Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Σκέψεις... ...

Σήμερα είναι Παρασκευή και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί ετοιμάζομαι για ταξιδάκι...
Θα πάω να συναντήσω αγαπημένα πρόσωπα, που μου έχουν λείψει και θέλω πολύ να τα δω, να τους μιλήσω, να τα αγκαλιάσω...

Όσο περνάει ο καιρός, η διάθεσή μου αλλάζει και το χαμόγελο έρχεται στα χείλη μου... όχι όλες τις ώρες... ο πόνος δεν φεύγει και σκέφτομαι πως τα δάκρυα που δεν φαίνονται είναι αυτά που πονάνε περισσότερο...
Ομολογώ πως δεν έχω κλάψει, δεν έχω ξεσπάσει και τα κράτω όλα μέσα μου... ... Ας είναι...
Όλα σε αυτή τη ζωή είναι δανεικά, ότι δίνεις παίρνεις και κάποιες φορές μπορεί να σου έρθει και κάτι που δεν έκανες, αλλά σίγουρα ο Θεός έχει το λόγο Του που το φέρνει στο δρόμο σου και ακόμα πιο σίγουρα σου δίνει και τη δύναμη να το αντιμετωπίσεις...
Δεν ξέρετε τι περνάω και ακόμα δεν θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, αργότερα ίσως το κάνω... Πάντως πιστεύω πια πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, κάθε αρχή έχει ένα τέλος και κάθε τέλος μια καινούργια αρχή, η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την απολαμβάνουμε χωρίς να θεωρούμε τα πράγματα και τους ανθρώπους δεδομένους και ο μόνος που έχουμε είναι ο εαυτός μας.
Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με νιώθετε... ...το ξέρω!
Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο χαμόγελα, αγκαλιές, βολτίτσες, ξεκούραση και αγάπη!!!

20 σχόλια:

  1. Θα την βρείς γρήγορα τη δύναμη που χρειάζεσαι και το χαμόγελο θα ανθίζει πάλι στο πρόσωπό σου όλες τις ώρες...
    είσαι δυνατή, αλλά μην ξεχνάς ότι, ακόμα και οι δυνατοί χρειάζεται πότε πότε να ξεσπάσουν, να βγάλουν όλη αυτή την ένταση που έχει συσσωρευθεί μέσα τους, κάνει καλό, βοηθάει στο να δεις πιο καθαρά τα γεγονότα... ξέρω ότι οταν το νοιωσεις θα το κανεις, και αν θες, οποτε μας χρειαστεις είμαστε δίπλα σου...
    σ'αγαπάμε πολύ πολύ.. μην το ξεχνάς!!
    και είπαμε... ο μόνος που έχουμε είναι ο εαυτός μας... οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πατάς γερά και με πίστη και σίγουρα σύμφωνω 100% οτι τίποτα δεν γίνεται τυχαία!!! Ο χρόνος λοιπόν ίσως αποδειχθεί πράγματι ο καλύτερος γιατρός!!! Σου στέλνω την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινούλα μου χωρίς να ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει μου μετέδωσεις κάτι που με άγγιξε πάρα πολύ. Νά ξέρεις πάντως ότι κάθε άσχημο που μας πληγώνει είναι και παράλληλα μια καινούργια αρχή( συμφωνώ μαζί σου) και πρέπει αυτή να έχεις στο μυαλό σου.
    Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά, αγάπη και και οτι άλλο χρειάζεσαι για να σε κάνει έστω και λίγο να χαμογελάσεις και να βλέπεις το μέλλον θετικά!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να περάσεις όμορφα, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις δυνατή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα κάτι τέτοιες ώρες είναι πολύ δύσκολες...ιδιαίτερα όταν είσαι άνθρωπος που τα κράτα όλα μέσα του.Να είσαι δυνατή ομως και σιγά σιγά ο πόνος θα μαλακώσει...Σου εύχομαι να περάσεις ένα όμορφο σαββατοκύριακο και να γύρισεις ανανεωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινάκι μου να περάσεις όμορφα στο ταξιδάκι σου, να είσαι δυνατή και αισιόδοξη!
    Πολλά φιλάκια φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα μου άφησε τον χρόνο να σε βοηθήσει και είμαι σίγουρη ότι όλα θα περάσουν.Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο αλλά με πίστη και δύναμη θα τα καταφέρεις.Η σκέψη μου είναι μαζί σου,να περάσεις καλά.
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειτονάκι μου δεν σε νοιώθω καλά,και αυτό με στεναχωρεί,όταν επιστρέψεις με το καλό να τον ρουφήξουμε έναν καφέ να τα πούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απόλαυσε το ταξίδι σου και μη σκέπτεσαι τίποτα από αυτά που θα αφήσεις πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ! γλυκό μου κοριτσάκι..με τσάκισες βραδιάτικα..δεν αντέχω ματάκια κλαμένα.Φίλη μου ,,έχω περάσει τόσα πολλά εδώ και ένα χρόνο που τώρα πια .. που ο πόνος κόπασε και η ψυχή μου μπορεί να σκέπτεται πια με λογική λέω οτι ..όλα στη ζωή χρυσό μου είναι μια δοκιμασία ..και κάθε μας πληγή μας δίνει τη γνωση για να δεχθούμε αργότερα το καλό που θα μας δώσει αυτή η πληγή.Εγώ ..θα σου πω..ψηλά το κεφάλι, να θυμάσαι τη φράση που έχω σαν έμβλημα.." κι αυτό θα περάσει". Όλα περνούν γλυκιά μου και τα καλά και τα κακά , το μόνο που μένει πάντα σταθερό είναι ο Ήλιος που θα προβάλει πάλι αύριο και η Ελπίδα... 'ότι αύριο πάλι ο ήλιος θα προβάλει γιατί απλά ..είναι μια νέα μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατερίνα κάποια στιγμή πέρασα κι εγώ δύσκολα. Έχασα κάτι που θα μπορούσε να είναι ή να γίνει δικό μου. Ο Θεός είχε άλλα σχέδια… δεν έκλαψα, απλά το κατάπια βουβά. Ήρθε μετά ένα ταξιδάκι στην Βουδαπέστη και πέρασα πολύ όμορφα. Με έκανε να φύγω από αυτό που περνούσα. Πήρα δυνάμεις κι όταν γύρισα ήμουν καλύτερα. Μου πήρε και μένα λίγο χρόνο μέχρι να το μοιραστώ ακόμα και με την μάνα μου, με δικούς μου κοντινούς ανθρώπους. Όταν πια ήμουν πιο δυνατή, πιο σοφή, όταν παρουσιαστήκαν πιο εύκολα προβλήματα, κατάφερα να τους μιλήσω, να δούμε όλοι μαζί τη ζωή αλλιώς. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και ίσως αυτό που ήρθε, να ήρθε και για καλό, κι ως πονέσαμε πολύ. Ίσως αυτή η στιγμή να ήταν κατάλληλη, γιατί αργότερα ίσως να ήταν και χειρότερα. Αλλά όπως λέει και το τραγούδι: ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.
    Εύχομαι να βγεις δυνατή μέσα από όλο αυτό που περνάς. Εύχομαι να περάσεις ένα καλό Σαββατοκύριακο και να μην σκέπτεσαι, μην κοιτάς πίσω σου. Μόνο μπροστά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο!!υπομονή και όλα θα φτιάξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέρεις νομίζω ότι το "όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο" πρέπει να υπάρχει σε όλες τις γλώσσες γιατί είναι τόσο μα τόσο αληθινό!Βγαλμένο απ' τη ζωή που λέμε.Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της,αλλά ξέρεις,ότι κατεβαίνει ανεβαίνει πάλι οπότε να είσαι δυνατή και όλα θα γίνουν!!
    Καλά να περάσεις στο ταξίδι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νιώθω πολύ πόνο και θλίψη στα λόγια σου κατερινα μου!
    σου έυχομαι να το ξεπεράσεις ότι και αν σε απασχολει να εισαι δυνατή και να χαμογελάς!
    γιατί κάθε μέρα ειναι μια καινουργια μέρα!
    ελπίζω εκει που πάς να ξεκουραστεις και να νιώσεις καλύτερα.
    φιλια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να περάσεις όμορφα στο ταξιδάκι σου Κατερινα να ξεκουραστεις αλλα ευχομαι και οι αγκαλιες των συγγενων σου να απαλλυνουν λιγο τον πονο που νοιώθεις απο οτι σου συμβαίνει....
    σε φιλώ και ευχομαι ολοψυχα να έρθουν τα καλυτερα για σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κατερίνα να περάσεις καλά, να φροντίσεις τον εαυτό σου και ελπίζω σύντομα να βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις ό,τι σε αποσχολεί.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατερινάκι εύχομαι γρήγορα να ξεπεράσεις οτι σου συμβαίνει! Καλά τα λες... η ζωή είναι γεμάτη χαρές... αλλά και λύπες, φτάνει να βρίσκουμε τη δύναμη να τις αντιμετωπίζουμε! Είμαι σίγουρη πως πατάς γερά στα πόδια σου και σύντομα θα αισθάνεσαι καλύτερα! Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κατερινάκι μου, καλά να περάσεις το Σαββατοκύριακο, χαρούμενα και ξένοιαστα!!!
    Μην στενοχωριέσαι για τίποτα, δεν αξίζει τον κόπο... Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και όλα περνούν...
    Εσύ να είσαι καλά!!!
    Φιλάκια πολλά και όλοι είμαστε δίπλα σου αν νιώσεις πως μας χρειάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχ βρε Κατερινα μου στεναχωρηθηκα παρα πολυ διαβαζοντας την αναρτηση σου!Κρυβουν πολυ πονο τα λογια σου.Δεν καταλαβα τι περνας αλλα η ζωη εχει αποδειξει πως τα παντα μπορουμε να ξεπερασουμε ειναι ολα θεμα χρονου...Δινει δυναμη ο Θεος.
    Ευχομαι οτι και αν σε απασχολει να περασει γρηγορα και να σταματησει να σε βασανιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ, αχ φιλενάδες μου που με καταλαβαίνετε κι ας μην με έχετε δει ποτέ κάποιες από σας...
    Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα λόγια σας που ξέρω ότι τα εννοείτε και ότι πραγματικά θα σας έχω δίπλα μου όποτε σας χρειαστώ!
    Το ξέρω πως ο χρόνος πάντα κάνει τη δουλειά του και γι' αυτό έγραψα και παλιότερα πως θέλω να δώσω χρόνο στο χρόνο...
    Θα μείνω στη φράση σου αχτιδούλα μου πως "κι αυτό θα περάσει..." θέλω να το πιστέψω και προσπαθώ πολύ γι αυτό, αλλά ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω...δεν μ 'αφήνουν αυτά που νιώθω να το αφήσω κι εγώ... ... Ξέρω πως στο τέλος θα τα καταφέρω, αλλά ακόμα κι έτσι πάντα θα υπάρχει μια πληγή που θα πονά και πάντα θα ελπίζω να κλείσει και να μην αφήσει κανένα σημάδι... αλλά βαθειά μέσα μου ξέρω πως το σημάδι θα είναι πάντα εκεί.
    Σας στέλνω την καλημέρα μου, την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλιά!
    Να είστε καλά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή