτάκια σας!
Φιλιά πολλά!

26 σχόλια:

  1. Και οι 7 ήταν υπέροχες κι έχεις απόλυτο δίκιο!! Πάντα όμορφες αναρτήσεις να μας παρουσιάζεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινάκι μου, όντως και οι 7 ήταν υπέροχες!!!!
    Μπραβο, μπράβο!!
    Να είσαι καλά και πάντα όμορφες δημιουργίες!!!
    Φιλάκια πολλά και καλά να περάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινάκι εγώ επειδή είμαι καινούρια στη γειτονιά δεν είχα δει αυτές τις αναρτήσεις, κατάλαβα λοιπόν ότι εκτός από μια γλυκύτατη κοπέλα που είσαι κάνεις και εξαιρετικές δημιουργίες!!!!Για το στολισμό της βάπτισης δεν έχω λόγια δείχνει υπέροχος και καλά κάνεις και είσαι περήφανη και εγώ θα ήμουν χα χα χα!!!Με συγκίνησες πολύ με το κείμενο που έγραψες για το χωρισμό σου και κατέθεσες σε όλους εμάς την ψυχούλα σου αλλά να ξέρεις ότι κάθε εμπόδιο για καλό όπως έλεγε και ο πατέρας μου και όπως λέει και η Μarie-Meraki τα καλύτερα έρχονται....Καλή σου μέρα φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι μου καλημέρα! Δεν έχω λόγια και οι 7 είναι υπέροχες!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κατερινακι μου νιωθω πως εισαι καλυτερα και χαιρομαι! αυτη η σελιδα σου μου εχει κλεψει την καρδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίες όλες Κατερίνα μου αλλά το κεράκι... δεν το είχα δει! ΤΕΛΕΙΟ!!! Καλά να περάσετε τυχερούλες! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα δεν υπάρχει πιο εύστοχος τίτλος...για τη συγκεκριμένη ανάρτηση...Σε φιλώ πολύ και σου στέλνω και μια αγκαλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες τους διαλεγμένες μία-μία! Πανέμορφες όλες, μόνο για το υπέροχο κεράκι στεναχωρήθηκα λιγάκι... Περάσαμε τόσο όμορφα σήμερα και χάρηκα τόσο πολύ όχι μόνο τη σκραπμπουκική παρέα αλλά θαύμασα και την όμορφη οικογένειά σου. Σ' ευχαριστούμε πολύ κι εσένα κι εκείνους για όλα τα υπέροχα και την αγάπη σας. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 77777777777777777777777777777777!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινα μου σου εχω πει οτι τρελενομαι με οσα κανεις.Χαρη σ’αυτο το παιχνιδι μπορεσα να δω και καποια πραγματα δικα σου παλαιοτερα που δεν τα ηξερα και τα θαυμασα πιο πολυ ομως θαυμασα το κουραγιο και το θαρρος που εδειξες και μοιραστικες ανοιχτα τον πονο σου.Ευχομαι η ζωη σου να ειναι γλυκια κι ομορφη και καθε εμποδιο για καλο.ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερινουλα ειναι και οι 7 υπεροχες οπως ολες σοι οι αναρτησεις!!Εκτος απο τις υπεροχες δημιουργιες παντα γραφεις και τα αναλογα ομορφα λογια που κανουν ομορφοτερη την αναρτηση.Να εισαι παντα καλα και χαρουμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ!ΚΑΛΟ ΣΚ!ΦΙΛΙΑ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολες σου οι αναρτησεις ειναι ομορφες
    να εισαι καλα να δημιουργεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπράβο σου και για τις 7!!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερινουλα μου, ΚΑΙ οι 7 ηταν υπεροχες!!!
    Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερίνα τις περισσότερες τις θυμόμουν,τη πιο χρήσιμη δεν θυμόμουν για φαντάσου,είμαι άχρηστη χι χι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινάκι μου κι εγώ τις θυμόμουν! Αν και δεν ήμουν ενεργό μέλος τότε όλα τα είχα δει! Είναι πράγματι υπέροχες! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατερινάκι καλή εβδομάδα!!!!Όλες σου οι αναρτήσεις ειναι υπέροχες μπράβο και πάλι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστώ πολύ!
    Καλό βράδυ! Πάω να ετοιμάσω μια καινουργια ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατερινάκι μου γλυκό,
    σε γνώρισα μέσω της ανάρτησης που σε έκανε περήφανη, ψάχνοντας ιδέες στο ίντερνετ για το στολισμό της βάφτισης της κόρης μου. Και κόλλησα με τον στολισμό στα τραπέζια. Και φυσικά σε... αντέγραψα όσο γινόταν.
    Αυτή η ανάρτηση ήταν στην πραγματικότητα και η αφορμή να συναντηθούμε από κοντά (για τις ανάγκες του ρεπορτάζ για το scrapbooking) και να γνωρίσω έναν υπέροχο, χαμογελαστό άνθρωπο. Εσένα. Φιλάκια
    Ρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντα κάνεις υπέροχες δημιουργίες!!!!!!!!!!
    Κάνε μια βόλτα απο το blog μου να παραλάβεις ένα βραβείο γεμάτο νερα"ι"δόσκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι να πω;
    Να ξέρατε πόση μεγάλη χαρά μου δίνετε! Πόση δύναμη, πόση αγάπη, πόση ευτυχία!
    Να είστε καλά!
    Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!
    Χαίρομαι που είμαι ανάμεσά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή