Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Αύγουστος στην Αθήνα... και όχι μόνο!

Καλό Αύγουστο στην καρδιά της πόλης που επέστρεψα πριν δέκα μέρες και ετοιμάζομαι να αφήσω σε λίγες ώρες ξανά!
Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι λείπετε και περνάτε όμορφα, μάλλον λιάζεστε σε κάποια φανταστική παραλία ή πίνετε καφεδάκι στις δροσιές ενός καταπράσινου βουνού. Όπου και να είστε να περνάτε αξέχαστα και να ζείτε κάθε λεπτό!
Περάσαμε τόσο όμορφα στη Σάμο, που ούτε οι φωτογραφίες δεν μπορούν να το περιγράψουν... κι ας λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις!
Αλλά θα σας δώσω μια μικρή γεύση!
... και δεν θα παρεξηγηθώ αν μου πείτε καλό χειμώνα, γιατί την αγαπώ και αυτή την εποχή, αν και έχω πάντα την άνοιξη και το καλοκαίρι στην καρδιά μου! Φεύγω και για το τριήμερο ;-) όπως προειδοποίησα στην αρχή, χαχαχαχαχα!
Φιλιά πολλά!





8 σχόλια:

  1. Ετσι σε θέλω, να περνάς καλά!!! Το Σεπτεμβρη θα κανονίσουμε καφεδάκι και κους κους!!! Μεχρι τότε φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Κατερίνα! Τι νερά είναι αυτά?! Είμαι σίγουρη ότι περάσατε τέλεια στη Σάμο! Καλό ταξιδάκι και να περάσεις εξίσου φανταστικά κι αυτό το τριήμερο! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Κατερινάκι! Φαντάζομαι τι όμορφα που περάσατε στη Σάμο! Οργανώσατε και μινι crop; Η θάλασσα φαίνεται πεντακάθαρη και δροσερή. Καλά να περάσετε και το τριήμερο και να σου πω εγώ έχω αρχίσει και τον νοσταλγώ τον αγαπημένο μου χειμώνα. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα Κατερίνα!οι φωτογραφίες είναι τέλειες, περιμένω τις συνθέσεις σου όμως για να πίασω και το vibe των διακοπών σου!καλό τριήμερο!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου ... να περνας παντα ετσι καλα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειες οι φωτογραφίες ,περνάς υπέροχα,γέμισες μπαταρίες αν και φροντίζεις τακτικά να τις γεμίζεις !!τυχερούλα!Πέρνα καλά σε περιμένουμε για scrapoτρελίτσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα!!!! Να περνάς πάντα τέλεια!!!

    (Τώρα εγώ γιατί κόλλησα τόσο με την φωτογραφία με τα χταπόδια; χεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή