Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Mini album - Ταξιδεύοντας

Καλημέρες!
Σήμερα θα κάνω μια ανάρτηση που έπρεπε να την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό (σχεδόν ένα χρόνο)... ...και αφορά στην ανταλλαγή άλμπουμ του καλοκαιριού των Scrapbookers in Greece που είχα την τύχη και τη χαρά να είμαι ταίρι με τη Λένα ;-) Όλα δύσκολα ήταν γι' αυτό το αλμπουμάκι... ως και ο σκληρός χτύπησε και χάθηκαν οι φωτογραφίες!
Λένα μπορεί να στα είπα και δια ζώσης, αλλά θέλω κι από δω να σου ζητήσω συγγνώμη και να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για το όμορφο αλμπουμάκι που αξιώθηκα να βγάλω από το πακέτο που μου έστειλες στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη... αλλά κυρίως για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξες... ... Λενάκι μου, το δικό σου mini album είναι πανέμορφο! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα, τα χαρτιά, το μακρόστενο σχήμα του! Όλα είναι υπέροχα και ταιριαστά συνδυασμένα!!! Αντιλαμβάνεστε ότι από το εξώφυλλο αφαίρεσα κάτι ;-) !!!!
Η πολύ γενναιόδωρη Λένα έστειλε και υπέροχα προσωπικά δωράκια και την ευχαριστώ πολύ πολύ κι από εδώ!!!! Δεν θα του βάλω φωτογραφίες, δεν έχω βάλει σε κανένα αλμπουμάκι από τις ανταλλαγές που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής... τα εκθέτω στη βιβλιοθήκη μου και τα χαζεύω, γιατί το καθένα έχει τη δική του ομορφιά και χάρη. Είναι από μόνα τους μικρά αριστουργήματα τέχνης!

Να και μερικές, μάλλον πολλές φωτογραφίες...

DSC02027

DSC01998

DSC02030

DSC01999

DSC02000

DSC02001

DSC02002

DSC02003

DSC02004

DSC02006

DSC02007

DSC02008

DSC02009

DSC02026

DSC02011

DSC02012

DSC02013

DSC02014

DSC02015

DSC02016

DSC02017

DSC02018

DSC02020

DSC02021

DSC02022

DSC02024

DSC02025


Λένα μου συγγνώμη για τη μεγάλη καθυστέρηση, Εύχομαι να σου αρέσει και να σε αποζημιώσει για τον χρόνο αναμονής... ... Χάρηκα που σε είδα από κοντά και στο έδωσα έστω και μετά από τόσο καιρό!

Έφτιαξα αυτή τη βαλιτσούλα για να φυλάξεις μέσα όμορφες φωτογραφίες και υπέροχες αναμνήσεις από όποιο ταξίδι εσύ αγαπάς περισσότερο!

41 σχόλια:

  1. Καλά δεν έχω λόγια !!Είναι υπέροχο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα Κατερινουλα!!!
    Το mini σου ειχα την τυχη να το δω και απο κοντα!!!
    Ειναι πραγματικο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
    Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα Κατερινάκι!!!!!!!είναι απίστευτα τέέέέέέέελειο!!!!!!!Πολύ ωραία ιδέα!!!Άργησες αλλά άξιζε τον κόπο!!!!!!!!!(δεν ήξερα ότι η σαλοπέτα είναι δικό σου σχέδιο!!!!είναι πολύ ωραίο και πρωτότυπο)
    Σε νερα"ι"δοφιλώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλεναδα καλημερα! Είναι φανταστικο! Και από κοντα ακόμα καλύτερο!!! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι πραγματικά εργο τέχνης!!Πανέμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Katerina this is an amazing album, so creative so inspired I absolutely love it!!.....fabulous fabulous work!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρα πολύ όμορφο στ' αλήθεια! Μπράβο! Ωραία ιδέα και υλοποίηση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
    Καλημερούδια Κατερινάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απιστευτα όμορφο!
    Αααααχ ποσο σας ζηλευω (με την καλη εννοια ετσι;) που φτιαχνετε τοσο όμορφα πραγματάκια!

    Καλημερα Κατερινακι .... καλη συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλους όσους γνωρίζουν την Κατερίνα από κοντά,θα ξερετε τι υπέροχος ανθρωπος είναι!!Βοηθάει χωρις όρους και προυποθέσεις απλα κα μόνο γιατι το θέλει και το αισθάνεται!!Αυτο δεν το βρίσκεις συχνά στις μέρες μας!!Εννοειται ότι το αλμπουμάκι της ειναι εκπληκτικο!!Κατερινιω μου σε ευχαριστώ παρα πολυ γα όλα οσα έχεις κάνει,για την βοηθεια που γενναιωδωρα προσφέρεις για την αγάπη και την φιλιά σου και για την τουρτα!!πολλα φλιάααα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τέλειο το αλμπουμ !! μπράβο σου Κατερίνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συγχαρητήρια και για την πεντάδα στο OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κατερινάκι τελειο!!!
    Πολυ ωραια ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερινάκι το άλμπουμ υπερπαραγωγή, λεπτομέρειες..τσεπούλες,tags,αυτοκόλλητα,το σπιτάκι φανταστικό!Είναι η πιο ωραία βαλιτσούλα για ταξίδι που έχω δει, με μια τέτοια πηγαίνω όπου θες!!!Χα χα χα!Τέλειο όπως πάντα!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφο, και πολύ πρωτότυπο!! άξιζε η αναμονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειλικρινά δεν έχω δει πιο όμορφο άλμπουμ!!!!! Μπράβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαγεία!!! Πέρνα από το blog μου κοριτσάκι! Έχεις δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι τέλειοοοο!!! Μπράβοοο!!! Συγχαρητήρια και για την θέση σου στην 5αδα του OUAS! Φιλιάααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι φοβερό!!
    Τι παιχνιδιάρικο!
    Τι ζουζουνιαρικο!!
    Ειναι τέλειο!!!!Δεν θα μπορουσαν να συνδυαστουν καλύτερα όλα αυτά τα χαρτι και όλα αυτά τα διακοσμητικά!!
    Για ακομα μια φορά εχω μεινει με το στομα ορθάνοιχτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ...τρελάθηκα με τις λεπτομέρειες! Φακελάκια, θηκούλες, κ εκείνο το "memories" πρώτη φορά το βλέπω,και το 3πτυχο, τι ωραία ιδέα... ΄γεια στα χέρια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπέροχο είναι!!! Ζωντανά χρώματα και τόσες όμορφες λεπτομέρειες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Χαίρεται χαίρεται! Από το πρωί προσπαθώ να αφήσω σχόλιο, αλλά δεν λειτουργεί τίποτα! Ούτε τώρα μου ανοίγουν οι φωτογραφίες για να τις δω, ΑΛΛΑ επειδή το έχω δει από κοντά το μίνι, είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!! Πόσο πολύ ευχόμουν τότε στις ανταλλαγές να ήσουν το τεράκι μου : ) Αλλά βλέπεις τις σταματήσαμε. Επίσης να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που η σύνθεση σου είναι featured στο UPAS!!!!! Και φυσικά εγώ μπορεί να μην σε γνωρίζω πολύ καλά, όσο τα υπόλοιπα κορίτσια, αλλά συμφωνώ με όλα όσα γράφει η Λένα! Μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτα, εμείς έτσι σ αγαπάμε : ) φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερινάκι είναι τέλειο!!! Τέλεια τα χρώματα και έχεις βάλεις τόσες υπέροχες και πρρωτότυπες επτομέρειες! Το διαβατήριο νομίζω ότι θα μείνει στην ιστορία! Πολλά πολλά μπράβο που αυτή η υπέροχη σύνθεσή σου διακρίθηκε στο OUAS!!! Είναι ολόκληρη ένας κήπος! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε νομίζω πως άξιζε η καθυστέρηση είναι σούπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά έχω μέινει για ακόμα μια φορά άφωνη....Φαίνεται πως ασχολήθηκες πολύ μα πάρα πολύ Κατερινάκι και είναι πραγματικά τέλειο!!!!Τυχερή η Λένα χιχι. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχω πέσει ξερή...Νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο mini που έχω δει...
    Εξαιρετικό,φανταστικό,υπέροχο...Δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!Χίλια μπράβο Κατερινάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατερινούλα μου είναι τόοοοοσο γλυκό..! Αυτό το σκυλάκι και όλες οι λεπτομέρειες... Είναι τέλειο! Σίγουρα άξιζε η αναμονή και η καθυστέρηση! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πωπω ειναι τελειο. δεν εχω λογια ειναι καταπληκτικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΑΛΠΜΟΥΜΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΩ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ART&HOBBY,ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ;;;;!!!!!ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΕΚΘΕΣΗ» ΕΔΩ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΙΛΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΙΡΗΞΗ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΕΙ, ΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΣΙΩΠΗΡΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΓΙ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ.ΓΡΑΦΕ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!! Πραγματικά τέλειο... Καλημέρα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλημερα..τι να πω εγω η δολια...ειναι εκπληκτικο,κοριτσι ειναι πραμα αυτο που εκανες..υπεροχη δουλεια..για το σπιτακι που λες δεν ειναι σπιρτοκουτα αλλα ενα κουτι με κουμπια που ειχα και το εκανα παραλαγη...να σαι καλα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πω πω βρε Κατερινάκι τι έχεις φτιάξει πάλι , είναι τέλειο , η κάθε σελίδα είναι πιο όμορφη από την επόμενη.Αλήθεια αυτό το memories τι είναι πρώτη φορά το βλέπω?Φιλάκια γλυκό μου κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To μινι της Κατερινούλας είναι καταπληκτικό όπως και ο,τι πιάνει στα χεράκια της. Και συμφωνώ κι εγώ οτι η Κατερίνα είναι πολύ σπάνιος άνθρωπος και είναι κάτι που δύσκολα το λέω και πόσο μάλιστα για κάποιον που δεν γνωρίζω τόσο καλά. Αλλά για την Κατερινούλα το λέω και το έχω σκεφτεί πολλές φορές συλλογιζόμενη...οτι έχει εξαιρετκό χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. είναι υπέροχο!!!το σκυλάκι στο διαβατήριο με ξετρέλανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χίλια μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. There is no doubt you are the queen of the minis !! Such original ideas !! Love each and every page well done !

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κατερίνα μου είναι πραγματικά ΤΕΛΕΙΑ η βαλίτσα...πολύ πολύ καλόγουστη!!!!!!!!!!!!!!!!! Καταπληκτική, τρομερή, πάρα πολύ ωραία....!!!!!!!!!!!!!Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή