Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Επιστροφή...

και προετοιμασία για νέο ταξιδάκι....
Καλησπέρες! Γύρισα από το παγωμένο Παρίσι γεμάτη με όμορφες εικόνες, ωραίες αναμνήσεις, χαμόγελα με καλούς φίλους, νέες γνωριμίες, πολλές ιδέες, χιονισμένα τοπία, παιχνίδια, ανέμελους περιπάτους... και τώρα μετράω αντίστροφα για ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόμουν να κάνω... Φωτογραφίες πολλές, δημιουργίες αρκετές, άλλες τελειωμένες, άλλες όχι, καθόλου ψώνια (τουλάχιστον όχι για το hobby), αλλά γεμάτη από ξεχωριστές αναμνήσεις και πολύ ανανεωμένη και αυτό το χαίρομαι ιδιαίτερα...γιατί στην πορεία της ζωής το είχα χάσει... το είχα ξεχάσει... κάπου κάτι πήγαινε στραβά, δεν ξέρω... όμως ναι είμαι πολύ καλύτερα, ξαναβρήκα το χαμόγελό μου και προχωράω, που και που κοιτάζω και λίγο πίσω...αλλά βλέπω τα πράγματα με άλλη ματιά.... ... και βάζοντας πάντα πάνω από όλα εμένα!!!
Κάποιοι έχετε μια μικρή ιδέα τι μου συμβαίνει, κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζετε καν ούτε εμένα, ούτε τα προβλήματά μου, όμως όλοι μου έχετε σταθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και γι' αυτό σας ευχαριστώ πολύ! Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν, όχι τώρα τουλάχιστον...
Θα αφήσω τις εικόνες από το Παρίσι να μιλήσουν από μόνες τους ;-)
Καλή μας εβδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όλους!

Τι να πει κανείς για τη Disneyland;
Για το χιόνι στο Buthiers και το κρύο; Μπρρρ...
Για την πόλη του Φωτός... γενικότερα;
Για τα γλυκάκια;;;
Και για το σήμα κατατεθέν του Παρισιού;;;


27 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ !!!!!!!ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλώς όρισες!
    Μείνε με τις όμορφες εικόνες που γέμισες και ξέχασε όλα τα δυσάρεστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλωσόρισες Κατερινάκι!!! Απ' ότι βλέπω πέρασες υπέροχα οπότε κράτα όλα τα όμορφα, διώξε τα άσχημα και προχώρα μπροστά!!! Η ζωή συνεχίζεται...
    Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλώς την. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες. Στο Παρίσι δεν μπορεί παρά να περάσεις τέλεια και να ξεχάσεις (έστω και για λίγο) όποια προβλήματα.
    Εύχομαι πάντα τέτοια φωτεινά ταξίδια και όλα να σου πάνε καλά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλως όρισες κι από εδώ....Η μικρή μου με το που είδε τις φωτό το απόγευμα μου είπε "Πάμε αύριο στην Κατερίνα να μας πάει εκεί?"Ετοίμασε βαλίτσες και ξαναφύγαμε :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς όρισες!
    Είδες τι καλό που κάνουν τα ταξίδια!
    Γεμίζεις μπαταρίες, αλλάζεις οπτική και διάθεση.
    Και μάλιστα στο Παρίσι!
    Το χαμογελό σου στις φωτό τα λέει όλα!
    Χαίρομαι που γύρισες τόσο καλά και ετοιμάζεσαι και γι'αλλο ταξίδι.
    Πάντα χαρούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς όρισες με γεμάτες μπαταρίες και αισιοδοξία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως ηρθες Κατερινα!!!Χαιρομαι που περασες ομορφα στο ταξιδι σου και γυρισες πιο καλα πισω στην πατριδα!!!Ευχομαι καθε μερα που περναει να κοιτας ολο και λιγοτερο πισω...
    Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα το ημερολογιο στα χερια μου,η δημιουργια σου με αφησε αφωνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο το Παρίσι δε λέω, αλλά αυτό το χαμόγελο και η λάμψη στα ματάκια σου είναι όλα τα λεφτά! Χαίρομαι να σε βλέπω Κατερίνα έτσι, γιατί αυτό σου αξίζει και σου πάει, χωρίς να σε ξέρω, αλλά αυτό νιώθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς το Κατερινάκι!!!Υπέροχες οι φωτο απο το Παρίσι και εσυ εισαι μια κούκλίτσα!!Να περνάς πάντα υπέροχα όπου κι αν εισαι!!!!Καλό ταξίδι να εχεις !!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ ωραίες οι φωτό, σου εύχομαι να ξαναπάς γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοριτσάκι καλωσήρθες! Πάντα να χαμογελάς και ετοιμάσου για το σούπερ ταξιδάκι σου, μετά απο αυτό το χαμόγελο δεν θα ξεκολλά απο τα χείλια σου και τα παλιά ούτε που θα τα θυμάσαι! Περιμένουμε τις παριζιάνικες δημιουργίες σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλώς ήρθες!!!!! Αχ!! Τι φωτό είναι αυτές? Εγώ πότε θα βγώ από τα συνορα μας? Σνιφ....ζηλευω!!!
    Είδες και το χιόνι σου γιατί εδώ δεν πιστεύω να το πετύχεις!!Τι scrap-καλλούδια έφερες? Δεν πιστεύω να γύρισες με άδεια τα χέρια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατερίνα μου καλημέρα!
    χαιρομαι πάρα πολύ που διαβάζω οτι εισαι καλά και οτι ΄΄προχωράς΄΄ και επίσης χαιρομαι ακόμα ποιο πολύ που προσέχεις την ΄΄κατερίνα΄΄ και να κάνεις τα πράγματα που εσένα ευχαριστούν.
    υπέροχες οι εικόνες που μας έβαλες.
    σου ευχομαι και στο αλλο σου ταξίδι να περάσεις πάλι υπέροχα.
    καλή σου μέρα!!
    φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φιλενάδα γλυκεια και αγαπημένη... το χαμόγελό σου τα λέει όλα... το να γυρνάς πότε πότε πίσω και να κοιτάζεις το παρελθόν δεν είναι κακό, χρειάζεται καμια φορά, έτσι, βλέπουμε με άλλα μάτια αυτά που έγιναν, τυχόν λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε στην συνέχεια της πορείας μας... αρκεί να έχουμε το βλέμα μας εκεί που θέλουμε να πάμε!!!!!μπροστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Sounds like you had a life changing experience. Thats fantastic. We all deserve that at some point in our lives. Wish i could be having one like that too at the moment. I dont know your past, but i wish you ALL THE VERY BEST for your future. Paris is amazing isnt it?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αχχχ ζηλεύω!!!! χαίρομαι πολυ πέρασες καλά!! φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλως ηρθες Παριζιανα!!Και με το καλο να ξαναφυγεις.Να περνας καλα την ζωη σου και να εχεις τετοια χαμογελα.Φιλια πολλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαλώς ήρθες!!!! Πόσο χαίρομαι που σε νιώθω πιο χαμογελαστή και πιο σίγουρη και κάπου βλέπω λίγη πικρία αλλά μάλλον την αντιμετωπίζεις αλλιώς πια!!!! Υπέροχες οι φωτογραφίες και μπορώ να πω οτι ζήλεψα αρκετά που δεν ήμουν εκεί!!!! Ελπίζω να πάω κι εγώ κάποια στιγμή!!!

    Σε φιλώωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατερινάκι, καλώς ήρθες! Τι χαμόγελα είναι αυτά...!!! Φτού, φτού,... Εύχομαι οταν γυρίσεις απο ΝΥ τα χαμόγελα να ειναι ακόμα πιο μεγάλα και τα μάτια σου ακόμα πιο λαμπερά!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες! Και μόνο από το χαμόγελό σου φαίνεται πόσο όμορφα πέρασες!Να'σαι καλά και να θυμάσαι πως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη!Να κοιτάς με αισιοδοξία μπροστά και να φροντίζεις τον εαυτό σου γιατί μόνο εκείνον έχεις...Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατερινάκι μου λάμπεις!!! Φτου φτου!!!χαίρομαι που πέσασες υπέροχα και εύχομαι πάντα έτσι να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kατερινάκι μου.....καλώς ήρθες πάλι πίσω...:-)
    Με το καλό κ περισσότερα ταξίδια..
    Ψιλό-χαθήκαμε αλλά σε σκέφτομαι κ θέλω να είσαι πάντα καλά κ χαμογελαστή!!!!!

    Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σου Κατερίνα!!
    Καλώς μας ήρθες από το χιονισμένο Παρίσι!! Χαίρομαι που πέρασες καλά,αν και κρίνοντας από τις φωτογραφίες πέρασες τέλεια!!!
    Μην σκέφτεσαι κοπέλα μου αυτά που πέρασαν,γύρισε σελίδα και ξεκίνα από την αρχή.
    Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά,ένα γλυκό φιλί και σου εύχομαι από εδώ και πέρα να χαμογελάς για πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κατερινάκι έστω και καθυστερημένα, ήρθα να σε καλωσορίσω! Ελπίζω να μην έφυγες για το επόμενο ακόμα! Τι υπέροχες φωτο! Να'σαι πάντα καλά κι αυτά που σε στεναχώρεσαν να τα θυμάσαι κάποια στιγμή σαν ένα κακό όνειρο!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλώς γύρισες γλυκιά μου, πάρε τώρα μια σακούλα και πέτα μέσα όσα σε στεναχώρησαν πριν και πέτα την στα σκουπίδια μετά βάλε σε κορνίζα όσα όμορφα έζησες στο Παρίσι.Εύχομαι καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κατερινακι αν θελεις ελα να παιξουμε το παιχνιδι των ερωτοαπαντήσεων....καλα να περνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή