Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

My creative sketches - Big Sketch Contest

Καλησπέρες! Έχω χαθεί λίγο από τη blogoγειτονιά, αλλά ξέρω πως με συγχωρείτε και μ' αγαπάτε ακόμα! Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα όμορφα σχόλια σας, αλλά ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος και δεν προλαβαίνω να απαντώ πάντα... Σήμερα θα σας δείξω την τρίτη σύνθεση που έφτιαξα για τo My Creative Sketches και με την ευκαιρία θα σας θυμήσω και τις δυο προηγούμενες συμμετοχες. Τη συγκεκριμένη σύνθεση την έφτιαξα 3-4 μέρες πριν φύγει το 2011, αλλά δεν είχα προλάβει να την αναρτήσω. Διασκέδασα πολύ με αυτά τα sketches και ανυπομονώ για την επόμενη πρόκλησή τους.
Με αυτή τη σύνθεση θα λάβω και στην πρόκληση των Scrapbookers in Greece, στην οποία έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε glitter και αυτή τη χρωματική παλέτα :-)

DSC00323

DSC00325

DSC00324

DSC00155

DSC00069


Έχω να σας δείξω 3 ακόμα συνθέσεις που έφτιαξα στην εκπνοή του χρόνου στην κυριολεξία, μιας και ήθελα να ολοκληρώσω το άλμπουμ για το κοριτσάκι του ξαδέρφου μου, που γιόρταζε, και την τελευταία στιγμή ανακάλυψα πως υπήρχαν 2 προστατευτικά σελίδων που ήταν άδεια...!
Φιλιά πολλά και Καλή μας εβδομάδα!

24 σχόλια:

  1. Καλά εντάξει, πολύ όμορφη κι αυτή η σύνθεση, λουλουδένια με υπέροχα χρώματα, μπλα μπλα μπλα … Εσύ είσαι όμως μια κούκλα και κλέβεις την παράσταση!!!! Κατερίνα σου πάνε πολύ αυτά τα έντονα χρώματα και τα μαλάκια σου έτσι όπως είσαι χτενισμένη, είναι μια θεά, πολύ γλυκιά!!!! Και εκτός όλων αυτών, χρυσοχέρα και τέλεια οικοδέσποινα!!!! Πολύ όμορφα όλα, γεια στα χεράκια σου, μπράβο σας σε όλα κι εύχομαι να είναι η χρόνια σου Κατερινούλα : ) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μία καλύτερη από την άλλη,μ' αρέσει πολύ το φαναράκι στην ροζ εκδοχή!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνδυασμοί πολύ όμορφοι και οι φωτογραφίες που διάλεξες είναι πολύ ταιριαστές. Η δεύτερη σύνθεση είναι η αγαπημένη μου...
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρα πολυ ομορφη και αυτη η συνθεση σου Κατερινα, και εσυ μια κουκλα!!!
    Φιλακια πολλα!!!




    Υ.Γ.(Ευχαριστω πααααρα πολυ για ολα! Περασα καταπληκτικα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τι να πω τώρα...ξέρεις τι λέω να μην ξανά σχολιάσω στο blog σου...εεεε βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια θα καταντήσω γραφική στο τέλος.
    Είναι τέλειες ειδικά η πρώτη ότι πιο όμορφο έχω δεί τα χρώματα , τα λουλούδια , τα διακοσμητικά όλα είναι άψογα.Καλά για εσένα τι να πω "μια θεά" είσαι κοπέλα μου.Φτου φτου φτου.....Σου εύχομαι η ψυχούλα σου να είναι πάντα τόσο χαρούμενη και γαλήνια όσο οι συνθέσεις σου.Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινάκι μου, ε.... καλά τώρα πλάκα μας κάνεις!!!!! Δεν έχω λόγια....η πρώτη μου αρέσει εμένα πιο πολύ και είναι τέλεια!!!!! Όχι ότι οι άλλες δεν είναι, απλά η πρώτη είναι ..... Εντυπωσιάκη!!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινάκι τέλεια είναι κι αυτή η σύνθεση και μ' αρέσουν τόσο πολύ τα μπουκετάκια που φτιάχνεις με τα λουλούδια... Η λαμπίτσα ταίριαξε τέλεια αλλά εσύ λάμπεις περισσότερο! Φιλάκια και σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα. Γειά στα χεράκια σου και όλα οι χαρές να 'ρθούνε μαζεμένες φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. wow!!!φιλενάδα έγινε πάρα πολύ ωραία μπράβο, το φαναράκι 'έκατσε' πάρα πολύ καλά και το λαχανί γύρω απο το χαρτί τι είναι χαρτί αφής?αααα φοβερή ιδέα!!!!καλή επιτυχία:-)
    Και εγώ να σού πω ευχαριστώ πολύ ηταν όλα τέλεια μιάμ μιάμ πεντανόστιμα τα φαγάκια σου χρυσοχέραααααα μου!!!!
    Καλέ το φλουρί ποιά το κέρδισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλενάδα τι να πω...όνειρο...αυτή η φωτό ειναι απίθανη... είσαι τόσο γλυκειά, τόσο ευτυχισμένη εύχομαι αυτό το χαμόγελο, αλλά κυρίως το χαμόγελο της τρίτης σύνθεσης να μην λείπει ποτέ από το πρόσωπό σου και από τη ζωή των ανθρώπων που σε αγαπούν!!!
    φιλιά πολλά, μου λείπεις!!!!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφη και χαρούμενη δουλειά!
    Μου αρέσουν πολύ και οι φωτογραφίες!
    Ωραία χαμόγελα πάντα...
    Καλή Χρονιά να έχεις, όπως την λαχταράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με ξετρελαίνουν οι κορνίζες σου και τα θέματα που διαλέγεις...Υπέροχα.Είμαι και λάτρης των φωτογραφιών και με έχεις κάνει να ζηλεύω...θέλω να μάθω να κάνω ότι κάνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Beautiful layouts so bright and colourful and happy just like you!!!!!
    fabulous work.......
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πανεμορφες ολες οι συνθεσεις..με πολυ ομορφα χρωματα..νασε καλα..καλο απογευμα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα μου όμορφα χαρτιά, όμορφα χρώματα, όμορφα διακοσμητικά! Μπράβο σου! Περιμένουμε να δούμε κ τις αλλλες συνθέσεις σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπέροχη σύνθεση και υπέροχη φωτογραφία!Τα λουλουδάκια σου για μία ακόμη φορά δεν παίζονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανέμορφη φωτογραφίααα...Τι γλυκό και αγγελικό θφος έχεις...και η συνθεση..λουλουδένια με υπέροχα χρώματα!!!!φιλιάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κουκλαρα-ταλαντουχα-δυνατη!
    αυτα τα 3 παντα σοκαρουν!(και κομπλεξαρουν~) να το θυμασαι!!!!
    φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. yperoxes syntheseis!!!!yperoxa xromata!!!filia kai kali dinami se o,ti kaneis!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πάρα πολύ ωραία και τα 3,ειδικά η δεύτερη όμως είναι τέλεια!!μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πωπω!!τι όμορφες συνθέσεις!!χίλια μπράβο!!πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Totally gorgeous pages! Love the colour combination of the first one,thanks for playing along!

    ΑπάντησηΔιαγραφή