Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Απουσίες... ...

απουσίες, απουσίες σημειώνω την τελευταία εβδομάδα από το ίδιο μου το μπλογκοσπιτάκι...
Η αλήθεια είναι ότι εσάς σας επισκέπτομαι συχνά, όμως κάτι συμβαίνει με τις φωτογραφίες και δεν μπορώ να τις αναρτήσω εδώ...
Δεν ξέρω αν φταίει η ανάλυση (τις μίκρυνα κιόλας), αν πέρασα τόσο καλά στη Μάνη, που δεν μπορούν να το περιγράψουν οι φωτογραφίες, αν φταίει που τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια μου ήταν πολλά και δεν χωρούσαν εδώ, αν αυτά τα λίγα που έφτιαξα για το scrapbooking είναι όντως λίγα, το αποτέλεσμα είναι ένα... ότι δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες.
Η μόνη λύση είναι να κάτσω να το ψάξω, αλλά δεν είμαι και πολύ της τεχνολογίας και μου φαίνεται θα βάλω τον αγαπημένο μου σύζυγο που τρελλαίνεται να ασχολείται με αυτά, ευελπιστώντας σε μια γρήγορη λύση.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

8 σχόλια:

  1. Welcome back....so glad you had a wonderful time.
    There are some blogger users that cannot upload pictures to their blog I too am one of those at first I thought it was the browser so i changed browsers went with google chrome then opera and finally Avant...Avant worked once then this morning I tried to upload photos no luck......In the end it is Bloggers problem I do not know what to do as it has been a long time........will let you know if I have any luck!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερίνα μου!!! το είχα και εγω αυτό το πρόβλημα με τις φωτογραφίες αλλά μου αποκαταστήθηκε μόνο του!!!τώρα δεν βάβαια δεν ξέρω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα και εγώ, καιρό έχει η Κατερίνα να αναρτήσει πρωτομαγιάτικες φωτογραφίες! Αλλά που θα παει, οι καλές δημιουργίες δεν μένουν για καιρό κρυμμένες! Έτσι αναμένουμε με αγωνία : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αλήθεια φιλενάδα είναι ότι μας ελειψες από τη γειτονια...
    ευτυχως υπάρχει και το τηλέφωνο!!! φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα κι εγώ το είχα για μια δυο μέρες αλλά έφτιαξε μόνο του,επίσης και σε άλλα μπλογκ βλέπω ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα Κατερίνα!Περιμένουμε τις φωτογραφίες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σας κοριτσάρες!
    Ευχαριστώ που με ενημερώνετε ότι υπέρχει γενικό πρόβλημα... Χτες διαπίστωσα πως σε μένα τουλάχιστον λύθηκε! Και στα δικά σας!
    Περισσότερες φωτογραφίες το Σαββατοκύριακο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή