Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Celebrate

Όμορφες καλημέρες! Η μέρα σήμερα είναι ηλιόλουστη, αν και το κρύο τσουχτερό! 
Τις τελευταίες μέρες δημιουργώ συνέχεια για να ξεχνιέμαι από διάφορα...ξέρετε πως η δημιουργία είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία! Οπότε μείνετε συντονισμένοι για πολλές και μαζεμένες αναρτησεις χιχι

Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση, στην οποία όλα τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι της εταιρείας 13arts, εκτός από τα λουλούδια που είναι Prima! Τα υλικά τα προμηθεύτηκα από το αγαπημένο μου CraftyLife, το οποίο αυτή την περίοδο έχει και εκπτώσεις! 
Τα χαρτιά μου είναι από τις συλλογές Alice in Candyland, Aura Rosa και Out of the blue, ενώ τα mediums και τα spray mists που χρησιμοποίησα είναι τα rainbow color duo lilac & turqoise, ayeeda mists pastel dirty pink & berry, ayeeda ink gold glitter, natural mica flakes purple, gesso primer και multipurpose gel medium.
Αγαπώ πολύ αυτά τα χρώματα και πολύ την διασκέδασα αυτή τη σύνθεση!




Εμπνεύστηκα τόσο πολύ από όλα τα χρώματα του Moodboard της 13arts, το χρυσό, το ροζ μωβ και το φιστικί και κυρίως από το Celebrate, αλλά και από την πρόκληση του More than words που είχε ως θέμα τα γενέθλια και τα tags, τα οποία είναι εμφανή στην σύνθεση μου.


 
Φιλάκια πολλά και να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

9 σχόλια:

  1. That's wonderful.It's very elegant
    Thanks for playing along with us at More Than Words

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The photo is perfect. Beautiful colours and amazing details. Love this! Thanks for sharing with us at More Than Words.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oh this is so gorgeous! I love the colours you've used. Thanks for joining in the birthday fun over at More Than Words.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. This spread is so lovely with beautiful photograph and colors !! Lovely take on out challenge !! Thanks for joining us at More Than Words Challenges !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. What a beautiful expression of color and design !! Love it !! thank you so much for joining us at More Than Words !! Have a nice day. xoxo Heike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. What a beautiful colour palette for such a pretty picture! Fabulous! Thanks for joining us at More Than Words!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Gorgeous!! I love everything about this layout!!! Thanks for joining us at 13@rts challenge!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Just perfect layout ! Thanks for playing with us at 13arts challenge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Beautiful layout!Love the composition and you color palette really pops! All the best from MTW:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή