Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βιβλίο ευχών - Hello Kitty

Καλημέρα!
Μετά την επιτύχια που σημείωσε η κάρτα με τη Hello Kitty, αλλά κυρίως μετά τον ενθουσιασμό και την απίστευτη χαρά που έκανε η μικρή Ελένη, απόφάσισα (αν και δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη γατούλα και παρά το γεγονός ότι δεν είχα πολύ χρόνο) να της φτιάξω και ένα βιβλίο ευχών/ζωγραφιών-άλμπουμ.
Δεν το έχω διακοσμήσει εσωτερικά, γιατί είχα δυο ιδέες... και θα τις προτείνω στους γονείς της και ότι αποφασίσουν ;-)
Μπορούν είτε να αφαιρέσουν τα φύλλα εσωτερικά και να τα δώσουν στα παιδάκια για να τα ζωγραφίσουν (γιατί να γράφουν δεν ξέρουν ακόμα) ή μπορούν να το κάνουν άλμπουμ και μέσα να βάλουν φωτογραφίες από την αξέχαστη μέρα των γενεθλίων της μικρής.

Πως σας φαίνεται;


12 σχόλια:

  1. Πανέμορφο Κατερίνα!!! :) Η μικρή θα ξετρελλαθεί σίγουρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω πάθει πλάκα!!! Είναι όλα τα λεφτά!! Μπράβο κατερίνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ρωτάς βρε κορίτσι μου;;Είναι καταπληκτικό!!Σίγουρα θα αρέσει στην μικρούλα!Κ η βαπτιστήρα μου τρελαίνεται για την hello kitty,όλα τα μικρά κοριτσάκια πιστεύω.


    σε φιλώ κατερινάκι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι που θα έλειπε και το βιβλίο ευχών!!! Σε συγχαίρω Κατερίνα, είσαι αστείρευτη!!! Στα τελευταία γενέθλια της Μαρίας μου, είχα δώσει στα παιδάκια Tags από το αλμπουμάκι της, είχα βάλει και ένα κουβαδάκι με μαρκαδόρους και όλα τα παιδάκια της ζωγράφισαν κάτι και μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκαν, αλλά και η Μαρία θα έχει ένα αναμνηστικό από ξαδερφάκια και φιλαράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι χαριτωμένο!!!!!!!Πω πω πολύ γλυκό το βιβλίο ευχών που έφτιαξες Κατερίνα!!!Σίγουρα θα αρέσει πολύ στη μικρή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ πολύ ωραίο και η ιδέα να ζωγραφίσουν τα παιδάκια πολύ καλή,η κόρη μου έχει αλμπουμάκια με ζωγραφιές από συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο και φωτογραφίες,τους τα έφτιαχνε η νηπιαγωγός και τώρα μεγάλα πια τα βάζουν στο facebook και έτσι αναγνωρίζονται και ξαναβρίσκονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο!!!!εισαι καταπληκτικη,μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε παιδιά τι τέλεια πράγματα φτιάχνετε??? κατερίνα είναι υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ ομορφο το αλμπουμ, και ωραια η ιδεα να ζωγραφισουν τα παιδακια στις σελιδες, ουτε εγω εχω τρελα με αυτο το γατι! αν και το big shot μου ειναι τετοιο..χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ομορφο το αλμπουμ, και ωραια η ιδεα να ζωγραφισουν τα παιδακια στις σελιδες, ουτε εγω εχω τρελα με αυτο το γατι! αν και το big shot μου ειναι τετοιο..χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια στα χεράκια σου Κατερινούλα μου,είναι πολύ όμορφο και είμαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανέμορφο και τέλεια η ιδέα σου!Μπράβο Κατερίνα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή