Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Χοροπηδώντας στη βροχή ;-)

Να 'μαι πάλι... δεν άργησα, ε; 
Σήμερα έχει την τιμητική του το σπιτάκι μου.. σαν να αποφάσισα να το ξαραχνιάσω και να θυμηθώ τις παλιές καλές μέρες που δεν έλειπα στιγμή από εδώ... για να δούμε!
Έχω μια ακόμα σύνθεση να σας δείξω που την έφτιαξα με αφορμή την πρόκληση της Χρύσας και του Scrap&Grab πάλι...αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα χρώματα και η τάση που έχω να χοροπηδάω κάθε φορά που βρέχει... όχι δεν χορεύω ακριβώς χαχαχα απλά κάνω σαν μικρό παιδί και αρχίζω να κάνω βηματάκια, να πλατσουρίζω και να χοροπηδάω χαρούμενα σαν να ακούω κάποια μελωδία... Το βρίσκω απίστευτα αναζωογονητικό να μου έρχονται οι στάλες της βροχής στο πρόσωπο... ...
Δεν ξέρω αν είμαι ακριβώς μέσα στο θέμα, μιας και χρησιμοποίησα μια δική μου φωτογραφία, αλλά όπως και να ΄χει την διασκέδασα πολύ αυτή την πρόκληση ;-)





17 σχόλια:

  1. Κατερίνα όντως μας έλειψες πολύ!!! Καλή επιστροφή λοιπόν με σούπερ συνθέσεις! Φανταστικά χρώματα και τέλεια διακοσμητικά. Μ'αρέσει πολύ. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά κάνεις... χάνεσαι από την μπλογκογειτονιά και μετά μας ρίχνεις το ένα μετά το άλλο... τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρώματα είναι αυτά; Μπράβο Κατερίνα, τέλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρέλανε μας!Τρέλανε μας!!
    Πραγματικά απίστευτα χρώματα!
    Χαίρομαι που βλέπω 2 αναρτήσεις σου στην σειρά!
    Τέλεια,τέλεια,τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σύνθεσή σου έγινε πολύ ωραία!...χρησιμοποίησες όμορφα χρώματα...και παρ`όλο που είναι βροχερή...δεν είναι καθόλου μουντή... Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφη σύνθεση!!! Έχει μια παιδικότητα και χρωματικά είναι άψογη!!! Κατερινάκι ζωγράφισες πάλι!!! Σ' ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο Scrap And Grab.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο Κατερίνα! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που διάλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο σε καταλαβαίνω έτσι νιώθω κι εγώ στη βροχή!!
    Η σύνθεση σου σούπερ δεν το συζητώ και τα χρώματα υπέροχα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ πολυ όμορφη συνθεση με ομορφη παλετα χρωματων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφη σύνθεση Κατερίνα με τόσες υπέροχες λεπτομέρειες και φοβερή φωτογραφία! Εσύ παιδί μου, κορίτσι των λουλουδιών, πως και χορεύεις μέσα στην βροχή, πραγματικά σαν τα παιδιά! Ο μικρός, όπου λακκούβα με νερά κι εκείνος μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατερινιώ τέλεια η σύνθεση! Πολύ όμορφα χρώματα, misting και διακοσμητικά! Κι εγώ νιώθω πολλλή χαρά όταν βρέχει παρ᾽όλο που δεν τσαλαβουτάω... Φιλιά και καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπεροχη συνθεση Κατερινα....τα χρωματα σουπερ!!και μενα μου αρεσει η βροχη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπραβο Κατερινα!! τι ωραια που την εφτιαξες!..καλα η σταλιές απο το πορτοκαλί ειναι τελειες!!..Ευχαριστουμε που έπαιξες μαζι μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φανταστικη δουλεια!Ποιο ειναι το μειλ σου?αυτο πανω δεξια δεν μου ανοιγει η σελιδα.ενδιαφερομαι για βαπτιση. ευχαριστω πολυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κούκλες! Να είστε καλά!
    Αγαπητέ ανάνυμε αναγνώστη το mail μου είναι handmadebykaterina@gmail.com και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανοίγει τη σελίδα... ..
    Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατερίνα η φωτογραφια σου ειναι σουπερ!!εκπληκτική συνθεση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μου αρεσει τρελα λεμε!Πορτοκαλι τυρκουαζ λατρεμενος συνδυασμος!
    Μολις διαβασα αναρτηση σου μου ρθε στο μυαλο μια φραση της αγαπημενης Αλκυονης Παπαδακη..."Δε φοβήθηκα ποτέ μου τη βροχή. Φοβήθηκα πολλές φορές όμως αυτούς που μου φώναζαν να γυρίζω πίσω για να μου δώσουν μια ομπρέλα."
    Μακιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινάκι χρόνια πολλά !!!Ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει, ότι επιθυμείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή