Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Λέω να μοιραστώ τη στεναχώρια μου...

μαζί σας για να μην πάθω εγκεφαλικό!
Λοιπόν θυμάστε που σας είπα ότι έχω το laptop μου για επισκευή;
Χτες επιτέλους ανάρρωσε πλήρως, αλλά ... ... έχασα όλες τις φωτογραφίες μου!
Ευτυχώς τις περισσότερες τις είχα σώσει σε εξωτερικό σκληρό (εύχομαι να μην χαλάσει και αυτός, γιατί πριν 5-6 μήνες ένας με αποχαιρέτησε!). Όμως τις ελάχιστες που είχα βγάλει με τη "μικρή" μου τη Sony, στη Σάμο χάθηκαν όλες! Μέσα σε αυτές βρισκόταν οι φωτογραφίες από το mini album της Λένας, ένα βιβλίο ευχών που είχα φτιάξει το καλοκαίρι και κάτι άλλα μικροπράγματα... και κάμποσες καλοκαιρινές (αχ θέλω να κλάψω...) και δεν μπορώ να θυμηθώ και τι άλλες... ... :-(
Ήταν η πρώτη (και η τελευταία) φορά που κάνω αποκοπή φωτογραφίων... ...
Το καλό είναι ότι οι περισσότερες καλοκαιρινές φωτογραφίες βρισκονται στην αγαπημένη μου Nikon :-) Δόξα τω Θεώ!
Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω να σας δείξω το mini album, (θα ζητήσω από τη Λένα να το φωτογραφίσει εκείνη μόλις βρει χρόνο), το βιβλίο ευχών (...), μια μολυβοθήκη (θα φτιάξω άλλη) και κάτι κάρτες :-(

Αύριο όμως θα σας έχω super ανάρτηση... με μωρουδίστικα δωράκια, μιας και είχαμε γεννητούρια στην ευρύτερη οικογένεια!
Καλημέρες!!! Χρόνια Πολλά Σταύρο και Σταυρούλα!!!

18 σχόλια:

  1. Κατερινάκι μου λυπάμαι πολύ που έχασες τις φωτό σου.... Κι εγώ τρέμω μήπως συμβεί κάτι τέτοιο μιας κι ο σκληρός μας κι εμας δε μας τα λεει καλά τώρα τελευταία...Μερικές φορές όμως οι ειδικοί μπορούν να σώσουν κάποια πράγματα, για ψαξε το λίγο... Και επίσης μπορεις να επαναφερεις τις φωτο στη μηχανή σου ακόμα κι αν τις έχεις σβήσει... Υπάρχουν προγραμματάκια...
    Ευχομαι να βγαλεις άκρη και να μη σου ξανασυμβει!!! Περιμένουμε μωρουδιστικες φατσούλες!!!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aχ Κατερινάκι μου, μη νομίζεις, με την ίδια αγωνία ζούμε όλες... Την έχω πάθει κι εγώ, άστα να πάνε... Μην το σκέφτεσαι!
    Θα περιμένουμε με αγωνία λοιπόν τα μωρουδίστικα δωράκια!
    Πολλά φιλιά, καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ φιλεναδα... εγκεφαλικό!!!!! ετσι τρέμω κι εγω κάθε φορα...ακομα και όταν τις βάζω σε σκληρό!!!!
    πάντως εγώ εχω κατι λίγες φωτό... ;) από την επίσκεψη σου στη Σάμο!!!!!!
    ευχαριστούμε για τις ευχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λυπαμαι Κατερίνα, είναι όντως κρίμα να χάνεις τοσο ωραίες αναμνησεις και δημιουργίες.... Η καλυτερη λυση ειναι να τα αποθηκευεις και σε σκληρο εξωτερικο δισκο αλλα και σε CD, για να μη χαθουν ποτε!!!! Πριν απο 6 μηνες επαθα ακριβως το ιδιο και εχασα τα παντα.... τιποτα δνε εμεινε!! Περιμενουμε τις φωτο με τα μωρουδιστικα! Καλη μερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει χειρότερο!!! σε καταλαβαίνω, έχω χάσει όχι κάποιες φωτογραφίες αλλά χρόνια ολόκληρα, και μυαλό δεν έβαλα, αλλά τέλος πάντων.. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περονοσπορος εχει πεσει τις τελευταιες μερες σε σκληρους και αρχεια!!!!!!μου εχει συμβει κι εμενα φυσικα γι αυτο παντα κανω 2πλο back up.....σε συντομα χρονικα διαστηματα.....και να μην ξεχναμε και το backup του μπλογκ μας εεεεε????
    τι να πω....πανω απ ολα ψυχραιμια!!!!....
    και να μεταφερεις και τις φωτο απο την nicon το γρηγοροτερο...(καταλαβαινεις γιατι...)
    φιλακια κατερινακι μας και καλη συνεχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου Κατερίνα… λυπάμαι για αυτό που έπαθες με τις φωτογραφίες… Επειδή η φωτογραφία είναι ένα από το μεγάλα μου hobby και το αρχείο μου έχει πάνω από 30.000 θα ήθελα να σου πω το εξής, και αν θέλεις άκουσέ με… Τις φωτογραφίες θα τις αποθηκεύεις στον υπολογιστή, σε σκληρό δίσκο και οπωσδήποτε σε CD το οποίο θα φυλάς σε ειδικές θήκες!!! Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι μπορείς να σώσεις τα αρχεία σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην είσαι στεναχωρημένη Ζουζού, εσύ να είσαι καλά...αυτά συμβαίνουν σε όλους.
    Μηχανήματα είναι και αντικαθιστώνται.
    Ο σκληρός δίσκος στο κεφάλι σου τα έχει αποθηκεύσει και αυτό έχει σημασία, εκείνον πρέπει να φροντίζεις...
    Εξάλλου μόνο που μας τα περιέγραψες είναι σαν να τα είδαμε, ξέρουμε τι φτιάχνουν τα μαγικά χεράκια σου.♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε συμπονω...το χω περασει...άστα, ευτυχως ειχα τις περισσοτερες φωτος μπακ απ αλλα έχασα τις φωτος απο τα πρωτα χριστουγεννα του γιου μου, κλαψ κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην στεναχωριεσαι!!! ξερω οτι ειναι ασχημο αλλα υπαρχουν τροποι για να μας δειξεις αυτα που εφτιαξες καπως θα βρεις μια ακρη! κ μην ξεχνας οτι η δημιουργια εχει περισσοτερη αξια απο μια φωτο!!!! ελπιζω να σε παρηγορησα λιγακι; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Κατερινάκι μου. Ούτε να το σκέπτομαι δεν θέλω αυτό που τραβάς. Την έχω πατήσει και με κινητό και με φωτογραφική και σε καταλαβαίνω. Συνιστώ ψυχραιμία(ποιός το συμβουλεύει βέβαια αυτό που με κάτι τέτοια πανικοβάλλομαι) και ψάξτο λιγάκι με την φωτογραφική μήπως ανασύρεις τις διεγραμμένες. Εγώ αυτό που κάνω είναι αυτές που θέλω να τις κρατάω σε CD. Φιλιά.
    Αναμένουμε τα μωρουδιακά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχ Κατερινακι σε καταλαβαινω απολυτα! εγω εχω χασει φωτο απο ιο σε υπολογιστη γιατι απλα δεν τις ειχα κανει backup! :-( Αλλά δεν πειραζει βρε ζουζού μου!! μακαρι αυτες να ηταν ολες κι ολες οι στεναχωριες μας!!! εσυ να εισαι καλά και ολα θα ξαναγινουν!!! φιλακιαααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε,οχι!!! απιστευτο!!οσο χρησιμα ειναι τα μηχαμηνατα ,οταν χαλανε ειναι τοοοοσο εκενευριστικα!!
    ελπιζω να βρεις τις φωτο σου!!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα όταν διάβασα τον τίτλο της ανάρτησης σου, κατατρόμαξα! Είναι πράγματι πολύ εκνευριστικό και στενάχωρο να χάνεις τις φωτογραφίες σου. Τα ίδια έπαθα κι εγώ πριν μερικούς μήνες. Ανέβαινε στο pc ο Βασιλάκης, κουνούσε ποδαράκια κι έριχνε κλωτσιές. Χάλασε μια, χάλασε δυο, ώσπου έσβησε για πάντα! Ευτυχώς τα είχα αποθηκεύσει σε εξωτερικό δίσκο, εκτός από όλα τα τελευταία. Είμαι σίγουρη ότι όλα τα κορίτσια θα σου στείλουν όσες φωτογραφίες έχουν, ειδικά από την Σάμο! Από δω και πέρα, συχνά backup - όλες μας!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΕΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ CD ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑKI ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχ τι εκνευριστικό που είναι αυτό! Το έχω πάθει, και από τότε τις φυλάω σε εξωτερικό σκληρό αλλά και σε DVD, οπότε νιώθω λίγο πιο σίγουρη! Αφού όμως έχασες λίγες, είμαι σίγουρη ότι κάπως θα καταφέρεις να τις αναπληρώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινάκι μου πολύ λυπάμαι...Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει συμβεί ποτέ και γιαυτό δεν έχω και καθόλου back up αρχεία αν τα παίξει ο υπολογιστής κοινώς την έκατσα...Μωρέ καλά δεν ήταν με τα φίλμ που αναγκαζόμασταν και τυπώναμε τις φωτογραφίες και τις είχαμε στο συρτάρι μας....Περιμένω με αγωνία την επόμενη ανάρτηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ωχ...μας έκοψες τη χολή με τον τίτλο Κατερινάκι!!Είναι δυσάρεστο αυτό με τις photos αλλά σκέψου πόσες ακόμα καλές στιγμές σε περιμένουν και πάρα μα πάρα πολλές καινούριες φωτογραφίες!! :)
    Ανυπομονώ να δω τα μωρουδίστικα δωράκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή