Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Επειδή είμαι της παλιάς σχολής...

και αγαπώ πολύ τις φωτογραφίες, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να βγάλω το mini album που έφτιαξα για τη Χρύσα! Τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα από ότι στο videακι, οπότε είπα να μοιραστώ μερικές λήψεις μαζί σας ;-)
Το αλμπουμάκι το έκοψα στο Bigshot με το μοτίβο Sizzix Bigz XL Die - Card, Scallop και γκρι χαρτόνι 2 χιλιοστών, ενώ για να το ντύσω χρησιμοποίησα χαρτιά από τη συλλογή Wild Saffron της K&Company, όλα τα αυτοκολλητάκια είναι από την ίδια σειρά (πεταλουδίτσες, πασχαλίτσες, φυλλαράκια) και τα λουλούδια prima. Χρησιμοποίησα κάμποσο glitter και σκόνες θερμής ανάγλυφης αποτίμησης, διάφορες κορνίζες, tags και swirls κομμένα όλα με το bigshot.
Επειδή ήταν τεράστιο δεν μπορούσα να το δέσω με το bind it all, έπρεπε είτε να χρησιμοποιήσω κορδέλες, είτε πολλούς κρίκους ενωμένους μεταξύ τους.... αλλά τελικά κατέληξα σε βραχιολάκια από συρματοπετονιά με ωραίο βιδωτό κούμπωμα, που αγόρασα από τη diva και τα οποία κάλυψα με πολλά πολλά νήματα, που βρήκα σε μαγαζιά με είδη πλεξίματος ;-). Κρέμασα μερικές χαντρούλες και ένα μήνυμα σε shrink plastic και έτοιμο το αλμπουμάκι!









Εντωμεταξύ είμαι πολύ χαρούμενη μιας και το blogάκι μου ξεπέρασε τους 100 αναγνώστες και αυτό πρέπει να γιορταστεί δεόντως!
Ναι, ναι καλά καταλάβατε... σας ετοιμάζω εκπληξούλες, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο το αλμπουμάκι σου!!! Τέλεια χαρτιά, διακοσμητικά...όλα!!! Μπράβο!!
    Κ στους 200 αναγνώστες με το καλό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα είπαμε και από κοντά,αλλά ποτέ δε βλάπτει μια επανάληψη!!!!Είναι καταπληκτικό!Πάρα πάρα πολύ όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είναι πανέμορφο το αλμπουμάκι, ειδικά τα χρώματα είναι άψογα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορίτσια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή