Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Είναι το τρία ένας μαγικός αριθμός;;;

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά!!!
Σήμερα είναι μέρα μπακαλιάρου και σκορδαλιάς... αλλά και εθνικής υπερηφάνειας! Μέσα σε όλα αυτά κατάφερα με τη λιακάδα να βγάλω μερικές φωτογραφίες τη σύνθεση που έφτιαξα πριν καμιά δεκαριά μέρες για να συμμετάσχω στην όμορφη πρόκληση του Scraps & Pieces, που είχε ως θέμα τον αριθμό τρία!
Δεν βρήκα πιο ταιριαστές φωτογραφίες από αυτές που δείχνουν την μεγάλη μου αγάπη... τα ταξίδια!!!

Ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα :) Ο αριθμός τρία είναι εμφανής παντού!!!

και μερικές κοντινές



Καλύ υπόλοιπο εβδομάδας να έχουμε!!!
Φιλάκιααααα

12 σχόλια:

  1. Κατερινάκι το ταξιδιάρικο σου layout μας πάει και μας μια βόλτα στα μέρη που έχεις δει !! Τόσο ωραία διακοσμητικά, βαλιτσούλες, πύργοι, αεροπλάνα, αγάλματα... η απόλυτη ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα!! Είναι φανταστικό!! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίθανη Κατερίνα μου!!!Και πολύ διαφορετική!!!Χωρίς τα χρωματιστά λουλουδάκια σου!!!!Μαρέσουν όλα πάνω της!!Απο τα διακοσμητικά μέχρι τις φωτογραφίες!!!Μπράβο και καλη επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλατπληκτικο lo Κατερινακι μου μου αρέσει πολυ το στήσιμο και ολα τα διακοσμητικα που εχεις βαλει !!!!!!
    Καλη επιτυχία και ....καλα ταξίδια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ με κάνεις να ζηλεύω παλιοκόριτσο!!! Μ' αρέσει πάρα πάρα πολύ μπράβο σου Κατερίνα και αυτό το στυλ σου πάει τέλεια, μ' αρεσε που έπαιξες χωρίς λουλούδια, ζωγράφισες πάλι ;) Σ' ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σελίδα ειναι εξαιρετική αν και χωρις λουλουδια, οπως εγραψε και η αγαπημενη coordinator, χιχιχι! Νομιζω ειναι η αγαπημενη μου σελίδα σου! Σε ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ σελίδα Κατερίνα! τρελαίνομαι που ότι και να δοκιμάσεις το φέρνεις τελικά κοντά στο στυλ σου αν και χωρίς λουλούδια! μου αρέσει πολύ πολύ! ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινα μου αλλη μια οψη του ταλεντου σου που σου παει παααρα πολυ δεν χορταινω να βλεπω την συνθεση σου! Ευχαριστούμε παρα πολυ για την συμμετοχη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουαου!!!!! αγαπω τρελα τη νεα υορκη οπως επισης και τη συνθεση σου!!!!!!!!!!Εγραψες παλι Κατερινακι κ αυτο το μηνα! ευγε! ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πανέμορφη σύνθεση Κατερίνα μου με εντυπωσιακές λεπτομέρειες!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζίμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλενάδα έσκισες! Καταπληκτική σύνθεση! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή