Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ήρθε η άνοιξη!

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της άνοιξης!
Γα μένα η ζωή είναι πάντα άνοιξη, γεμάτη λουλούδια, πρασινάδες, πουλιά να κελαηδούν, που και που κανένα συννεφάκι και λίγη βροχούλα, μα πάντα ένας λαμπερός ήλιος και ένας γαλάζιος ουρανός.
Για να καλωσορίσω την αγαπημένη μου εποχή, είπα να στρώσω ένα λουλουδάτο χαλί και να κυνηγήσω στους αγρούς όμορφες πεταλούδες και έφτιαξα τη σύνθεση που ακολουθεί. Εντωμεταξύ επειδή με έχει απορροφήσει η δημιουργία δεν είδα ότι υπάρχει ωραιότατη σχετική πρόκληση στο Get Creative Crafty Croppers και λέω να το εκμεταλλευτώ και να λάβω μέρος ;-)
Πώς σας φαίνεται;


Σας υπενθυμίζω το δωράκι ;-) και σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους που με επισκέπτεστε καθημερινά, έχετε πάντα έναν καλό λόγο να πείτε και κάνετε την παρέα ακόμη μεγαλύτερη!
Να είστε καλά και να χαμογελάτε!
Καλημέρα άνοιξη, καλημέρα blogoγειτονιά!

38 σχόλια:

  1. wow this is so pretty!!!!!!!!and I love that photo of you!! you are gorgeous~!!
    I hope you are entering this layout in the March 20th challenge...if not I will personally add it LOL LOL ...it fits the challenge perfectly!!!
    just fabulous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Κατερίνα και καλή εβδομάδα! Πανέμορφη είσαι, κι αυτό το λαμπερό χαμόγελο ζωντανεύει όλη την σύνθεση!!!! Φανταστική σύνθεση με τόσα χρώματα και λουλούδια!!! Έχει δίκιο η Ειρήνη! Εντωμεταξύ δεν σε προλαβαίνω! Και η προηγούμενη, φθινοπωρινή σύνθεση είναι πανέμορφη, ζεστά χρώματα και αρμονία! Μπράβο Κατερίνα!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημέρα Κατερίνα!!Μας έφερες την άνοιξη με αυτή την υπέροχη σύνθεση!!Φανταστικά χρώματα και εσύ εισαι κούκλα!Μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα Κατερινα!!!!εφερες την ανοιξη με την υπεροχη συνθεση σου και την πολυ λαμπερη φωτογραφια σου!!!αληθεια τα λευκα χαρτακια που ειναι σαν δαντελιτσες ειναι die η χαρτακια που εχεις αγορασει???καλη βδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φοβερη φωτο αλλα νομιζω οτι δεν ταιριαζει στο εξωφυλλο το ηθελα πιο λαμπερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα φιλεναδα Θεά!!! Η φωτο σου αυτη πολύ μ αρεσει και η συνθεση ολα τα λεφτα!!!! Φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!πάρα πολύ ζωντανό το έργο σου!μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This is SO beautiful and you look just amazing! I LOVE your flowers and the colours you have used. Yes..it does remind me of spring!! Take care!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα μου είναι υπέροχο!!!!! Τέλεια κ η φωτογραφία σου!! Τέλεια τα χρώματα, οι πεταλούδες!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερίνα τι όμορφη σύνθεση!!! Γεμάτη ζωντάνια, χαρά και άνοιξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Κατερίνα!!!πολύ όμορφο το σκηνικό που μας έφτιαξες...τα ανθισμένα λουλουδακια σου μου άρεσαν πάρα πολύ!!!Τα χρώματα υπέροχα,όλα πολύ ανοιξιατικα!!!καλημερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Κατερινιώ. Τι υπέροχη σύνθεση είναι αυτή???? Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω, τα χρώματα, τα υπέροχα λουλούδια που χρησιμοποίησες (αλήθεια που τα πήρες???) την φανταστική σου φωτογραφία??? Πραγματικά έχω μείνει άφωνη από την επάνοδο σου!!!!
    Μπράβο κοριτσάκι!!! Γιατί πάνω από όλα η ζωή συνεχίζεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Beautiful ! What a gorgeous layout. I love everything about it your flowers are so pretty and you have the most gorgeous smile.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πολυ ομορφη η συνθεση σου κ πληρως ανοιξιατικη καλημερα κ καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μμμμμμμμμμμμ...μύρισε άνοιξη!!! φωτεινή σύνθεση, πολύχρωμη καθαρά ανοιξιάτικη και γιορτινή...όσο για τη φωτό στο εχω ξαναπεί..είσαι μια θεά!!!! να είσαι πάντα ετσι χαρούμενη,χαμογελαστή και ζωντανή όπως τα χρώματα που χρησιμοποίησες...φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας φαίνεται άκρως ανοιξιάτικη και χρωματιστή!!!
    ¨οτι πρέπει για την πρώτη ημέρα της άνοιξης!!!!
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όντως πολύ χαρούμενο και ανοιξιάτικο!μπράβο!και στη φωτο λάμπεις!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πιο λουλουδένιο δεν θα μπορούσε να γίνει!! Μου αρέσει αυτή σου η διάθεση και αυτό φαίνεται στην σύνθεση σου!!! Πανέμορφη,λουλουδένια και παιχνιδιάρικη,όπως η Άνοιξη!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπέροχη ανοιξιάτικη σύνθεση! Η φωτογραγία σου πολύ όμορφη και λαμπερή! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τα ειπανε ολα τα κοριτσια!! πρωτα απο ολα η φωτογραφια...και ολη η σελιδα που την πλαισιωνει ειναι φανταστικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οσο λουλουδατη και αν είναι η συνθεση σου το λουλουδι που ξεχωριζει είσαι εσύ Κατερινακι!!!ΕΙναι κουκλαρα σε αυτη την φωτο!!!Πρεπει να σχολιάσω και την σύνθεση???Χαχα!Αψογη οπως παντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σου Κατερινα! τι υπερχοχη συνθεση ολα υπεροχα ιδιαιτερα η φωτογρφια σου, τοσο λαμπερη! Πολλα φιλια να περνας καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι το υπέροχο χαμόγελο που έχεις στη φωτο και μαγνητίζει!!!!Κούκλαααααα!!!!Πάντα να είσαι έτσι κοπέλα μου!!!!

    Υ.Γ. Εννόείται ότι και η σύνθεση είναι φανταστική!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα!!
    Πολύ όμορφη σύνθεση!!
    ανοιξιάτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μια υπεροχη δημιουργια γεματη χαμογελο και χρωμα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είσαι πολύ όμορφη στη φωτογρφαφία Κατερίνα! Απίθανη και η σύνθεσή σου, υπέροχα χρώματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η σύνθεση ανοιξιάτικη, ανοιχτόκαρδη και γεμάτη χρώμα. Η πραγματική άνοιξη είναι όμως στη φωτογραφία μ' αυτό το φωτεινό χαμόγελο!
    Εύχομαι μέρες ανέφελες και χαρούμενες. Να χαμογελάς πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι πάαααρα πολύ ωραία και τα χρώματα ταιριάζουν πολύ! Η δε φωτογραφία... μια κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πολύ όμορφη κι αυτή η σύνθεσή σου Κατερίνα. Μου αρέσει όλο το στήσιμο και τα διακοσμητικά και πιο πολύ απ' όλα αυτή η τσαχπινιά που έκανες και πέρασες το κλαδάκι πίσω από τη μπορντούρα σα να 'ναι πέργκολα. Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ωραίο..χαρούμενο και αισιόδοξο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατερινακι υπεροχη συνθεση!Και συ μια κουκλα!Ευχομαι η ζωη σου να ειναι τοσο λαμπερη, πολυχρωμη και μοσχομυρωδατη οπως και το LO σου!Μακιαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λουλουδάτο και χαρούμενο, σαν την εποχή! ^_^
    Τα φιλιά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατερίνααααααα είσαι τόσο όμορφη και "χρωματιστή" όσο τα λουλούδια γύρω σου!!! Πραγματικά λάμπεις σε αυτή την φωτογραφία και σου εύχομαι πάντα να λάμπεις έτσι!!! Είναι υπέροχη η σύνθεση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι να πω; Με όλα αυτά που μου λέτε θα το καβαλήσω το καλάμι και θα τρέχω... χαχαχαχχα!
    Η φωτογραφία είναι αρκετά παλιά (Ιούνιος του 2007 σε ένα γάμο στην Ύδρα), από τον τότε ευτυχισμένο (νόμιζα) έγγαμο βίο μου!
    Τώρα το χαμόγελό μου είναι ακόμη πιο λαμπερό :-P χαχαχχα, αστειεύομαι μιας και νομίζω πως είναι το μόνο σταθερό σημείο επάνω μου :-D Όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί αυτό επισημαίνουν κάθε φορά που με βλέπουν (ακόμη κι αν έχουν μεσολαβήσει χρόνια!).
    Να απαντήσω και στην Κατερίνα για τα λευκά χαρτάκια... Κατερινάκι μου γλυκό, δεν είναι μοτίβο από κάποιο die, παρά χαρτάκια που αγόρασα από το super market για βάση για γλυκάκια και τουρτάκια μικρά της εταιρείας decorata.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αυτή η σύνθεση είναι ΣΟΥΠΕΡ!!! Ευχομαι ολόψυχα, όσο φωτεινή και χαρούμενη είναι, άλλο τόσο και περισσότερο να είναι η ζωή σου!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θεική!!!! Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο.....Να είσαι ευτυχισμένη γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτήν την φώτο όταν την είχα πρωτοδεί στο fb έπαθα ένα σοκ...είναι υπέροχη!!!Για την σύνθεση τι να πω για άλλη μια φορά μας άφησες άφωνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απλά υπέροχο!!! Μπράβο Κατερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή