Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Mini album - All about me

Θέλω πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω για τις επισκέψεις σας στο blogoσπιτό μου, για τα όμορφα λόγια που γράφετε, για τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Με κάνετε και νιώθω τόσο όμορφα!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!

Σήμερα σας έχω ένα ακόμα mini album με θέμα εμένα! Ναι, καλά διαβάσατε! Ούτε κι εγώ το πιστεύω !
Μου άρεσε πολύ η πρόκληση του Enjoy Scrapping και είπα να συμμετάσχω και με κάτι για μένα.

Συνήθως δεν φτιάχνουμε κάτι για μας... πάντα για τους άλλους, πάντα για αγαπημένα πρόσωπα, τους γονείς, τους συζύγους, τα παιδιά, το ζωάκι μας... κι εμείς; Εμείς είμαστε πάντα πίσω από τη φωτογραφική μηχανή, πίσω από τη δημιουργία και σπάνια στις φωτογραφίες και στο προσκήνιο.
Λατρεύω να βγάζω φωτογραφίες, όμως μου αρέσει να είμαι κι εγώ πρωταγωνίστρια σε αυτές και είπα να συγκεντρώσω κάποιες από τις αγαπημένες μου και να φτιάξω κάτι για τη δική μου ζωή...
Εύχομαι να μην σας κουράζω, αλλά είμαι ακριβώς αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες και αναφέρει το κείμενο... ...

Χρησιμοποίησα υλικά που τα αγόρασα από το υπέροχο μαγαζί της Λένας!
Η καινούργια σειρά της Webster's All about me ήταν φτιαγμένη γι' αυτό το σκοπό και δεν μπόρεσα να της αντισταθώ!
Λένα σε ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να φτιάξω κάτι και να βγάλω και τα εσώψυχά μου στα φόρα!

Καλό βράδυ και Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές! Οι φωτογραφίες είναι χάλια, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... χαχαχαχχα

DSC00042

DSC00029

DSC00030

DSC00031

DSC00033

DSC00034

DSC00035

DSC00036

DSC00037

DSC00038

DSC00040

DSC00041

41 σχόλια:

  1. Είναι απίθανο απίθανο Κατερίνα!!!! Τα χαρτιά, τα διακοσμητικά, οι φωτογραφίες... Λατρεύω τα κείμενά σου, μέσα απο αυτά σε γνώρισα και σε έβαλα στην καρδιά μου :) Πόσο χαίρομαι που είσαι ακόμα πιο ευτυχισμένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινάκι είναι τέλειο!!! Love, love, love it!!! Και ελπίζω σύντομα όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πάρα πολύ όμορφο πραγματικά!τα χαρτιά, και τα διακοσμητικά σου είναι τέλεια,όσο για τις φωτο ξεχειλίζουν ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλλον το ΜΠΡΑΒΟ, το ΥΠΕΡΟΧΟ, το ΤΕΛΕΙΟ .... ειναι τόσο μα τόσο φτωχά να περιγράψουν οοοολο το είναι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρεπει να ειναι πολυ ωραιο να φτιαχνεις ενα αλμπουμακι για τον εαυτο σου...βλεπεις ολη σου τη ζωη μεσα στις σελιδες του...ως τωρα βεβαια!
    εισαι φοβερος ανθρωπος!να εισαι παντα χαρουμενη!!!φιλια!!!
    α! και στην προτελευταια φωτο-και στις αλλες βεβαια- εισαι κουκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε σου ανάρτηση με συγκινεί..ειλικρινά..και η κάθε σου δημιουργία είναι υπέροχη..Αν και δεν σε γνωρίζω είμαι σίγουρη πως είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος..Σε φιλώ..Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλί μεγάλο σβουριχτό και μια αγκαλιά μεγάλη σαν το χαμόγελό σου! Δε θα πω τα αυτονόητα για το παραμυθένιο αλμπουμάκι σου... Θα πω ότι παρόλο που σε ξέρω λίγο καιρό σ' έχω μέσα στην καρδιά μου και βαθιά μέσα μου νιώθω και εύχομαι ότι σύντομα το μεγάλο σου όνειρο θα γίνει πραγματικότητα! Καληνυχτούδια και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μεινεις οπως εισαι!Υπεροχο αλμπουμ!
    Σε φιλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερινάκι μου σε φιλώ. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο και εσείς μου λείψατε πολύ (αν και εσείς μου κάνατε παρέα γιατί εγώ σας παρακολουθούσα). Το album σου καταπληκτικό. Τα χαρτιά, τα διακοσμητικά, τα κείμενα, οι φωτογραφίες.Όλα απίθανα. Πολύ αγαπημένες σελίδες αυτή με το αστραφτερό χαμόγελό σου και η Μύκονος 2011 όπως και η φωτογραφία των ονείρων, που σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνουν πραγματικότητα όταν αισθανθείς εσύ έτοιμη. Να το κοιτάζεις συχνά γλυκιά μου, το album σου και ειδικά όταν δεν είσαι καλά για να σου θυμίζει ποιά είσαι και τι αγαπήσαμε όλοι εμείς σε εσένα και ας μην σε έχουμε (όλοι) γνωρίσει από κοντά. Να χαμογελάς πάντα. Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινάκι μου είναι καταπληκτικό!! Μπράβο σου!
    Να εισαι πάντα χαμογελαστή, γερή και δυνατή και να "πιάνεις τη ζωή από τα μαλλιά"!
    Φιλάκια γλυκιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαίρομαι τόσο πολύ που μας έδωσες την ευκαιρία
    να σε γνωρίσουμε...
    Είσαι τόσο γλυκειά και τόσο συνειδητοποιημένη.
    Πάντα να χαμογελάς, πάντα να λάμπεις,
    και να ζήσεις όλα αυτά που περιμένεις
    και που σου αξίζουν!!!
    Η δουλειά σου Τέλεια... όπως πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο με έκανες να συγκινηθώ δεν περιγράφετε! Κατερινούλα πράγματι, ο πιο σταθερός σου σύντροφος είναι αυτό το χαμόγελο σου, που σε κάνει δυνατή και βλέπεις την ζωή πιο όμορφη! Σου εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να ζήσεις χαρές πολλές και να γεμίσει η ζωή σου με παιδικές φωνούλες και χαμογελάκια!!!! Μείνε όπως είσαι και μην αλλάζεις τίποτα! Να σε χαίρονται οι γονείς σου (που έμαθα ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι, αλλά πως θα μπορούσαν να είναι αλλιώς?! Γι αυτό και η Κατερίνα έχει πάνω απ όλα καλή καρδιά!) και όσοι σε αγαπάνε! Σ αγαπάμε πολύ και είναι το πιο όμορφο άλμπουμ - All about me, που έχω δει ποτέ!!!! Μήπως όλες μας πρέπει να φτιάξουμε κάτι για εμάς, κορίτσια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα σχόλια είναι περιττά, καταντούν φλυαρία! Οι εικόνες μιλούν από μόνες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΠΙΘΑΝΟ! και μπράβο σου που το έφτιαξες!συνέχισε να χαμογελάς και όλα θα πάνε καλά, άνθρωποι σαν εσένα δεν χάνονται, θα δείς...πίστεψε με, εξάλλου σαν μεγαλύτερη έχω το προνόμιο της σοφής συμβουλής!καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φιλενάδα... είχα διαβάσει τα κείμενα...αλλα βλέποντας το ολοκληρωμένο συγκοινήθηκα ακόμα περισσότερο!!!!!
    δεν εχω να πω τιποτα... σ'αγαπάω πολύ γιαυτό που είσαι ... γιατι εγώ έτσι σε γνώρισα!!!!
    ένα κορίτσι με ένα τεράστιο γλυκό χαμόγελο, έξω καρδιά, γελαστή, δοτική και αγαπητή σε όλους...
    εύχομαι τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα!!!!

    σε φιλώ γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερινάκι είναι τόσο μα τόσο όμορφο! Ένα πράγμα μόνο θα σου πω. Το να βλέπεις την ζωή σου, με τα λάθη της αλλά και χωρίς αυτά, είναι ευτυχία! Γιατί τα όμορφα μας κάνουν ευτυχισμένους και τα άσχημα απλά πιο έμπειρους! Οπότε μην μετανιώνεις ποτέ για τις επιλογές σου. Γίνεσαι σοφότερη μέσα από αυτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινάκι μου με τη σειρά μου θα σου πω ένα μυστικό μου.Τόσο καιρό η φωτό σου και το μπλόγκ σου μου δημιουργούσαν ένα ανεξήγητο αίσθημα συμπάθειας!!! Ενστικτο??? Μπορεί...
    Μετά την κρυστάλλινη αποκάλυψή σου κατάλαβα γιατί!!
    Ενα άτομο με τόσο φωτεινό χαμόγελο και τόσο ζεστό και χαμογελαστό βλέμμα ,δεν μπορεί παρά να είναι μια γλυκιά ψυχούλα!!!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα καλή μου!!!Οτι επιθυμείς να πραγματωθεί με τον καλύτερο τρόπο!
    Συνέχισε να χαμογελάς τόσο όμορφα!!!
    Καλό ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεσαι...Δυστυχώς δεν σε έχω γνωρίσει από κοντά αλλά είμαι σίγουρη ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος...Εύχομαι η χαμογελαστή οικογένεια και τα παιδάκια που ονειρεύεσαι να έρθουν σύντομα στη ζωή σου...Κάθε σου επιθυμία να γίνει πραγματικότητα...Και πάνω απ'όλα να συνεχίσεις να χαμογελάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πραγματικά με κάλυψαν όλα τα κορίτσια!Συγκινητικό,όμορφο και έξυπνο το αλμπουμ σου Κατερινάκι!Τα σχόλιά σου μοναδικά, σα συγγραφέας γράφεις...οι φώτο τέλειες...αγαπάω εκείνη που είσαι μικρούλα, Μύκονο και εκείνη που απολαμβάνεις το γλυκάκι...μιάμ μιάμ, έχουμε το ίδιο πάθος για τα γλυκά!Σου εύχομαι να χαμογελάς πάντα, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σ'αγαπούν πραγματικά, γιατί αυτό αξίζει μόνο, η αγάπη!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρώτη φορά (μάλλον δεύτερη θα σου εξηγήσω κάποια άλλη στιγμή ποια ήταν η πρώτη)μου τυχαίνει να συμπαθώ ,να νοιάζομαι, να αγαπώ (με έναν περίεργο τρόπο) κάποιον άνθρωπο που δεν τον γνωρίζω από κοντά ,που δεν έχω ζήσει τίποτα μαζί του ,που δεν ξέρει καν τα προσωπικά μου είμαι σίγουρη όμως πως όταν χρειαστώ κάποιον να μιλήσω θα με ακούσει θα μου πει την γνώμη της και θα με αφήσει να αποφασίσω εγώ τι είναι σωστό και τι όχι.Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και σου αξίζει πολύ ευτυχία και πολύ χαμόγελο στην ζωή σου.Σου εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα θέλεις.Υπέροχο και πολύ συγκινητικό το άλμπουμ σου.Πολλά φιλάκια!!!(sorry για την έκθεση χα χα χα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατερινάκι είναι υπέροχο όπως πάντα!!Καλή επιτυχία και καλό ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ουαου!!Σκετο παραμύθι!!! Σου ευχομαι να συνεχισεις το ομορφο ταξιδι σου στο χωροχρονο που λεγεται ζωη ,με πολυ αισιοδοξια και πολλα πολλα χαμογελα!! Εισαι δυνατη και το δειχνεις με καθε τι που κανεις! Απιθανο το αλμπουμ σου Κατερινακι!

    Μαρια Queen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατερίνα είναι υπέροχο το αλμπουμάκι σου σαν παραμύθι! Εύχομαι να μη χάσεις ποτέ το χαμόγελό σου, να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη!
    Όλες οι φωτογραφίες είναι απίθανες αλλά η τελευταία είναι η αγαπημένη μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ειναι ενα υπεροχο βιβλιο....γλυκιες αναμνησεις αναμιχτα συναισθηματα!!!Δεν σε εχω συναντησει ποτε...σε γνωριζω μεσα απο αυτο το κουτι...εχεις μια ιδιαιτεροτητα ομως!!Μεσα απο αυτο το κουτι μονο απο τον τροπο που εκφραζεσαι οταν γραφεις εχεις καταφερει να δημιουργησεις τοση μα τοση συμπαθια απο ολες μας σε σενα!!Σιγουρα εισαι σπανιο ατομο και σιγουρα ειναι πολυ τυχεροι οι ανθρωποι που εισαι διπλα τους!Μεινε λοιπον οπως εισαι και κρατησε αυτο το γλυκιτατο χαμογελο και να ξερεις οτι ανθρωποι οπως εσυ δεν ξεχνιουνται ευκολα!Να εισαι παντα χαρουμενη και ευτιχισμενη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ειναι πανέμορφο Κατερινα μου!!!Απο όλες τις απόψεις !!!Δεν χοπραίνω να το κοιτάζω!!!Μπράβο σου!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Yπεροχο,συγκινητικό,πανέμορφο,μοναδικό!!!Χωρίς υπερβολές αξίζει πολλά κοσμιτικά επίθετα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σου τα είπα κι από κοντά. Πολύ όμορφα και τα 2 αλμπουμάκια!!!Για να δούμε και καμιά σύνθεση γιατί τα έχουμε φορτώσει στον κόκορα μου φαίνεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. °º✿ Olá, amiga!
    º° ✿✿♥ ° ·.
    Passei para uma visitinha... amei mesmo!!!
    °º♫
    °º✿ Boa semana!
    º° ✿♥ ♫° ·.
    Beijinhos.
    Brasil ♥♥•˚。
    °° 。♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα,
    λέγομαι Πηνελόπη και θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σου. Δυστυχώς το banner "Email me" προωθεί σε Yahoo ή Gmail λογαριασμούς, θα μπορούσες να μου έλεγες το mail σου ώστε να επικοινωνήσω μέσω Hotmail;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το διάβασα πραγματικά σαν παραμυθάκι...! Τέλειο! Πέρνα κι από το σπιτάκι μου να παραλάβεις το βραβειάκι που έχω για σένα! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τα κορίτσια και όλα όσα έχουν ήδη γράψει!!! Το χαμόγελο και η καθαρή ματιά σου με κάνουν να νιώθω τυχερή που σε γνώρισα (έστω και μέσα από κάτι τόσο άψυχο)!!! Εύχομαι όλες οι επιθυμίες σου να γίνουν πραγματικότητα και να συνεχίσεις να χαμογελάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αχ τι τέλειο!! Μπράβο Κατερίνα, υπέροχο!! Και εσύ πολύ γλυκιά και ο σύντροφος σου πανέμορφος, μη τον χάσεις ποτέ!! Με συγκίνησες και είμαι και στο γραφείο, θα αναρωτιούνται τι έπαθα χαχα... Νομίζω όλες πρέπει να κάνουν ένα αυτοβιογραφικό scrapbook κάποια στιγμή, πολύ καλή ιδέα!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καταπληκτική δουλειά !!
    Η μία σελίδα καλύτερη απο την άλλη !!
    Μπράβο σου Κατερίνα!!!
    Πέρνα για ένα βραβειάκι και να παιξεις και ένα παιχνιδάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ !!!!Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κατερινάκι...είσαι πραγματικά σπάνια κοπέλα...σου αξίζει να έχεις πάντα το καλύτερο!!! Όλο το Σάββατο, κραταγα αυτό το άλμπουμ στα χέρια μου αλλά τώρα βρήκα την ευκαιρία να το διαβάσω...Είσαι μια κοπέλα που πάντα βάζει τους άλλους πάνω απο τον εαυτό της, που τα σκέφτεται όλα (σε αντίθεση με εμένα την γαϊδούρα που είμαι στον κόσμο μου) και πραγματικά, χαίρομαι που σε γνωρίζω!!!!!
    Φιλάκια!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πανεμορφο το μινι σου ακομα μια φορα!! Πολυ ρομαντικό!! Λατρευω το εξωφυλλο!! Περνα μια βόλτα απο το blog μου που σε περιμενει ένα βραβείο με πολύ αγαπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τέλειο!!! Ομορφο αλμπουμ όχι μόνο για τα διακοσμητικά και τα χρώματα που έχεις επιλέξει αλλά και για όσα έχεις γράψει δίπλα στις φωτογραφίες σου! Δεν σ'έχω γνωρίσω προσωπικά όμως μεσα από την δουλειά σου φαίνεται πόσο γλυκιά και ευαίσθητη είσαι! Να χαμογελάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολύ ωραία ιδέα να φτιάξεις ένα αλμπουμάκι για εσένα, με βάζεις στο τρυπάκι να κάνω ένα και για έμενα!..πολλά φιλιά να περνάς καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αχ γλυκές μου φιλενάδες με συγκινείτε αφάνταστα και κλαίω κι εύκολα... ...
    Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη που απλόχερα μου δίνετε!
    Αυτή είμαι πραγματικά, δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα πια στα 35 και είμαι χαρούμενη που είμαι έτσι ;-) χαχαχαχχα
    Να σας ευχαριστήσω για το βραβείο!
    Να πω επίσης ότι μπορεί να μην γνωριζόμαστε με πολλές από εσάς, αλλά σας έχω μέσα στην καρδιά μου και νιώθω σαν να σας ξέρω κι εγώ χρόνια (όπως κι εσείς).
    Βίκυ δεν θέλω να αποκαλείς τον εαυτό σου έτσι, γιατί δεν ισχύει και το ξέρουμε όλες! χαχαχχα Είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος!
    Πηνελόπη, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο handmadebykaterina@gmail.com Δεν υπάρχει πρόβλημα ακόμη κι αν το κάνεις από το yahoo ή hotmail mail σου ;-)

    Σας ευχαριστώ τόσο τόσο πολύ! Thank you so much!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατερίνα παρα πολύ κομψή δημιουργία!!!Εξαιρετική δουλεια!!Σε ευχαριστώ πολύ για την Συμμετοχή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή