Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Get Creative...?!!!

Καλημέρα! Αναρωτιέστε και σεις που κρύβεται η άνοιξη και δεν λέει να έρθει; Περίεργος καιρός, αλλά καλά τα έλεγαν οι παλιοί "Μάρτης γδάρτης". Βέβαια σήμερα η μέρα είναι υπέροχη... ήλιος, γαλάζιος ουρανός, ένα όμορφο αεράκι... αυτό είναι άνοιξη!

Μετά από πολύ καιρό έχω να σας δείξω μια ακόμα σύνθεση... Δεν νιώθω δημιουργική τις τελευταίες μέρες, με έχει πιάσει μια τεμπελιά, μια κακοκεφιά χωρίς ιδιαίτερο λόγο, απλά έτσι... ρίχνω το φταίξιμο στον καιρό και στον ήλιο που επιτέλους σήμερα αποφάσισε να έρθει να ζεστάνει τη μέρα μας. Θα μου πείτε ο ήλιος είναι μέσα μας και δίκιο έχετε, οπότε ας περάσουμε σε κάτι δημιουργικό και πιο ανοιξιάτικο...

Η σύνθεση που ακολουθεί είναι για το Get Creative, βασισμένη στο όμορφο sketch της Μελένιας. Είναι πολύ απλή, ένα κομμάτι χαρτί για τη βάση, λίγο mist σε κυκλικό σχήμα και δύο ακόμη χαρτιά τα οποία πετσόκοψα για το κλουβί και τα τριανταφυλλάκια τους. Σας έχω ξαναπεί ότι το ψαλίδι και το κόψιμο εικόνων με χαλαρώνει και με ηρεμεί πολύ. Μερικά ακόμα τριανταφυλλάκια και δαντελίτσες συμπληρώνουν τη φωτογραφία μου, ενώ σφραγισμένες πεταλουδίτσες πετούν ανέμελες.

Ο τίτλος "Make the most of everyday" μου αρέσει, γιατί έρχεται σε αντίθεση με τη φωτογραφία που με εικονίζει να κάθομαι και να απολαμβάνω το τοπίο στον Παλιό Παντελεήμονα περιμένοντας ένα φλυντζάνι καφέ... Νιώθω ακριβώς έτσι για την κάθε μέρα... ακόμα και οι ώρες που χαλαρώνεις και ξεκουράζεσαι είναι το ίδιο σημαντικές και όμορφες με τις πιο δημιουργικές και γεμάτες...

Θα περιμένω με χαρά και εγώ και η υπόλοιπη ομάδα, που μεγαλούργησε σε αντίθεση με μένα, να δούμε τις δημιουργίες σας :-) Και που ξέρετε; Μπορεί η σύνθεσή σας να επιλεγεί να κερδίσει ένα υπέροχο δωρο από το Enjoy Scrapping!!!

DSC00582

DSC00584

DSC00587

15 σχόλια:

  1. Δεν θα την έλεγα απλή τη σύνθεση σου, Κατερίνα, παρόλο που έχεις κάνει τόσο λίγα πράγματα! Είναι τελεια!!! Τα λουλούδια υπέροχα, τα χρωματα και φυσικά η ερμηνεία του σκετς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αγαπημένη μου... σύνθεσή σου!!!!!!! Είναι απλά φανταστική!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινα..φανταζομαι να ειχες διαθεση τι θα εφτιαχνες!!!!!!!!Υπεροχη..φοβερα λουλουδια.....μια πανεμορφη συνθεση!!!!!!!!!!!!!!!!!!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Κατερίνα! Τεεεελεια είναι η σύνθεση σου, άψογος συνδυασμός χρωμάτων, φανταστικό το misting και μου αρέσει τρελά που είναι αχνός ο κύκλος!!! Όσο για τα λουλουδάκια, τρελαίνομαι και το fuzzy cutting!!!!! Ευχαριστούμε για την έμπνευση!!!! Φιλάκια και μην μου πέφτεις, δεν σου πάει, άντε με τον παλιογερμανόκαιρο γκρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεύω τα χρώματα και το vintage ύφος της σύνθεσης σου! Ταιριάζει τέλεια με την φωτογραφία σου, και με το ύφος της και με την πόζα που έχεις πάρει! Τέλεια!
    ...και σε παρακαλώ, μην μου πέφτεις τώρα...η άνοιξη έρχεται σου λέω!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον Παλιο Παντελεημονα στον Ολυμπο???
    Υπεροχη συνθεση με πολυ ομορφα χρωματα που σε προδιαθετει να απολαμβανεις τη ζωη!;)
    Cheer up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μου, η σύνθεσή σου είναι τόσο ρομαντική και ανοιξιάτικη! Μ'αρέσουν πολύ τα χρώματα της και η λεπτομέρεια με το κλουβάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα δει η άνοιξη τη σύνθεσή σου σίγουρα θα έρθει γρήγορα-γρήγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, ναι, ενώ εσύ δεν μεγαλούργησες... είναι πανέμορφη η σύνθεσή σου και λατρεύω τα χρώματά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ γιατί την βρίσκω υπέροχη??Είναι τόσο τέλεια δεμένα τα χρώματα μεταξύ τους!!Ζηλεύω τις χρωματικές αρμονίες που πετυχαίνεις κάθε φορά στις συνθέσεις σου!!Σε ευχαριστούμε πολύ για την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω τι λές εσύ ,εμένα πάντως μου αρέσει πολύ! Είναι ανοιξιάτικη, ρομαντική και η φωτό σούπερ. Αχ και ο Παντελεήμονας είναι τέλειος - να πηγαίναμε καμιά ανοιξιάτικη εκδρομούλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερίνα, συγχαρητήρια! Τα διακοσμητικά είναι υπέροχα, ειδικά το κλουβί μου άρεσε πάρα πολύ! Όχι ότι τα λουλουδάκια πάνε πίσω... !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφη η σύνθεση σου με τόσο τέλεια ανοιξιάτικα χρώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή