Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Τα πάντα για μας… …

Kαλησπέρα!

Πέρασα ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο με πολύ αγαπημένα πρόσωπα, με κουβέντα, δημιουργία, φαγητό, κρασάκι, χαλάρωση! Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι με φίλους!
Θέλοντας λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας την ευτυχία μου και την ευλογία που μου χάρισε ο Θεός φέρνοντας στη ζωή μου πολύ ξεχωριστά άτομα, υπέροχες προσωπικότητες, όμορφες ψυχές αποφάσισα να φτιάξω ένα mini album για .... τις δημιουργικές μου φίλες!
Όλες εμάς που γνωριστήκαμε μέσω ενός άψυχου υπολογιστή, συναντηθήκαμε κάπως διστακτικά την πρώτη φορά και στη συνέχεια αναπτύξαμε ισχυρούς δεσμούς φιλίας, μοιραζόμαστε πια χαρές και λύπες, προβληματισμούς, άγχη, δημιουργίες...
Δεν μας ενώνει μόνο η αγάπη για το ίδιο hobby, αλλά και η αγάπη που έχουμε η μια για την άλλη!

Έφτιαξα λοιπόν αυτό το mini album για να συμμετάσχω στην πρόκληση του Enjoy Scrapping που έχει θέμα "All about us" ή " All about me". Αρχικά σκέφτηκα να φτιάξω κάτι για την οικογένειά μου, τους φανταστικούς γονείς μου και τον υπέροχο αδερφούλη μου που μου έχουν σταθεί τόσο πολύ σε όλα. Μετά πάλι άλλαξα γνώμη και σκέφτηκα ότι η οικογένειά μου θα είναι πάντα εκεί και ότι όλες εσείς δεν είχατε κανένα λόγο να με στηρίξετε, να με αγκαλιάσετε και να με αγαπήσετε, αλλά το κάνατε με όλη σας την καρδιά γιατί έτσι θέλατε και νιώθατε και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό!
Οπότε ένιωσα μεγαλύτερη ανάγκη να ευχαριστήσω εσάς!!!
Χρησιμοποίησα λοιπόν ένα die sizzix, αγαπημένα χαρτιά της K&Company, χαρούμενα πραγματάκια και αυτοκολλητάκια και έφτιαξα αυτό το αλμπουμάκι, που το έδεσα με ένα περίεργο κορδελένιο τρόπο! :-)

DSC02050

DSC02051

DSC02053

DSC02052

DSC02055

DSC02057

DSC02059

DSC02060

DSC02062

DSC02063

DSC02064

DSC02065

DSC02066

DSC02068

DSC02069

DSC02070

DSC02074

DSC02075

DSC02076

DSC02077

Ωστόσο, δεν είναι το μόνο που έφτιαξα...τώρα τελειώνω και κάτι για τον εαυτό μου, μιας και τον έχω παραμελήσει και δεν έχω φτιάξει τίποτα για μένα.. Λέω λοιπόν να τον καλοπιάσω και να τον εκθειάσω λίγο παραπάνω, εξ' αλλου είμαι μοναδική, όπως όλοι εσείς! Μια μικρή γεύση από το εξώφυλλο ;-) Οσονούπω και η συνέχεια, θέλω να προσθέσω φωτογραφίες και να το δέσω!

DSC02045

Σας φιλώ γλυκά και ζητώ συγγνώμη για την μακροσκελή ανάρτηση... αλλά ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω... ...δεν είμαι και στα καλύτερά μου...
Έξω βρέχει... πάω να δημιουργήσω και να ξεχαστώ από όλα τα άσχημα που είδα, διάβασα και άκουσα σήμερα...
Καλή εβδομάδα, αν και δεν ξεκίνησε με ωραίο τρόπο... ...

27 σχόλια:

  1. Υπέροχο το άλμπουμ Κατερινάκι!!!!Μου αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί των χρωμάτων, τα χαρτιά, τα λουλουδάκια και γενικά όλες οι μικρολεπτομέρειες που το κάνουν να δείχνει παραμυθένιο!!!!Μπράβο πολλή καλή δουλειά!!!Φιλάκια και καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχο το μίνι σου αλλά πιο υπέροχη και συγκινητική η ιδέα για το θέμα του...πολλά μπράβο...επιβεβαιώνεις το τι σκεφτόμουνα για σένα μιάς και γνωριστήκαμε πολύ πρόσφατα...χαίρομαι λοιπόν που μέσα μου είχα δίκιο, είσαι ξεχωριστός άνθρωπος και αυτό φάνηκε και με αυτό το μίνι!περαστικά και πολλά φιλιά!...και θα δείς, όλα καλά θα πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι υπέροχο όχι μόνο για τα όμορφα χαρτιά και διακοσμητικά που έχεις χρησιμοποιήσει... Αλλά και γιατί είναι γεμάτο από πλατιά χαμόγελα,ωραίες στιγμές και πολύ αγάπη... Εύχομαι Κατερίνα μου να είσαι πάντα περιτριγυρισμένη από τόσο καλές φίλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι μου, τι φοβερή κίνηση είναι αυτή!!! Φαντάσου συγκίνηση τα κορίτσια που ήδη γνώρισες από κοντά!!!!Εύχομαι η παρέα σας να μεγαλώσει κι άλλο και να είστε πάντα τόσο χαρούμενες και δημιουργικές!!! Το αλμπουμάκι σου το ξέρεις δεν χρειάζεται να στο πω... Είναι καταπληκτικό, σαν κι εσένα!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι καταπληκτική ιδέα!!Φοβερό το άλπμουμ!!!
    Καλώς σε βρήκα!!
    Ωραίο το blog σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΕΙΟ!!! πολύ ζουζουνιάρικο σαν κι εσένα...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα καλησπέρα!!! Διάβασα το πολύ όμορφο κείμενο που αφιέρωσες στην σχέση φιλίας και χαίρομαι που έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε κάνουν ευτυχισμένη!!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σχολιάσω τις δημιουργίες σου διότι απλά δεν τις βλέπω.....Είμαι σίγουρη όμως πως είναι υπέροχες!!!!! Ελπίζω κάποια άλλη φορά να είμαι τυχερή. Ο blogger να έχει τα κέφια του και να μου κάνει το χατήρι να δω όλα σου τα έργα!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι υπέροχο!!! Τόσο χαρούμενο και αγαπησιάρικο!!! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλεναδίτσα γλυκειά γλυκειά!!!
    σ'αγαπώ πολύ!!!!
    εγω το είδα αυτό καθώς το έφτιαχνες...και κάθε αυτοκόλλητο, κάθε χαρτί, κάθε φωτογραφία, την είδα να παίρνει μορφή και να φτιάχνει αυτό το υπέροχο μίνι... πάντως στις φωτό δεν φαίνεται καλά το άπειρο γκλίτερ που έχει επάνω, τα έντονα χρώματα των χαρτιών και των διακοσμητικών!!!
    απλά τέλεια!!!!
    όσο για το προσωπικό σου ... σου είπα ηδη..
    φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ωραία ιδέα, και χρησιμοποίησες υπέροχα χαρτιά, αλλά οι φωτογραφίες τα λένε όλα! Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερινάκι τέλειο το mini!!!!!
    Υπέροχα χαρτιά, διακοσμητικά και οι φωτογραφίες super!!! τις θέλω και εγωωωωώ!!!
    Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος γι'αυτό και έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπούν,και να σου πω μην το βάζεις κάτω όλα καλά θα πάνε.
    Άντε κανονήστε κανένα καφεδάκι πρωί εαν γίνεται θα σας φέρω και τον κοκκινοπατατούλη!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταπληκτικο αλμπουμακι...ανοιγα μια μια τις σελιδες σαν να ξεφυλλιζα στα αληθεια μπροστα μου το μινι...με ταξιδεψες πισω στο πρωτο κροπ και συγκινηθηκα...
    να εισαι παντα καλα Κατερινα μου!!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπέροχο,έχεις καταφέρει να μεταφέρεις την ευτυχία σου και την αγάπη σου για την οικογένεια του scrapbooking μέσα στις σελίδες του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Tι γλυκιά σκέψη αυτό το αλμπουμάκι!!Υπέροχες οι στιγμές σας!!Μπράβο σε όλες που δέσατε μεταξύ σας τόσο όμορφα!!Και σε σένα Κατερινούλα μπράβο που είσαι τόσο γλυκια και χίλια μπράβο για το τόσο όμορφο χρωματιστό μίνι!!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο Κατερινάκι!!!!Υπέροχο!!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπέροχο Κατερίνα, πανέμορφο αλλά και τόσο μοναδικό!
    Όσο για το αλμπουμάκι που ετοιμάζεις για σένα απλά ανυπομονώ να το δω! φαίνεται απίθανο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Aπιθανο κατερινακι!!! φτιαγμενο με πολυ αγαπη και γουστο!!φαινετε αλλωστε!! αντε να δουμε και το δευτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Κατερίνα μου!!!
    Υπέροχο το μίνι άλμπουμ που έφτιαξες,μα πιο πολύ μου αρέσουν τα γλυκά σου λόγια,να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλεναδούλες μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες!
    Δεν είστε όλες μέσα... Δεν είχα φωτογραφίες σας και γι 'αυτό το λόγο έχω αφήσει κενό στην τελευταία σελίδα ;-)
    Σας φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κοριτσι εχεις κανει υπεροχη δουλεια..καλη μας επιτυχια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανέμορφα όπως πάντα πασπαλισμένα αυτή τη φορά όχι με glitter αλλά με πολύ πολύ φιλία!!!! Το θέμα του άλμπουμ σου τα κάνει πραγματικά ξεχωριστό καλή επιτυχία στην πρόκληση Κατερινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γλυκια η αναρτηση σου και ακρως συγκινητικη!!!Ουτε εγω πιστευα οτι απο ενα αψυχο υπολογιστη θα μπορουσε να δημιουργηθει καποια φιλια!!Το μινι σου υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω?! Μόνο κανα δυο μέρες έλειψα και οι αναρτήσεις γίνονται η μια μετά την άλλη! Κατερίνα είναι φανταστικό το μίνι!!!!! Ωραιότερο και πιο επιτυχημένο δεν θα μπορούσε να γίνει!!! Όλες οι σελίδες ξεχωριστές και φυσικά από την Zeffy δεν θα έλειπε η κουκουβάγια! Χαχαχα Μπράβο σου, να φτιάχνεις πιο συχνά μίνι και να τα γεμίζεις με φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές με αγαπημένους σου!!!! Νομίζω το αξίζεις ένα μίνι μόνο για σένα! Πανέμορφο εξώφυλλο με έντονα χρώματα! Ευχαριστώ για τις ευχούλες σου, το ξέρω ότι με σκεπτόσουν, όλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι να πω?Στο ειπα κ απο κοντα!!!το μινι ειναι απιθανο!!!Μα περα απτο εικαστικο κομματι.....δεν εχω λογια να περιγραψω τη συγκινηση μου γι αυτην την τοσο λεπτη και ιδιαιτερη κινηση που εκανες!Και ναι ειμαι κ εγω μεσαααα!! χαχα

    Maria Queen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είστε όλες υπέροχες, καταπληκτικές, μοναδικές και ξεχωριστές υπάρξεις! Μην το ξεχνάτε αυτό!
    Είναι ευλογία για μένα που σας γνώρισα και σας έχω στη ζωή μου!
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το συγκεκριμένο μίνι άλμπουμείχα την ευκαιρία να το δω από κοντά!Ειναι υπέροχο!Κατερινα σε ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή