Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν θα έρθει φέτος;;;

Η συνταρακτική είδηση της χρονιάς είναι μια: Δεν θέλω να στολίσω φέτος το σπίτι για τα Χριστούγεννα!
Όσοι με γνωρίζετε λίγο καλύτερα, ξέρετε πως αυτό αποκλείεται να συμβαίνει, μιας και λατρεύω αυτή την εποχή του χρόνου και ανυπομονώ να έρθει...κι όμως φέτος ... ...
Δεν έχω καθόλου διάθεση, νιώθω πολύ άσχημα, νομίζω ότι φλερτάρω έντονα με την κατάθλιψη, είμαι ιδιαίτερα μελαγχολική, απόμακρη και θέλω να κλαίω συνέχεια...
Μου φταίνε πολλά και διάφορα και νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να τα αλλάξω...
Θέλω να φωνάξω, αλλά παρ' όλα αυτά κάθομαι αμίλητη και κλείνομαι όλο και περισσότερο στον εαυτό μου... ...
Μου εύχομαι έστω και την τελευταία στιγμή να με επισκεφτεί το Πνέυμα των Χριστουγέννων, να με αγγίξει με το μαγικό του ραβδάκι και όλα να μετουσιωθούν!

15 σχόλια:

  1. Κατερινιώ μου τα ίδια συναισθήματα νοιώθω και εγώ με εσένα... για τουτες τις γιορτινές μέρες. Μα είμαι σίγουρη, πως αν κάνουμε το κλίκ στο μυαλό μας,το πάρουμε αλλοιώς που λένε, βάλουμε μια ανάλογη μουσική,όπως την άγια νύχτα,τον μικρό τυμπανιστή κ.λ.π. θα μπούμε στο εορταστικό κλίμα και χωρίς να το καταλάβουμε θα αρχίσουμε να στολίζουμε το σπίτι μας γιορτινό.Τι λες ;δοκιμάζουμε; έχουμε μερούλες ακόμη... Καλή σου εβδομάδα!!!φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh Katerina Ι understand you totally.....i was in no mood to decorate i was physically and mentally exhausted these past 3 months have been difficult and it all came to a head this weekend where I could not get out of bed.

    I had to force myself to decorate the house and now that I have done it I am better for it.

    Do what I did room by room pull out all the boxes with decorations and choose your first room, the smallest so the task doesn't seem so hard.....most importantly put up your twinkle lights anywhere or everywhere they will lift your spirits.....I think I will give you a call instead with more tips!!!!

    thinking of you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι Κατερινάκι????

    Είμαι σίγουρη όμως πως είναι κάτι περαστικό.... και θα βρεις και πάλι τον παλαιό εαυτό σου!!!

    Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο... απ το να σου γράφω εδώ ένα σχόλιο... αλλά... δεν γίνεται! Σου στέλνω πολλά φιλάκια και θετική ενέργεια.... την νιώθεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινακι να ξερεις οτι ολοι περασαμε απο κει...εχε υποψη σου οτι μονο εσυ μπορεις να το κανεις δεν θα ναι ευκολο αλλα δεν θ αφησεις να σε βαλει κατω εσυ θα το βαλεις κατω και θα το πατησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα ελπίζω να είνα κάτι παροδικό και να το ξεπεράσεις γρήγορα.
    Όλοι μας έχουμε και καλές και κακές μέρες. Όλοι μας έχουμε φτάσει στην απόγνωση και στα όρια της κατάθλιψης. Άλλα κάθε μέρα είναι διαφορετική και μέρα με τη μέρα το παλεύουμε.
    Δε χρειάζεται να νιώθεις χαρούμενη επειδή είναι Χριστούγεννα και να είσαι στο πνεύμα των γιορτών. Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά και όχι να μας επιβάλλουν πρέπει. Μίλησε με ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπούν και είναι πρόθυμοι να ακούσουν κυρίως και θα νιώσεις καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μου φίλη,
    δε θα επαναλάβω όσα οι υπόλοιποι...Συμφωνώ απόλυτα... Όταν διάβασα την ανάρτησή σου αναρωτιόμουν αν ήμουν εγώ που τα έγραφα... Και πού να'ξερες πόσοι ακόμα βρίσκονται σε ανάλογη θέση..
    Εμένα με έπεισε να αλλάξω απόφαση η απάντηση του αδερφή μου και η απογοήτευση που διέκρινα:"Δε θα στολίσεις δέντρο?"..
    Ας το παλέψουμε.
    Όμως το πνεύμα των Χριστουγέννων δε θα το βρούμε στα λαμπάκια και στις πολύχρωμες μπάλες, αλλά κάπου αλλού πιο βαθιά...
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί Κατερινάκι;; Δεν θα επαναλάβω και γω όλα τα προηγούμενα, φυσικά συμφωνω μαζί τους, όλοι έχουμε καλές και κακες στιγμές.Μην αφήνεις τις μέρες να φεύγουν έτσι, όλες τους μας δίνουν ένα μάθημα ζωής και γι' αυτό πρέπει να τις ζούμε και να μαθαίνουμε. Φιλιά και ευχομαι απο καρδιάς να είναι πολύ περαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινούλα μου θα έρθει, είμαι σίγουρη γι΄αυτό! άλλωστε από τόσο κόσμο έχει να περάσει, προλαβαίνει νομίζεις??? τρέχει κι αυτό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις δω το πνεύμα των Χριστουγέννων θα σου το στείλω απο δω αμέσως!!!!! Να σε αγγίξει και φέτος να περάσεις τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες γιορτες με πλατύ χαμόγελο! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλενάδα μια από τα ίδια...αλλά αν ήμουν πιο κοντα θα ήμουν ήδη εκεί μαζι με τα μικρα, να στολίσουμε (γκρεμίσουμε) το δέντρο σου, να κρεμάσουμε τα ταρανδάκια και τα αγιοβασιλάκια από τα φωτιστικά (για να μην τα φτανουμε) και εκείνο το όμορφο στεφάνι εξω από την πόρτα σου για να το χαζεύουμε... αν παλι δεν θες, βγαλε μερικα φωτάκια και απλωσε τα επανω στο μπουφε... ετσι όπως θα αναβοσβήνουν θα κανουν σήμα στο πνευμα και θα τρεξει...
    και όπως είπε η Ροδούλα...δεν θα το βαλουμε κατω!!!

    να προσεχεις τον εαυτό σου...ραντεβού 30 Ιανουαρίου!!!!οκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα έρθω και θα σου κατεβάσω τα Χριστουγεννιάτικα και θα στολίσουμε το δέντρο και το σπίτι μαζί!!!!!!!!

    Τέλοοοοςςςςςςςςςςςς!!!!!

    Και θα δεις πως θα σου φτίαξει το κέφι και θα σου έρθει η ορέξη!!

    Μην ανησυχείτε κορίτσια..Θα ντυθώ Αγιος Βασίλης και θα πάω απ' το σπίτι της και θα της τα πω όλα από κοντά!! Χοχοχο!!!

    Καλημέρα Φιλεναδούλι..και χαμογέλαααααααα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινακι ερχονται στιγμες στη ζωη μας που τα πραγματα δεν ειναι οπως θα τα θελαμε ομως ποτε να μην ξεχνας οτι εχεις γυρω σου ανθρωπους που σε αγαπανε και σε στηριζουν, οικογενεια και φιλους πολυτιμους που ειναι το στηριγμα σου και που σε θελουν να χαμογελας!
    Χαμογελα λοιπον και νοιωσε το μεχρι τα βαθη της καρδιας σου και να εισαι δυνατη!
    Εεεεε δεν με ακουσες;Χαμογελα!
    Ααααα και στολισε μωρε και εκεινο το δεντρο που τα στολιδια του σε περιμενουν στις κουτες τους να τα ανοιξεις!
    Μη σου πω να πας να φτιαξεις και τους κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα!
    Μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατερινούλι εγώ είμαι η μόνη που ξέρει πολύ καλά τι σου φταίει και μόλις σου το επισυμάνω θα συμφωνήσεις και θα αναπτερωθείς: έλειψε πολλές μέρες ο ΑΞ γλυκειά μου και δεν το άντεξες... but you can smile again!!! he's back for good!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. KATEPINAKI MOY,WE FEEL THE SAME FEELINGS.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΟΥΣΕΛ ΚΑΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερίνα κι εγώ μια από τα ίδια είμαι φέτος...και θέλω να κάνω ένα κουράγιο για τον μικρούλη μου που φέτος είναι στα 3 και τα καταλαβαίνει πιο πολύ! Αλλά απ' ότι βλέπω δεν είμαστε οι μόνες ε? Μήπως να μαζευτούμε όλες μαζί βρε κορίτσια να διώξουμε την κακή διάθεση???
    Να είσαι και να είμαστε και όλες καλά και να περάσουμε τις πιο όμορφες γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή