Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

η ομορφιά πηγάζει από μέσα... ...

Δεν συνηθίζω να το κάνω αυτό, αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά...
Δεν είμαι νευριασμένη, ούτε πληγωμένη, παρά μόνο γελώ...γιατί έτσι έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα: με ένα τεράστιο χαμόγελο!

Ο τίτλος της τελευταίας μου σύνθεσης είναι ακριβώς ότι πιστεύω και είναι ότι πρέπει για να αντιμετωπίσω κακόβουλους και μίζερους ανθρώπους, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και γυρνούν δεξιά και αριστερα και βγάζουν όλη την κακία του κόσμου. Να προσέξουν γιατί μπορεί να δαγκώσουν την γλώσσα τους και να δηλητηριαστούν και είναι κρίμα... η ανθρώπινη ζωή έχει αξία, ακόμη κι αν αυτός που την έχει δεν την εκτιμά και δεν τη χαίρεται όπως πρέπει! Η καθημερινότητα είναι ένα δώρο που οφείλεις να το ανοίγεις και να χαίρεσαι και όχι να τη σπαταλάς σε ανούσια πράγματα!

Είμαι αυτή που είμαι και τα έχω καλά με τον εαυτό μου!
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι μοντέλο, ή ότι θέλω να πάω στα καλλιστεία, ή ότι θέλω να συγκεντρώνω την προσοχή και τα βλέμματα των άλλων... είμαι απλά ένας ευτυχισμένος άνθρωπος με μένα, με τους γύρω μου και με ότι φέρει ο Θεός στη ζωή μου!
Και ίσως αυτό να ενοχλεί!!!!
Αν θέλω να φάω ένα κουτί γλυκά φορώντας τις πυτζάμες μου γιατί αυτό με ευχαριστεί θα το κάνω! Δεν θα σκεφτώ ότι θα πάρω κιλά, γι' αυτό υπάρχουν και οι διαιτολόγοι! Αν πάλι μου καρφωθεί στο μυαλό να κάνω διατροφή και γυμναστική πάλι θα το κάνω, γιατί θα μου αρέσει εμένα! Δεν το κάνω για να ευχαριστήσω κανέναν, παρά μόνο εμένα! ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά και πάλι ο καθένας μπορεί να το εκλάβει όπως θέλει! Όποιος έχει πρόβλημα με τη δική μου εμφάνιση ας κοιταχτεί στον καθρέφτη και ας κρίνει πρώτα τον εαυτό του και κυρίως τα κόμπλεξ που κουβαλάει και μετά να έρθει να πιούμε σοκολάτα παρέα με γλυκό!!!!

Καλό σαββατοκύριακο!


34 σχόλια:

  1. Ανώνυμο κοριτσάκι μια συμβουλή: Βαλε έρωτα στη ζωή σου κι όλα θα σου περάσουν!!!! Όσο για την Κατερίνα, σε όποιον αρέσει, και πίστεψε με, αρέσει πολύ : )
    Άντε και καλό Σαββατοκύριακο με καλή παρέα, τζάκι, καφεδάκι ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατερινάκι μου, αυτού του είδους οι άνθρωποι είναι πραγματικά για λύπηση οι ίδιοι. Δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Και όσο βλέπουν ότι τους αγνοείς όλο και περισσότερα θα λένε. Πέρασα πρόσφατα από όλα αυτά... Και πάντα θα βρίσκουν να λένε... τη μια για την εμφάνιση... την άλλη για το χαρακτήρα... την άλλη για κάτι άλλο... Απλά τους αγνοείς. Και τρελαίνονται... Κάποια στιγμή θα το πάρουν απόφαση και θα σταματήσουν να ασχολούνται...
    Να προσέχεις τον εαυτούλη σου και να μην αφήνεις τίποτα να σε στεναχωρεί!!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε καλέ;! Ποιος σε πείραξε;! Θεέ μου, μην μου πεις ότι γέμισε κομπλεξικούς η μπλογκογειτονιά!... Πφφφ... Μην δίνεις σημασία σε κανέναν μωρέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοριτσι..νασαι καλα..η ψυχη εχει δυο οψεις ετσι οπως σε βλεπουυμε εμεις..την αλλη ομως την ζηλευουμε ολοι γιατι την βλεπει μονο Εκεινος..πολλα πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κακώς χάλασες μια ανάρτηση για ένα μίζερο άτομο.
    Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ γεμάτο δημιουργίες!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε Κατερινάκι ;Ποιός σε θύμωσε έτσι ;Και γιατί τον άφησες ;Μη δίνεις σημασία κοριτσάρα μου σε σχόλια τέτοιου τύπου!!!!ΔΕν αξίζει!!!!Μη χαλιέσαι με τίίίποτα!!!!!ΔΕν έχεις ιδέα τί μπορεί να κάνει μια και μόνο λέξη!!!ΖΗΛΕΙΑ!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην δίνεις σημασία, αν και απ'ότι κατάλαβα τραβάει καιρό η δουλειά. Ο κόσμος βγάζει τα κόμπλεξ του στους άλλους. Εσύ να είσαι καλά και να περνάς καλά, και η ζωή είναι μόνο δική σου και την διαχειρίζεσαι όπως θέλεις εσύ. Σιγά και μην πάρουμε και την άδεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινάκι δεν φταίνε οι άνθρωποι που μας πληγώνουν και μας απογοητεύουν τελικά....φταίμε εμείς που τους δίνουμε περισσότερη αξία από αυτή που μπορούν να αντέξουν.......!!!!!!!Φιλάκια και μη χαλάς τη ζαχαρένια σου για κακόβουλους ανθρώπους,το χειρότερό τους είναι να τους αγνοείς και να συνεχίζεις σα να μη συμβαίνει τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα μου γιατί ν'απαντήσεις;;;
    Νομίζεις ότι όλοι εμείς, οι 524, σε παρακολουθούμε γιατί είσαι όμορφη ή άσχημη, λεπτή ή χοντρή, ψηλή ή κοντή;;; Το κάνουμε για ΕΣΕΝΑ!!! Δε σε ξέρω προσωπικά αλλά πιστεύω πως ότι δημιουργείς και ότι λες, δείχνει ΕΣΕΝΑ, πως είσαι σα χαρακτήρας, τις ευαισθησίες σου κτλ!!! Κανείς νομίζω δε μπαίνει στη λογική να σκεφτεί κάτι άλλο, εκτός αν είναι προβληματικός! Οπότε δεν αξίζει προσοχής...
    Μου αρέσει όταν θα πάω για ψώνια με την κολλητή μου να μου πει"βρε παιδί μου δε σου πάει αυτό..." παρά το "είσαι κουκλάρα" και να είμαι σαν καλιακούδα! Αυτό όμως διαμορφώνεται μέσα απο τις προσωπικές σχέσεις και όχι μέσα απο το διαδίκτυο!!!
    Υπάρχουν προβλήματα στον κόσμο που κάνουν αυτές τις συμπεριφορές να φαίνονται τόσο μα τόσο ασήμαντες....
    Φιλιά και Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσα δε φτάνει η αλεπού...τα κάνει κρεμαστάρια.Σε ζηλεύουν, Κατερινάκι, αυτό είναι όλο!Δεν ξέρω τι συνέβη, αλλά το φαινόμενο που περιγράφεις είναι συχνό!!Μην ασχολείσαι με "ρηχά" πλάσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΜΜ ΤΟ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΓΩ ΑΥΤΟ...!! ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ! ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...!!! ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΙ... ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ!!! ΜΗ ΜΟΥ ΣΚΑΣ!! ΦΙΛΙΑ, ΚΑΛΟ ΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινάκι γράψ' τον τον Ανώνυμο-η. Πέρασε κι από μένα κι άφησε τα διαπιστευτήριά του. Καλά ρε παιδιά, τόσο πολύ στερημένοι άνθρωποι υπάρχουν σ' αυτόν τον κόσμο; Άστους να κοιτάζουν τηη χαρά απέξω. Πολλά φιλιά και όλη μου την αγάπη σ' ένα κορίτσι με μεγάλο χαμόγελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ♥ ♥ ♥ Κατερινάκι σου έρχομαι..για χουχουλιασμα στον καναπέ και καφεδάκι παρέα με γλυκό! ♥ ♥ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγνοησέ τον/την Κατερίνα η περιφρόνηση είναι η πιο σκληρή τιμωρία!!!άστους στη μιζέρια τους και στη λάσπη που βουλιάζουν!!!!φιλιά!!!!καλό σκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μερικοί άνθρωποι μάλλον δεν έχουν φίλους, οικογένεια που νοιάζεται, αγάπη στη ζωή τους, ήθος και ιδανικά και μόνο ίσως που γνωρίζουν είναι να ρίχνουν λάσπη και να πληγώνουν τους άλλους για να νιώσουν οι ίδιοι καλύτερα.

    καλό σαββατοκύριακο! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερίνα με το τέλειο όνομα!!!! χε χε...εγώ λατρεύω τη φαντασία , τη δημιουργικότητα και το ταλέντο σου!!! Καλό σκ, με πιτζάμες, με σοκολάτες, με έρωτα, με γέλιο πολύ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ρε Κατερινάκι... Να μη δίνεις σημασία στον καθένα... Κι να συνεχίσεις ότι κάνεις να το κάνεις για τον εαυτό σου και για να είσαι εσύ καλά (απο τη στιγμή που δεν θίγει ή προσβάλει κάποιον άλλον εννοείται...). Αν έκαναν όλοι το ίδιο ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος.. Φιλάκια πολλά και μη στενοχωριέσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλενάδα καλά τα λες....ε μα ..φτάνει πια με τον/την κάθε ένα/μια... αν θελει να πει κατι ας το πει επώνυμα, και όχι να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία που του δίνει ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής... ας υπογράψει με την πραγματική του/της ταυτότητα... οποιος/α και αν είναι... και στο κάτω κατω..αν δεν του αρέσεις δεν θα πεθάνουμε και όλας...δεν τον/την χρειάζεσαι στη ζωή σου...
    σ'αγαπώ πολύ φιλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατερινάκι μου δεν ξέρω τι σου συνέβη- μάλλον έχω χάσει επεισόδια...
    Ότι και να ναι, εσύ να είσαι καλά και πάντα να χαμογελάς, κάνε τους άλλους να ανησυχούν!
    Οι συνθέσεις σου τέλειες... δεν πολυμπαίνω στα blog-όχι μόνο λόγω χρόνου, αλλά και η διάθεση είναι λίγο πεσμένη..
    Θα επανέλθω όμως...που θα πάει!
    Φιλιάάάάάάάάά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατερινα μου θυμασαι ενα τραγουδι που λεει ''σοποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε'' ????
    αφιερωσετο στον-την ανωνυμη και πες του οτι αν ειταν ενταξει θα εγραφε το ονομα του
    μη σκας σε ολους εχει συμβει κατι παρομοιο
    να εισαι καλα και να χαμογελας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σου εύχομαι ένα υπέροχο ΣΚ,με ή χωρίς πυτζαμούλες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπερα Κατερινουλα!!!!Εγω θα πω να εισαι παντα γλυκια και χαμογελαστη οπως σε ξερουμε!!!Ξερεις καποιοι ανθρωποι σε σκλαβωνουν με ενα γλυκο χαμογελο...καποιοι αλλοι δυστηχως δεν εχουν αυτο το χαρισμα αλλα ουτε καν κανουν προσπαθεια να το αποκτησουν!!Εγω πιστευω οτι το ανωνυμο ατομο που σε ενοχλει...με κακοπροαιρετα σχολια δεν ειναι απο την γειτονια μας!Ειναι ενα ατομο που γνωριζεις και μαλιστα καλα! ισως να ειναι πιο ευπαρουσιαστη(ειμαι σιγουρη ειναι γυναικα) απο σενα...αλλα δεν μπορει να τραβαει ομως τα βλεματα πανω της οπως εσυ και αυτο ειναι το προβλημα της!!!Αλλα γιατι ασχολιεσαι μαζι τη???????Εγω προσωπικα δεν σε εχω συναντησει ποτε αλλα ειμαι πολυ σιγουρη οτι εισαι αυτο που βλεπω στις φωτο...ενας υπεροχος ανθρωπος που εχει παντα να πει μια γλυκια κουβεντα!Νοιωθω τυχερη που σε εχω γνωρισει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι πολύ ωραία η λογική σας, όλοι οι άνθρωποι πρέπει να χαιρόμαστε τη ζωή όπως της αξίζει και πάνω απ' όλα να αγαπάμε εμάς(όχι υπερβολικά βέβαια) και τους γύρω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξέρω ποιός/ποιά σε πείραξε...αλλά δεν θα καταλάβει τίποτα από όλα όσα πολύ σωστά γράφεις παραπάνω...τα επιφανειακά άτομα δεν κοιτάνε την ουσία αλλιώς θα έβλεπε την ομορφιά που βγάζει το βλέμμα το δικό σου στις photo και ότι αυτή η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή σου...μια όμορφη και πολύ δοτική ψυχή, που χαίρομαι που γνώρισα έστω και διαδικτυακά... Φιλάκια Κατερίνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντε βρε, μη χαλιέσαι για χαζομάρες...
    Ασε τον κόσμο να λεει ότι θέλει... στα παλιά σου τα παπούτσια!
    Μη τους αφήσεις να σε στενοχωρούν,
    και μη σταματάς να χαμογελάς!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δε βαριέσαι..κράτα τη θετική σου ενέργεια!
    Όσο για τη σοκολάτα ερχόμαστε ευχαρίστως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να έχεις μια όμορφα βδομάδα και να ξεχάσεις τα υπόλοιπα,η στάση που κρατάς είναι σωστή κατά τη γνώμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ηδη έκανες σε κάποια την χάρη να σε στεναχωρήσει .Κακώς χάλασες λεπτά από τον χρόνο σου για κακοπροαίρετα άτομα .Δυσκολο να το αποφυγεις ..αλλά κακώς ασχοληθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα φιλενάδες μου!
    Ίσως σας φάνηκε περίεργο που έκανα αυτή την ανάρτηση, αλλά δεν το έκανα από θυμό και κυρίως από στεναχώρια! Ειδικά από αυτό... το έκανα γιατί ενοχλήθηκα και ο λόγος είναι ένας!
    Δεν ενοχλήθηκα από αυτά που γράφει το συγκεκριμένο άτομο, ενοχλήθηκα από το γεγονός ότι ενοχλεί τους φίλους μου!

    Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να γράψω κάτι.... ούτε να δώσω χρόνο σε ένα άτομο που δεν το αξίζει και γι' αυτό δεν το έκανα και τόσο καιρό.
    Απλά ασχολήθηκα γιατί "ενοχλεί" αγαπημένα μου πρόσωπα, φίλες μου, οι οποίες μου τηλεφωνούν για να μου πουν ότι δημοσιεύει τα σχόλια αυτά...
    Αυτό και μόνο αυτό με πείραξε, τίποτα άλλο!
    Δεν με αγγίζουν τέτοια πράγματα, αλλού είναι τα σημαντικά ;-)
    Σας φιλώ γλυκά και σας ευχαριστώ πολύ όλες, γιατί ξέρετε πως σημασία δεν έχουν τα παραπανίσια κιλά ή τα αδύνατα πόδια, αλλά η καρδιά ενός ανθρώπου!

    Καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μακάρι να είχαν όλοι τη δύναμη και το φώς της δικής σου ψυχής!!!...τίποτα άλλο! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και σου εύχομαι να είσαι πάντα ευτυχισμένη!..έχασα τη σοκολάτα την τελευταία φορά αλλά επιφυλάσσομαι!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κατερινάκι μου ποιος σε στενοχώρησε πάλι???
    Μην δινεις σημασία σε κακόβουλα σχόλια και την πικρόχολη διάθεση των άλλων...
    ετσι ειμαστε και σε όποιον αρέσουμε και για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε ...
    φιλιάααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tίποτα δεν είμαστε,από χώμα γίναμε,ποιός μπορεί να καμαρώνει γι'αυτό που είναι? Με μιας ο Θεός μπορεί να του/της τα πάρει όλα...μάταια όλα,κρίμα για μια ψυχή που δε βρήκε το νόημα της ζωής.Καλή καρδιά!Σ'αγαπάω γι'αυτό που είσαι Κατερινάκι,σ'ευχαριστώ για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κατερινάκι μην δίνεις σημασία στις κακιούλες του καθενός !!!Εσένα σε θαυμάζουμε τοσοι πολλοι εδω και καιρό και φυσικά εισαι ενα υπέροχο κορίτσι!!!!!Ας τους να λένε κούκλα και ας τους να σκάνε!!!!
    Και γω βρηκα στο μπλογκ μου μηνυματα με ασχημα και αισχρα λόγια και τα έσβησα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή