Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Αnd the winner is...

... ...
Καλημερούδια!
Και ναι επιτέλους, αξιώθηκα να κάνω την κλήρωση για το δωράκι! Δείτε το video που ακολουθεί (πολύ γέλιο)!
Zefi, περιμένω την ταχυδρομική σου διεύθυνση στο e-mail μου! Πάντα να είσαι τυχερή και να δημιουργείς όμορφα πράγματα με τα χεράκια σου!

Εντωμεταξύ αξιώθηκα και έφτιαξα και τις προκλήσεις των Crafty Croppers. Δεν με πιστεύετε, το ξέρω, γιατί έχω πολύ πολύ καιρό να φτιάξω συνθεση, αλλά όλα αλλάζουν κάποτε. Βγαίνω στον ήλιο να τις φωτογραφίσω, οπότε θα τις δείτε λιγάκι αργότερα ;-)
Για την ώρα, ετοιμάζομαι να κάνω την τουρίστρια στην Αθήνα με κόκκινο λεωφορείο, Ακρόπολη, Μουσείο, καφεδάκι και φαγητό στην Πλάκα... ο καιρός είναι τέλειος!
Καλημερούδια!


7 σχόλια:

  1. Είστε θεόμουρλες… κόντεψε να ξυπνήσει ο μικρός από τα γέλια χαχαχα Συγχαρητήρια Zeffy!!! Ευχαριστούμε Κατερίνα για το δώρο, που είναι υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν με τα της κλήρωσης...
    Νικήτρια είναι η zefi και όχι η Zeffy που πανηγυρίζει ξέφρενα, αν και πολύ το χαρήκαμε όλες που κέρδισε μια μικρή και τριανταφυλλένια και σχετικά νέα στο hobby, χωρίς πολλά υλικά να ξεχειλίζουν από το ντουλάπι!!!
    Μικρή zefi εσύ είσαι το τyχερό κοριτσάκι και εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή!
    Περιμένω mail... ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ο Γνωστός
    Καλησπέρα! Μάλλον μου είσαι γνωστός άγνωστος!!!
    Ωστόσο θα μείνεις για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα με την απορία... μέχρι δηλ. να φτιάξω ένα Mini album από την ηλιόλουστη μέρα της Αθήνας και των μνημείων της!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Katerina,We did make a lot of noise,Zefi i am so glad you won the lovely kit.....KaterinaI see we have an interesting reader.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερινακι για τα καλά σου λόγια , μου έφτιαξες την ημέρα είσαι τόσο γλυκομίλητη. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ :)Ήταν και τυχερό το χεράκι της Ρούλας και η παρέα της zeffys :)Δυο συνονόματες έβγαλαν μια τρίτη :) Τρεις είμαστε οι Ζαφειρίες στην παρέα και βρεθήκαμε με μαγικό τρόπο μαζί :) Σε ευχαριστώ πολύ πολύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή