Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πεταλούδες παντού!!!

Καλό μεσημέρι... Τι κάνετε; Δεν προλαβαίνω να σας έρθω επίσκεψη, ούτε να σας πω μια κουβεντούλα όμορφη... Μεθαύριο είναι η τελευταία μου μέρα στο γραφείο πριν την καλοκαιρινή μου άδεια και οι δουλειές φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ... Ανυπομονώ βέβαια να φύγω, να πάω να ξεκουραστώ και να μη βλέπω υπολογιστή, χαρτιά, επιστολές και τηλέφωνα πουθενά!
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια στις αναρτήσεις μου :-)

Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τα σχέδια το ξέρετε, αλλα οι πεταλούδες που έχω φτιάξει τελευταία φαίνεται πως σας αρέσουν τόσο πολύ, όσο μου αρέσουν κι εμένα!!! Δεν εξηγείται διαφορετικά, το γεγονός πως μου ζητήθηκε να φτιάξω μια ακόμα για τη βάπτιση της Δήμητρας και όχι μόνο... ...!
Η πεταλούδα είναι αγαπημένη μου δημιουργία, πόσο μάλλον όταν συνοδεύεται και από ροζουλένια και φούξια χρώματα. Η συγκεκριμένη διακοσμήθηκε με πολλά λουλούδια, ακόμα περισσότερες πεταλούδες, μπόλικο glitter και πολλή πολλή αγάπη!
Εύχομαι στη νεοφώτιστη Δήμητρα να ανοίξει τα φτερά της και
να πετά καθημερινά σε έναν πιο χαρούμενο και ευτυχισμένο κόσμο!


19 σχόλια:

  1. Το ποσο καταπληκτικα ειναι αυτα που κανεις στο εχω ξαναπει αλλα νομιζω πως αυτη η πεταλουδα ηταν η πιο ωραια εκανες για την κορουλα μου. Σε ευχαριστω πολυ κ παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ πολύ όμορφη κι αυτή η πεταλουδίτσα Κατερίνα μου!!
    Εύχομαι σύντομα να ξεκουραστείς!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φοβερή πεταλουδίτσα!σου εύχομαι και εγώ καλές διακοπές!να ξεκουραστείς, να ξεφύγει λίγο το μυαλό και να γυρίσεις ανανεωμένη για ενα πολύ δημιουργικό χειμώνα!...είναι τελικά ότι μας έμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι οι πεταλούδα έχει γίνει το σήμα κατατεθέν σου όπου δω πεταλούδα εσένα σκέφτομαι!
    Καλές διακοπές!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερινάκι μου,είναι πολύ όμορφο και γλυκό το άλμπουμ σου!!!!
    Εύχομαι να περάσουν πολύ γρήγορα αυτές η δύο μέρες και να πάς να ξεκουραστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα πες μου πως γίνεται να μη σου ζητήσουν κι άλλες πεταλουδίτσες αφού είναι τόσο όμορφες και απόλυτα girly που εγώ αναμένω και τις επόμενες!!!! Όλες αγαπάμε τις πεταλουδίτσες!!! :)
    Καλή ξεκούραση!!! Πολλά φιλιάαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να είναι καλότυχη η μικρή πεταλουδίτσα που βαπτίστηκε!! Καλές διακοπές να έχεις και να επιστρέψεις πολύ-πολύ ανανεωμένη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αντε φιλεναδα να ερθεις να παμε κανενα μπάνιο!!!!
    έχει και εδώ πεταλούδες...
    όχι βεβαια τόσο όμορφες όσο αυτές που φτιάχνεις...αλλά ....

    φιλια πολλά
    σε περιμένουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το έχεις με τις πεταλούδες!!! πανεμορφη τι να πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινακι πανεμορφο και αυτο το βιβλιο!!!ναι οι πεταλουδες σου ταιριαζουν!!!φιλια και καλα να περασεις στις διακοπες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ εγώ νομίζω ότι είναι η πιο ωραία που έχεις κάνει. Καλά να περάσεις στις διακοπούλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πανε με το καλο καπου να ξεκουραστεις και τα λεμε με την νεα σου μορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πανέμορφη κι αυτή η πεταλουδίτσα. Το καλλιτεχνικό σου χεράκι όλα τα μεταμορφώνει και τα κάνει αλλιώς. Όσες πεταλούδες και να φτιάξεις θα 'ναι διαφορετικές σαν αυτές που πετάνε. Να ζήσει η Δημητρούλα. Καλή ξεκούραση, καλές βόλτες και πολλά φιλιά στις Σαμιώτισσες. Καλά να περάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερινάκι μου οι πεταλούδες σου όλες είναι πράγματι ξεχωριστές!! Νομίζω ότι θα το προσπαθήσω κι εγώ σε φιλώ γλυκά και να περάσεις τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ότι είναι η ωραιοτερη πεταλούδα που έχω δει σε ευχολόγιο! Ειλικρινά! Και το λεω εγώ αυτό που είμαι γενικά φειδωλή με τα κοπλιμέντα!!
    Μπραβο σου, Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλεια η πεταλουδίτσα σου!!!Υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα Κατερίνα! Οι πεταλουδίτσες σου αρέσουν σε όλες μας, μπράβο σου και πάλι! Σου εύχομαι όπου κι αν πας να ξεκουραστείς, να περάσεις όμορφα, να γεμίσεις τις στιγμές σου με ήλιο, θάλασσα, γέλιο, ξενοιασιά και καλή παρέα! Απ ότι κατάλαβα θα περάσεις από Σάμο? Φιλιά σε όλα τα κορίτσια εκεί!!! Μη μου πείτε ότι θα κάνετε και κανένα μίνι crop?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Σαββατοκύριακο έφτασε και σου εύχομαι να το περάσεις τέλεια!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. I love butterflies and this is just so beautiful, gorgeous work beautifully crafted love all those lovely flowers and super colours.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή