Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μια αγάπη δεν τελειώνει με έναν χωρισμό...

Πάει καιρός που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το δάκρυ μου...τώρα πια έχω φτάσει στο σταυροδρόμι που απλά αφηγούμαι τα γεγονότα...
Πέρασα πολλά τους τελευταίους μήνες, άντεξα, έκανα υπομονή, έδειξα αξιοπρέπεια, λύγισα, έκλαψα, άκουσα, αναλογίστηκα λάθη, προσπάθησα για μια ακόμη ευκαιρία, αλλά χωρίς αντίκρισμα...
Στην αρχή, κλείστηκα στον εαυτό μου, μετά προσπάθησα να βγαίνω έξω και να κάνω πράγματα που με ευχαριστούσαν, ύστερα άρχισα τα ταξίδια που μου είχαν λείψει, τώρα βλέπω παλιούς καλούς φίλους που με αγκαλιάζουν όπως τότε, κοιτάζω μπροστά, προσπαθώ τουλάχιστον... και το κυριότερο ασχολούμαι με μένα που τόσο με είχα παραμελήσει...
Ξεριζώθηκε ένα κομμάτι μου και πόνεσα πολύ, ακόμα πονάω, αλλά είμαι πολύ καλύτερα... ...
Έλεγα πως ζούσα ένα παραμύθι, πως την αγάπη τη δική μας δεν θα την έφτανε κανείς, δεν θα την ένιωθε κανεις, ταξίδευα καθημερινα σε ένα ροζ σύννεφο...δεν ξέρω, αλλά τώρα πια σκέφτομαι πως ίσως τα παραμύθια μερικές φορές τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη που μετασχηματίζουμε απλές ιστορίες σε τέτοια... ... ίσως... μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει!
Εγώ πάντως ξέρω πως ήθελα να εξατμιστώ σαν δροσοσταλίδα στα φύλλα της ψυχής του, ήθελα να καταλάβει τους ήχους της καρδιάς μου τις νύχτες, ήθελα να βλέπω το φεγγάρι μέσα από τα δικά του μάτια, ήθελα να πέθαινα να του έδινα ζωή, ήθελα να σταμάταγε η καρδιά μου για να αναπνέει εκείνος, ήθελα να ξέρει πως τον αγαπάω. Ήθελα να νιώσει όλα όσα νιώθω για αυτόν.
Ήθελα.... ... όμως εκείνος δεν τα ήθελε όλα αυτά.... Ήθελε να μείνει μόνος του... Τον άφησα λοιπόν και έφυγα εδώ και αρκετούς μήνες, έφυγα χωρίς να το θέλω...
Όπως και να 'χει το μόνο που εύχομαι είναι να είναι υγιής και ευτυχισμένος, γιατί η αγάπη μου για εκείνον είναι ακριβώς όπως την περιέγραψε ο Απόστολος Παύλος...
Αν και είπε τη λέξη "διαζύγιο", που ποτέ δεν φανταζόμουν να ακούσω από τα χείλη του, η ζωή συνεχίζεται... ...και πρέπει κι εγώ να κάνω το ίδιο...γιατί η ζωή είναι μόνο μια και είναι πολύ πολύ όμορφη!
Είμαι πεπεισμένη πως όλα όσα συμβαίνουν γίνονται για κάποιο λόγο, επομένως σίγουρα υπάρχει ένας καλός λόγος για όλα αυτά... ήδη μου έχουν συμβεί όμορφα πράγματα, όπως το ότι γιόρτασα την αυγή του νέου χρόνου στην Times Square της Νέας Υόρκης και μέρα με τη μέρα ξαναβρίσκω τον εαυτό μου!
Έχω 2011 λόγους για να κάνω τη νέα χρονιά ξεχωριστή, αληθινή, ζωντανή, διασκεδαστική, ταξιδιάρικη, δημιουργική, αγαπησιάρικη, υπέροχη, λαμπερή, εντελώς δική μου!!!
Καλή χρονιά :-)

53 σχόλια:

  1. Όλα τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους για αυτό ζήσε το "πένθος" σου αλλά μην ξεχάσεις να βγεις από αυτό. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτή τη φαση της ζωής σου είσαι φυσικά εσύ. Συνέχισε να ασχολείσαι με την Κατερίνα και αυτή να είσαι σίγουρη θα σε αποζημιώσει. Συνέχισε λοιπόν δημιουργικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Και πως θα καταφέρναμε να εκτιμήσουμε την όμορφη μεριά της ζωής, αν δεν γνωρίζαμε και την άσχημη; Πάρε ανάσες ελευθερίας και ζήσε! Χρωματιστά και αισιόδοξα! Ήρεμα και με πάθος! Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θάρρος και υπομονή! Είναι σίγουρα δύσκολο αυτό που περνάς, αλλά με τον καιρό όλα θα πάνε καλύτερα και εσύ θα είσαι πιο δυνατή και θα ξαναβρεις την ευτυχία. Σου το εύχομαι από καρδιάς!

    Σκέψου επίσης πως υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε πολύ χειρότερες καταστάσεις κι όμως βαστάνε...
    Δεν είναι λοιπόν το τέλος της ζωής αυτό...

    να'σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινάκι μου γλυκό...σου στέλνω μια μεγάααααααααλη αγκαλιά και σου εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο χαρές να έχεις στην ζωή σου.

    Πολλά φιλιά κοπέλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Όλα όσα συμαβαίνουν γίνονται για κάποιο λόγο", συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κατερίνα μου!!!!Και τα όμορφα αλλά και τα άσχημα είναι μέρος της ζωούλας μας....Απλώς εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα αντιμετωπίζουμε με το κεφάλι ψηλά και να συνεχίζουμε να ζούμε με ένα χαμόγελο τεράστιο στα χείλη (πράγμα βέβαια που δεν είναι πάντα εύκολο)!Γι'αυτό να χαμογελάς και να ζεις την κάθε σου μέρα μέχρι το τελευταίο της λεπτό!!!Να εκτιμάς πάνω από όλα τον εαυτό σου και να θυμάσαι ότι μετά από μια καταιγίδα βγαίνει πάντα ο ήλιος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nομίζω πως είσαι τυχερή που έζησες έναν τέτοιο έρωτα!!!! Μισή αλλά πιο γεμάτη κατά κάποιο τρόπο ....... εξάλλου δεν είμαι εδώ για να καταθέσω κριτική ή άποψη..... είμαι εδώ για το χαμόγελό μου και το χαμόγελό σου μαζί..... είμαι εδώ γιατί μπορεί να μη σε ξέρω αλλά νιώθω το σπάνιο του χαρακτήρα σου.....είμαι εδώ γιατί είναι κι άλλες πολλές φίλες απο την γειτονιά που νιώθουν όμορφα και αγνά για εσένα.... για όλους.....κι ας μην γνωριζόμαστε....μοιραζόμαστε κάτι ξεχωριστό!!!! Σε ευχαριστώ γι αυτή την κατάθεση ψυχής.... με κάνει να καταλάβω πολλά πράγματα και να δω κι εγώ τον κόσμο απο μια άλλη σκοπιά!!!!
    Ουφ ανακατεμένα τα έγραψα αλλά αυτά ήθελα να σου πω μέσα απο την καρδιά μου, ένα φιλί κι ένα γλυκό λόγο ..... οτι έχεις έναν ακόμη άνθρωπο να νιάζεται για εσένα έστω κι απο μακριά!!!

    Φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με στεναχωρούν αυτά που περασες, Κατερίνα, γιατί πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τον άνθρωπο σου με αυτό τον τρόπο, όμως όπως είπες και εσύ, η ζωή είναι μία και πολύ μικρή!! Καλά κάνεις και στρέφεσαι στον εαυτό σου, να συνεχίσεις με αισιοδοξία και να αλλάξεις σελίδα!!! Κράτα τις όμορφες στιγμές κι άφησε τα άλλα πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατερινακι μου γλυκο,ολα παντα συμβαινουν για καποιο λογο,και αφου δεν ηθελε να παρει ολη την αγαπη που του προσφερες,παμε παρακατω.Χαρισε την για αρχη στον εαυτο σου και μετα θα επιλεξεις και που αλλου.Εμεις παντως σου στελνουμε ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΗΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!Φιλια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερίνα μου κάθε εμπόδιο για καλό! Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο σίγουρα! Κ στη ζωή μας περνάμε από διάφορες καταστάσεις. Δυστυχώς όχι μόνο ευχάριστες, αλλά κ δυσάρεστες που μας πληγώνουν κ μας πονάνε. "Ο χρόνος είναι γιατρός" λένε! Εύχομαι να προχωρήσεις μπροστά, να ζεις την κάθε στιγμή κ να μη μετανιώνεις για τίποτα! Αισιοδοξία, καλή θέληση κ όλα θα πάνε καλά!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η δική σου αγάπη ήταν αληθινή για αυτό υπάρχει ακόμα και για αυτό σε πονάει. Ίσως να μην την άξιζε, ίσως να μην την άντεχε, δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω.
    Σου εύχομαι ολόψυχα αυτή να είναι η χρονιά σου, όμορφη, δημιουργική, γεμάτη χρώματα, αρώματα, γεύσεις, μουσική, ταξίδια, γνώσεις, χαρά και γιατί όχι και έρωτα. Να μη ξεχνάς όμως ότι πάνω από όλα πρέπει να προσέχεις και να αγαπάς τη Κατερίνα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρχικά είχα αφαιρέσει τη δημοσίευση σχολίων, αλλά δεν ξέρω γιατί την επανέφερα...
    Το κείμενο αυτό το είχα γράψει από τον Οκτώβρη σχεδόν... αν και το τωρινό διαφέρει σε πολλά σημεία... γιατί από τότε άλλαξαν πολλά και κυρίως η αγάπη μου για μένα και αυτο δεν είναι καθόλου εγωιστικό, παρότι ακούγεται έτσι!
    Κρατάω πάντα τις καλές και ομορφες στιγμές, έτσι με μεγάλωσαν, με θετική σκέψη, να είμαι δυνατή και να στέκομαι στα πόδια μου και ευχαριστώ πολύ τους γονείς μου γι αυτό.
    Μετά ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου (ξέρουν αυτοί ποιοι είναι!), γιατί ήταν πάντα εκεί και είχα έναν ώμο για να κλάψω, ενα αυτοκίνητο για να πάω στην παραλία για να ξεχαστώ και ένα πρόσωπο για να μιλάω λέγοντας ότι μου ερχόταν στο κεφάλι.
    Τέλος, ευχαριστώ πολύ όλους εσάς γιατί με συγκινείτε και με κάνετε να δακρύζω, γιατί παρότι δεν γνωριζόμαστε με τους περισσότερους είστε εδώ και μου προσφέρετε την αγκαλιά σας, το χαμόγελό σας, τον όμορφο λόγο σας.
    Δεν έχω λόγο παρά μόνο να χαμογελώ! Είστε υπέροχοι, σαν τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατερινάκι για να τα δημοσιεύσεις τώρα όλα αυτά σημαίνει ότι τα ξεπέρασες γι αυτό εγώ θα σου ευχηθώ Καλή Αρχή στη καινούρια ζωή σου,φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλενάδα μου κοιτάμε μπροστά! Τα καλύτερα έρχονται!! Σ'αγαπώ πολύυυυυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα το ξέρω ότι τα λόγια ίσως να μην σε βοηθάνε. Όταν κανείς περνά δύσκολα, κλείνεται στον εαυτό του και δεν θέλει τίποτα άλλο, παρά να ανοίξει τα μάτια και να τα δει όλα να είναι όπως πριν. Δυστυχώς όμως εμπιστευόμαστε ανθρώπους και μας προδίδουν και τότε λυγίζουμε, γιατί μια σχέση την κτίζεις μέρα με την μέρα, δίνεις όλο σου το είναι, τα χρόνια σου και μετά ο άλλος τα γκρεμίζει όλα με μια λέξη: διαζύγιο. "Ους ο Θεός συνέζευξε, άνθρωπος μη χωριζέτω" Αν ήταν τόσο εύκολο: χαχαχουχα, όλοι χωρισμένοι θα ήμασταν! Θέλει υπομονή Γιωργάκη, δεν θέλει εγωισμό η αγάπη και ο γάμος. Τόσο καιρό περίμενα να ακούσω κάποια ευχάριστη είδηση Κατερίνα μου. Ακόμα κι εμείς που δεν σε ξέρουμε, πονέσαμε μαζί σου. Κουράγιο και κοίτα μπροστά. Εσύ προσπάθησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχου γλυκιά μου, πες πως είμαι δίπλα σου και σου κάνω μαμαδίστικη αγκαλίτσα.Όλα θα πάνε καλά χρυσό μου, απλά προσπα΄θησε να ασχολείσαι με άλλα πράγματα και να θυμάσαι οτι κάτι νέο πολλές φορές αξίζει περισσότερο απο αυτό που πίστευες μοναδικό.Το έζησα με την Ιωάννα μου που είχε και δύο παιδιά.Κάτι όμως νέο μπήκε στη ζωή της, τον παντρεύτηκε , έκανε και άλλο παιδάκι και πίστεψε με είναι τόσο ευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερίνα μου το σημαντικό είναι πως έχεις καταλάβει ότι τελικά δεν αξίζει να καταστρέφουμε την ζωή μας για κανέναν. Πάρε το χρόνο σου να πενθήσεις, γιατί είναι πολύ δύσκολο να χάνεις τον άνθρωπο που θεωρείς το άλλο σου μισό. Πρόσεχε πολύ όμως και τον εαυτό σου γιατί τελικά μόνο αυτός μένει να μας αγαπάει. Και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να συνεχίσεις να χαμογελάς!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινούλα μου, ειλικρινά πολύ στεναχωρέθηκα με οσα πέρασες...
    Σου εύχομαι τωρα που νοιωθεις λιγο καλυτερα να πέρνας δημιουργικά και οσο πιο ευχαριστα τον χρόνο σου. Υπομονή για να έρθουν τα καλυτερότερα στην ζωη σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατερινα μια ζεστη αγκαλια και ενα φιλι
    σκεψου την υποχρεωση που εχεις απεναντι στον εαυτο σου να εισαι καλα και ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το είδα και το πρωί και πραγματικά δεν ήξερα τι να γράψω. Είναι πολύ σκληρό όταν υπάρχει πραγματική αγάπη να συμβαίνει αυτό. Αυτό που θέλω να σου πω εγώ είναι, καθάρισε και ξεκαθάρισε ότι έχεις για αυτόν τον άνθρωπο από την ψυχή σου, αλλά και από τις σκέψεις σου. Δώσε του μια συγκεκριμένη εικόνα και προχώρα μπροστά. Μη κουβαλάς φαντάσματα του παρελθόντος που θα σε κάνουν να χάνεις το παρόν και το μέλλον σου.

    Σου εύχομαι από εδώ και πέρα όλα να είναι υπέρ σου και να δίνεις την αγάπη σου σε άτομα που πραγματικά την αξίζουν. :Ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ βρε κορίτσια τι να σας πω και πως να σας ευχαριστήσω... Με κάνετε και κλαίω... από χαρά και συγκίνηση που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι!
    Δεν θέλω να τον κατηγορείτε για τίποτα και κυρίως για το ότι ίσως δεν άξιζε...Η Ελένη είπε για μένα την πιο σωστή λέξη..."ίσως να μην την άντεχε την αγάπη μου" και γι αυτό επέλεξε να την βρει κάπου αλλού!
    Σίγουρα τώρα είμαι πολύ καλύτερα Ρένα, μετά από σχεδόν 7 μήνες μπορώ και σκέφτομαι λίγο διαφορετικά.
    Ρούλα, πάρε πίσω αυτό που είχες πει κάποτε... Να είσαι σαν εμένα με τον Γιώργο... ναι στο εύχομαι, αλλά να μην έχεις ποτέ αυτή την κατάληξη! Κι εγώ σ' αγαπαώ.
    Εφάκι, μη λες τίποτα, πάντα θέλει 2... ...
    Αχτιδούλα μου αχ να 'ξερες.. ήσουν η μόνη που ήθελα να μικλήσω ακόμη και πριν τη μάνα μου χωρίς να ξέρω το λόγο... Δεν το τόλμησα τελικά για να μη σε φορτώσω και με τα δικά μου! Κρατάω τη συμβουλή σου από παλιότερη ανάρτηση και πετάω όσο με πείραξαν και βάζω σε κορνίζα μόνο τα όμορφα ;-)
    Σοφία, Demi, Ειρήνη, Φλώρα σας ευχαριστώ για όλα.. τη συμπαράσταση, την αγάπη, το ότι συμπάσχετε μαζί μου. Ευχαριστώ για τον καλό λόγο και για τις όμορφες ευχές. Νομίζω πως αν πιάσουν, έστω και στο ελάχιστο, θα είμαι τρισευτυχισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ζουζουνα μου τι να πω..τα λογια ειναι πολυ δυσκολα..μακαρι να ηταν ενα κακο ονειρο..εγω θελω να γινεις παλι η παλια Κατερινα με το χαμογελο που δεν εσβηνε ποτε απο τα χειλη σου..Σε αγαπαω πολυ πολυ και θελω να εισαι ξανα ευτυχισμενη.. Η ζωη δεν γυριζει πισω..θα ξαναβρεις την ευτυχια γιατι την αξιζεις..Να προσεχεις τον εαυτο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατερινάκι μου, αν και δε σε ξέρω πολύ καιρό, πόνεσα μαζί σου! Σου κάνω μια αγκαλιά και σου λέω ότι ο Θεός στο "εργαστήρι" Του, σίγουρα ετοιμάζει κάτι για σένα!
    Σου στέλνω την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λυπάμαι πάρα πολύ Κατερίνα μου..αλήθεια...όλα περνάνε...εύχομαι μόνο χαρές από εδώ και πέρα...σου στέλνω φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hi there! I dont really know the words to make you feel better, but like I told you last time you are in my thoughts and prayers and I wish a better and brighter 2011 for you. Yes, life is such...but you dont know this yet, and you probably wont even admit it, but you will be better off in the end. Take care and stay strong!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατερινάκι μου λυπάμαι πολύ γι αυτό που περνάς! νομίζω πως ότι κι αν λέμε εμείς οι από έξω,είναι διαφορετικό από αυτό που περνας εσύ τώρα. θέλω να ξέρεις πως όλες εμείς κι άλλες τόσες κοπέλες που σαγαπούν,σε σκέφτονται και θα είναι εδώ για σένα κάθε στιγμη. σου στέλνω μια ζεστή αγκαλίτσα γιατί αυτό χρειάζεσαι και εύχομαι να το ξεπεράσεις με τον δικό σου τρόπο,όποιος κι αν είναι αυτός!
    θεμείς θα είμαστε εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε και θα σου φέρει πολλές όμορφες στιγμές. Να είσαι καλά Κατερινάκι.
    Ένα βραβείο σε περιμένει εδώ: http://nostimia.blogspot.com/2011/01/foodbloggers.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλημέρα!!!μια καινούργια αρχή σου εύχομαι ολόψυχα....φωτεινή....ολόλαμπρη και ζεστή σαν τον ήλιο...πάντα με χαμόγελα...τα καλύτερα ...καλή μου ...έρχονται...το κεφάλι ψηλά....μενει ..δίπλα μας ..πάντα..οτι αξίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Opws les kai sthn arxh tou blog sou..."Life is beautiful"..kai auto einai sto xeri mas gia na to kanoume alitheia!!!Ola tha ftiaksoun kai tha ksanagineis eutixismenh polu suntoma!!!!kai tha ksanaagaphseis kai tha deis auto to roz sunnefo na erxetai pali katapanw s gia na petaksete mazi kai na moirasteite omorfes stigmes!!!Mhn xanei thn elpida s...tha pane ooola kala kai sto euxomai mesa apo thn kardia mou!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ξέρω τι λόγια να πω που μπορεί να σε ανακουφίσουν...
    Μονάχα σκέψου πως υπάρουν γύρω σου άνθρωποι, που σε συμπονούν, σε καταλαβαίνουν και σου στέλνουν αγάπη & θετική σκέψη (έστω κι απο μακριά)!
    Στο εξής θα ήθελα να έχεις αυτό στο μυαλό σου:
    "Fall in love or fall in hate.
    Get inspired or be depressed.
    Ace a test or flunk a class.
    Make babies or make art.
    Speak the truth or lie and cheat.
    Dance on tables or sit in the corner.
    Life is divine chaos. Embrace it.
    Forgive yourself. Breathe....
    And enjoy the ride!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κατερινακι μου στη ζωη ολοι μας πεφτουμε. Μην θεωρεις οτι εισαι η μονη. Το θεμα ειναι να μπορεσεις να σηκωθεις! Κι εσυ πιστευω πραγματικα οτι θα τα καταφερεις γιατι η ζωη σου χρωσταει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εκείνος έχασε!!!
    Εσύ καλή μου συνέχισε την ζωή σου με ελπίδα και θάρρος, και όλα τα καλά θα έρθουν να σε βρουν.
    Η ζωή σου χρωστάει και θα στα δώσει.
    Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτες ειναι εμπειριες που μας βοηθανε να εκτιμησουμε αυτο που θα ερθει στο μέλλον!Να είσαι πάντα καλά Κατερινακι και είμαι σιγουρη ότι θα ''αποκτήσεις'' αυτό που σου αξίζει!
    Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι πολύ σκληρό να δίνεις τόση αγάπη και να εισπράτεις... τι;;;; Κατερίνα όπως όλες οι μπλογκοφίλες ετσι και γω με τη σειρά μου θα σου πω οτι η ζωή πάει μπροστά.Είναι πολύ θετικό που τα έχεις βρεί με την ¨Κατερίνα¨ έτσι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα στα επόμενα βηματά σου. Η ζωή είναι κύκλος και γυρίζει και όλοι βρίσκουμε αυτό που αξίζουμε έστω και μέσα απο πολλές δοκιμασιες άλλωστε έτσι θα το εκτιμλησουμε καλύτερα. Είμαι σίγουρη πως κάτι καλό και αξιο σου σε περιμένει. Δίνε την αγάπη σου και πιστεψέ με δε θα χάσεις. Σε φιλώ γλυκά... πολύ γλυκά!! Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γλυκιά μου Κατερίνα, (που ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, είμαι σίγουρη πως το γέλιο δεν θα έχει φύγει από το πρόσωπό σου)

    Να είσαι σίγουρη ότι: "όσο πιο βαθιά σκάβει η λύπη μέσα μας, τόσο μεγαλύτερη χαρά μπορεί να χωρέσει..."

    Πολλά φιλιά
    Ρούλα Γιακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΤΕΡΙΝΆΚΙ μου ην μετανοιώσεις ποτέ για ό,τι αισθάνθηκες κια ότι έδωσες, να λυπάσαι εκείνον γιατί δεν ήταν ικανός να εισπράξεις τόση αγάπη.Τα έχω περάσει και στα λέω,μην νομίζεις οτι είμαι απο θέση ισχύος, αλλά όπως λες κι εσύ "αλλά τώρα πια σκέφτομαι πως ίσως τα παραμύθια μερικές φορές τα έχουμε τόσο πολύ ανάγκη που μετασχηματίζουμε απλές ιστορίες σε τέτοια... " ίσως να ωραιοποιούμε καταστάσεις, γιατί δεν θέλουμε να παραδεχθούμε την αλήθεια.
    Οπως και νάχει ανασυγκροτήσου, ενδιαφέρσου για την ΚΑΤΕΡΙΝΑ, λάθη που όλες κάνουμε σε μία σχέση (βάζουμε τον εαυτό μας σε β μοίρα) και όπως σου εγραψα παραπάνω νοιώσε καλά με τον εαυτό σου.
    Εσύ έδωσες ολοκληρωτικά, αγνά, εκείνος δεν πήρε.
    Είμαστε εδώ κοντά σου για ότι χρειαστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάθε εμπόδιο στη ζωή μας είναι για καλό Κατερινάκι μου! Ευχομαι η ζωή σου από δω και πέρα να είναι γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις!

    Φιλάκια πολλά ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. κατερινα μου ισως σε καταλαβαίνω περισσότερο απο όλους, κάτι παρόμοιο έζησα και ζω τους τελευταίους μήνες, πίστευα πωσ η αγάπη μας δεν θα τελείωνε ποτέ και πως δεν θα φτάναμε ποτέ στο σημείο να χωρίσουμε ειδικά με αυτόν τον άσχημο και ντροπιαστικό τρόπο, αλλά έγινε και αρχίζω να πείθομαι ότι όλα τα όμορφα κάποτε τελειωνουν και ίσως και πιο άσχημα, γιατί όπως είπες και εσύ άγγιζαν το παραμύθι...
    Αλλα επίσης αρχίζω να πιστεύω ότι όλα μα όλα γίνονται για κάποιο λόγο, το σημαντικότερο είναι η γνώση, και η ανακάλυψη του εαυτού μας!!!! εγω παντως αυτό κάνω, και ήδη νιώθω καλύτερα.... και προσπαθω να γίνουν όλα μια γλυκιά ανάμνηση...... Φιλιά πολλά και αν και μικρότερη σε συμβουλευώ να βρεις την Κατερίνα και να την αγαπήσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν σε ξέρουμε καλά αλλά μέσα απο αυτή την ιστορία νιώσαμε οτι γίναμε φίλες!Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο που τώρα ίσως δεν μπορείς να το καταλάβεις αλλά σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα την βρεις την άκρη!Να είσαι πάντα καλά και να προσέχεις την 'Κατερίνα'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξανάρθα να δω τι κάνεις γλυκιά μου .Είμαι εδώ σε ότι χρειάζεσαι ακόμα και για κουβεντούλα.Στείλε μου μέιλ με το τηλέφωνο σου να σε πάρω κοριτσάκι μου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να 'ξερες πόσο πολύ σε νιώθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κατερινακι μου σου ευχομαι μια καινουργια χρονια οπως ακριβως την επιθυμεις εσυ.Ειμαι εντελως χαμενη στην δικη μου καθημερινοτητα με το δευτερο μωρο τωρα αλλα επιτελους βρηκα λιγο χρονο να μαθω νεα σας...λυπηθηκα με τα νεα σου και απο οτι καταλαβαινω περασες τον γολγοθα σου...πιστευω οτι τα ταξιδακια σου ηταν μια καλη αποδραση να ξεχαστεις ..οσο μπορεις βεβαια....οτι και αν σου πουμε εμεις,τον πονο τον τραβας μονη σου...σου ευχομαι ολοψυχα να ερθουν μοναχα τα καλυτερα και να εχεις ενα καθημερινο χαμογελο στο προσωπακι σου...σιγουρα κατι ομορφο σε περιμενει....have faith...σε φιλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φίλη μου, να θυμάσαι πάντα πως κάθε τέλος είναι μια Νέα Αρχή! Απλά πρέπει πρώτα να κάνει τον κύκλο του, να ζήσεις δηλαδη τον πόνο του χωρισμού, και μετά από μόνη σου θα αισθανθείς έτοιμη για το νέο ξεκίνημα, όποιο κι αν θα είναι αυτό! Έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου βούτα την απ΄τα μαλλιά και προχώρα μπροστά! Και μην ξεχνάς να δημιουργείς, γιατί πραγματικα... είσαι μοναδική στο είδος σου!!! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κατερινάκι γλυκό Κατερινάκι!!
    Μόλις τώρα είδα το κείμενο σου! Θα μείνω μόνο σε μια κουβέντα που έγραψες. Όλα ίσως έχουν τον λόγο τους που συμβαίνουν! Από το ότι γνωριστήκατε, όσα ζήσατε, η εξέλιξη που είχε κλπ...
    Κοίτα μπροστά και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Exw vrethei ekei akrivws pou isoun..den einai efkolo,prepei na ta peraseis ola ta stadia pou anafereis,den mporeis na paraleipseis kapoio dustuxws....apla pernaei o xronos kai esu niwtheis kalutera!as kanoume loipon ena neo ksekinima.....kalo minaaaaaaaaa!!!!!!kai polla xamogela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν εχω τιποτα να πω που να μπορει να βοηθησει οσα περνας!

    Να θυμασαι παντα οτι "τα καλυτερα ειναι αυτα που ακομα δεν εχουνε 'ρθει" οπως λεει και το τραγουδακι της Αλεξιου :)
    Προσπαθησε να σκεφτεσαι τις υπεροχες προοπτικες της ομορφης ζωης σου. Απο το παρελθον κρατησε μονο τα ομορφα!

    Δεν εχω περασει ποτε κατι παρομοιο, εχω βρεθει μονο σε θεση να το ζω κοντα σε φιλες μου. Και τωρα ειναι καλυτερα απο ποτε!
    Καλο κουραγιο λοιπον κοριτσακι!!

    Ενα υπεροχο 2011 σου ευχομαι (εστω κι αργα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι να πω δεν ξέρω... Πως να σας ευχαριστήσω... που μου δείχνετε τόση αγάπη.
    Τα λόγια σας δεν είναι απλά λόγια, αλλά μια αγκαλιά που με κλείνει μέσα της και ξεχνιέμαι και με κάνει να σκέφτομαι θετικά και να χαμογελώ... Είστε τόσο μα τόσο ξεχωριστοί και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε υγιείς και πάντοτε ευτυχισμένοι!
    Σας φιλώ γλυκά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!!!!!ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. και εγω τωρα διαβασα ...σίγουρα τωρα είσαι καλύτερα !Απορω με το θαρρος σου να τα γραψεις και λόγω εγωισμού εγω δεν θα το έκανα ...δεν θα παραδεχόμουν τον πόνο ..ΜΠραβο Κατερινακι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή