Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

...γιατί ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει...

Καλημέρα!!!!!!!!!! Και για να αρχίσει όμορφα η εβδομάδα, σας ετοίμασα μια μικρή εκπληξούλα - δωράκι!
Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή σας είναι:
  • να γράψετε ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση (ας πούμε τι νιώθετε κάθε φορά που δημιουργείτε κάτι... ότι κι αν είναι αυτό!),
  • να εμφανίζεστε ως αναγνώστης/στρια στη λίστα παρακολούθησης του blog μου και
  • αν φυσικά το θέλει, ο νικητής ή η νικήτρια να μου στείλει αυτό που θα φτιάξει για να το αναρτήσω... Οπότε γράψτε τα συναισθήματά σας και γίνετε αναγνώστες...
Θα χαρώ πολύ να το πείτε σε γνωστούς και φίλους, που τους αρέσει να δημιουργούν ή να το αναρτήσετε στο blog σας για να το δουν οι δικοί σας αναγνώστες!
Το δωράκι περιλαμβάνει υλικά για να φτιάξετε ένα post bound αλμπουμάκι, χαρτιά scrapbooking, σφραγιδούλες, μελάνια και διάφορα άλλα καλούδια (μπλιμπλίκια τα λέω εγώ) για να το διακοσμήσετε και εύχομαι να τα χαρείτε όλα και να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο που θα φυλάξει τις αναμνήσεις σας ή ακόμη και τις σκέψεις σας.

Ποιος θα είναι ο τυχερός; Θα το δούμε την άλλη Δευτέρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2009.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και σας εύχομαι Καλή επιτυχία!
Ακολουθούν φωτογραφίες από τη μικρή έκπληξη... ...



Και επειδή τα χαρτιά είναι διπλής όψης, μια γεύση και από την άλλη πλευρά τους...

Ακόμη κι αν δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ με το scrapbooking, είναι μια καλή ευκαιρία να το ξεκινήσετε, σε περίπτωση που είστε ο τυχερός!

29 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο αυτό που σκέφτηκες Μπράβο !
    Νομίζω πως δεν υπάρχει ωραιοτέρο πράγμα από το να δημιουργεί κανείς
    Η ευχαριστήση που νιώθω όταν δημιουργώ κατί δεν περιγράφετε
    Ασε που η όλη διαδικάσια λειτουργεί σαν ψυχοθεραπεία Οταν δημιουργώ χαλαρώνω ,ξενχάω τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νιώθω ότι είμαστε μια μεγάλη παρέα που ο ένας νοιάζεται για τον άλλο! Πολύ γλυκό αυτό που σκέφτηκες!!
    Η δημιουργία είναι μια "μαγεία"!! Όταν δημιουργώ μεταφέρομαι σε ένα κόσμο διαφορετικό! Χαλαρώνω, ηρεμώ κ κυρίως νιώθω μια μεγάλη ευχαρίστηση! Κάθε φορά που φτιάχνω κάτι κ μου αρέσει πολύ πηγαίνω κ ξαναπηγαίνω στο γραφείο μου κ το κοιτάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιδέα σου είναι καταπληκτική! Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλες παρόμοιες αναρτήσεις... έχω ένα σορό ιδέες...!
    Λοιπόν όταν δημιουργώ αισθάνομαι απλά ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αρχή έχεις τα υλικά.... και την ιδέα... όταν τα βλέπεις σιγά σιγά να παίρνουν σχήμα και μορφή νοιώθεις μια ολοκλήρωση που θες να την επαναλάβεις ξανά και ξανά και ξανά!!!
    Η δημιουργία είναι ζωή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα,

    Αρχικά θέλω να σε συγχαρώ για την δουλειά σου. Εχεις φοβερή φαντασία! Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι στολισμοί που έχεις κάνει κατά καιρούς σε σπίτια και τους οποίους ξεχώρισα αμέσως όταν βρήκα τυχαία το ιστολόγιο σου.
    Ο χρόνος που αφιερώνω στις κατασκευές και την ζωγραφική είναι ελάχιστος αλλά και η πιο μικρή ή εύκολη δημιουργία μου μου δίνει ενέργεια για τις υπόλοιπες μέρες που πνίγομαι στο γραφείο και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ...
    τα χρώματα και τα διάφορα υλικά σκορπισμένα στα ράφια μου με καλούν να τα χρησιμοποιήσω...όση ανυπομονησία έχω κατά την διάρκεια της δημιουργίας μου για να την δω ολοκληρωμένη, τόση ευχαρίστηση νιώθω βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μενα το να φταχνω πραγματα ειναι προεκταση της προσωπικοτητας μου-απο ενα γλυκακι μεχρι μια ομορφη κατασκευη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ!!!
    ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΟΥ!!!
    ΑΠΛΑ ΞΕΦΕΥΓΩ!!
    :DDDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για εμενα δημιουργια ειναι οτι ξεφευγω απο την καθημερινοτητα, τα προβληματα..νιωθω πιο ζωντανη! θα συμφωνησω με την μαιρη, εχουμε γινει μια μεγαλη παρεα, αν και με τις περισοτερες κοπελες δεν εχουμε βρεθει απο κοντα, μιλαμε σαν να γνωριζομαστε χρονια, και αυτο δινει ακομα μεγαλυτερη ορεξη για δημιουργια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημητρα αλλιως...κουρδισα..Το να δημιουργω ζωγραφιζοντας τις μεταμεσονυκτιες ωρες π
    αντα μετα την ολοημερη λελαπα των παιδιων μου (ζωη να χουνε)ειναι οτι καλυτερ
    ο για την ψυχικη μου υγεια....αλλιως θα τον ειχα σκοτωσει τον κουρδο
    Υστερογραφο το βραβειο εγω θα το παρω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ καλη η ιδεα σου ,μπραβο!
    Για μενα η δημιουργια ειναι κατι απο το ειναι μου,κατι που το νιωθω τοσο δικο μου και μου δινει τοση χαρα.Απο την μια πλευρα η κορη μου και απο την αλλη η δημιουργια!Αυτα τα δυο κανουν τον κοσμο μου,γαληνιο,υπεροχο.μοναδικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ομορφη ιδεα! Για μενα ειναι το καταφυγιο μου μετα απο μια "δυσκολη" μέρα. Οι δημιουργίες μου ειναι τα "παιδια μου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν δημιουργώ, γαληνεύω, νευριάζω, γνωρίζω νέα πράγματα, γίνομαι παιδί, αγχώνομαι, χαλαρώνω, μιλάω με την οικογένεια μου και του φίλους μου, βαριέμαι, χαίρομαι, είναι όπως η ζωή πολλά συναισθήματα, πολλές πράξεις και ο στόχος ένα όμορφο αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είχα αφήσει κι εγώ ένα σχόλιο χθες ...που πήγε;;;
    τέλοσπάντων το ξαναγράφω!
    Κατερινάκι σε ευχαριστούμε πολύ για την πρωτοβουλία αυτή!
    το να δημιουργείς από το πουθενά κάτι μοναδικά δικό σου νομίζω είναι απερίγραπτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι πραγματικα πολυ ομορφο το συναισθημα να δημιουργεις κατι μοναδικο για καποιον που αγαπας,καθως κ τονα δημιουργεις με τα ιδια υλικα διαφορετικα πραγματα σκευτομενος τον χαρακτηρα του αλλου κ το τι πραγματικα θα τον ευχαριστουσε κ θα τον εκανε να χαμογελασει.Γιατι αυτο το χαμογελο ειναι που τελικα σε κανει να θες να δημιουργεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστούμε πολύ!!!!
    Όταν ξεκίνησα το scrapbooking, δεν ήξερα ότι είχα μια "καλλιτεχνική" πλευρα. Την ανακάλυψα όμως και στην πορεία γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους που έγιναν φίλοι μου. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στην ζωή μου κι αυτή η ενασχόληση και πιό πολύ οι συν-χομπίτισσες (LOL LOL LOL) μου έδωσαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κι ας μην του ζήτησα, κι ας μην το κατάλαβαν καν... Σας ευχαριστώ όλες που υπάρχετε. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το τι νιώθω όταν αφήνω τα χέρια σου να φτιάξουν αυτό που το μυαλό μου φαντάζεται δεν μπορεί να περιγραφεί. Πόσο μάλλον όταν το βλέπω τελειωμένο μπροστά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετικη η ιδεα σου Κατερινακι!Σε ευχαριστουμε!
    Η δημιουργια σαν λεξη και μονο ειναι κατι υπεροχο...μεσα σε μια λεξη συνυπαρχουν ενα σωρο συναισθηματα που εμενα προσωπικα, με κανουν πραγματικα ευτυχισμενη, ποσο μαλλον οταν ξεκινω να... δημιουργησω κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία να κερδίσουμε τα "μπλιμλπίκια" που λες και εσύ Κατερίνα lol!!! Η δημιουργία με ηρεμεί και το αποτέλεσμα μου δίνει χαρά ακόμα και όταν έχει ατέλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΟΘΩ...I love scrapbooking!!!
    Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΡΑΝΤΗ ΓΑΡΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΟΛΗ ΠΑΡΕΑ,ΜΕ ΧΑΛΡΩΝΗ ΜΠΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
    Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΡΗΣΩ ΚΑΤΗ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΟΠΟ,ΚΑΤΗ ΕΙΔΗΚΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι όμορφη σκέψη! Μπράβο Κατερίνα, και γι αυτό και για το ωραίο σου ιστολόγιο!
    Όταν δημιουργώ φεύγω απο την καθημερινότητα - όσο μπορώ δηλαδή γιατί έχω έναν μικρούλη που με τραβάει. Θα συμφωνήσω με την Βίκυ, είναι ψυχοθεραπεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ ωραία η ιδέα σου... μπράβο!!
    Όταν δημιουργώ νιώθω...οτι δίνω ένα κομμάτι του εαυτού στους άλλους για να το δουν, να το νιώσουν, να το χαρούν. Και η ευχαρίστηση όταν τους αρέσει είναι πραγματικά τόσο μεγάλη που δεν μπορώ έτσι απλά να την περιγράψω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πολύ ωραίο και δημιουργικό το μπλόγκ σου! χμμ τι νιώθω όταν φτιάχνω κάτι?ελευθερία και "απλά νιώθω"

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ ωραίο το Blog σου και ακομα πιο ωραίες οι δημιουργίες σου!

    Ειμαι κ εγώ από τους ανθρώπους πού λένε οτι "πιάνουν τα χέρια τους" και σε κάθε ευκαιρία φροντίζω να αραδιάζω τα υλικά μου και να φτιάχνω ότι έχω εμπνευστει εκείνη τη στιγμή -ειτε μικρό είτε μεγαλο!
    Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και καλή συνεχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ όμορφη η σκέψη σου και η πρωτοβουλία σου. Αν και τελευταία ξεκίνησα να φτιάχνω κάποια πραγματάκια και δεν "πιάνει" και ιδιαίτερα το χέρι μου, κάθε φορά που δημιουργώ κάτι νιώθω υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ένα μπράβο είναι πολύ λίγο για την ιδέα σου!!
    Λοιπόν η δημιουργία για μένα είναι χαρά και ευτυχία!Μεγαλύτερη χαρά για μένα όμως είναι να κάνω δώρα, χειροποίητα,μοναδικά, γεμάτα απο την αγάπη μου και το μεράκι μου! Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπράβο σσου Κατερίνα για αυτη σου την Πρωτοβουλία δεν υπάρχει ωραιοτερο πραγμα και συναισθημα απο την Δημιουργία, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τις ιδεες τους και τις δημιουργιες τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπράβο Κατερίνα πολύ ωραία η ιδέα σου.Η δημιουργία για μένα είναι ψυχοθεραπεία !!! χαλαρώνω, ξεφεύγω απο την καθημερινότητα νιώθω υπερήφανη όταν καταφέρω να τελειώσω κάτι(είμαι λίγο αργή)θυμό γιατί ποτέ δεν έχω όσα υλικά θέλω!!!νιώθω πολύ πολύ χαρούμενη
    hello!!! σου έγραψα ξανά τα ίδια γιατί τώρα δημιούργησα λογαριασμό και είμαι και επίσημα αναγνώστης σου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και κυρίως γιατί μοιραστήκατε τα συναισθήματά σας!!!!
    Ιωάννα μου αφαίρεσα το ένα από τα σχόλια σου για να είναι δίκαιο για όλους! Και τώρα τρέχω στο randomizer... σε λίγο θα σας πω ποιος κέρδισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν δημιουργώ χάνομαι σ'ένα κόσμο με νεραϊδούλες και αστεράκια... δεν ακούω τίποτα γύρω μου... δεν αφήνω καμία σκοτούρα να με βασανίζει! Φεύγει κάθε έγνοια από τη σκέψη μου και βυθίζομαι σε μια λίμνη χαλάρωσης και ψυχικής ηρεμίας! Όλο αυτό σε συνδυασμό με το προνόμιο του ''μοιράζεσθαι'' που χαρακτηρίζει την παρέα μας... είναι απίστευτα αναζωογονητικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή