Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Θάλασσα εναντίον μουντιάλ σημειώσατε 2-0!

Καλημέρες! Αυτή είναι η προσπάθειά μου στην πρόκληση της Zeffys, η οποία έπρεπε να έχει κάτι ethnic, να έχει ένα στοιχείο ephemera (απόκομμα εφημερίδας, περιοδικού, εισιτήριο), να περιγράφει ένα συναίσθημα ή γεγονός κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και να έχει και ένα χειροποίητο διακοσμητικό στοιχείο...
Με προβλημάτισε κάμποσο... αλλά τελικά το βρήκα!

Βοήθησε σε αυτό ένα μικρό ταξιδάκι που κάναμε με τον αγαπημένο μου και τους καλούς μας φίλους Βασίλη και Μαρία στην Αίγινα μια Κυριακή του Ιουνίου, αντί να βαρεθούμε στο σπίτι παρακολουθώντας ποδόσφαιρο...έτσι το γκόλ σημείωσε η θάλασσα και τα μακροβούτια, ενώ το ποδόσφαιρο και η τηλεόραση έχασαν!!!

Ελπίζω να την πέτυχα την πρόκληση :-)
Πως σας φαίνεται;

8 σχόλια:

  1. μου αρέσουν πολύ τα χρώματα!!! αλλά η φωτό είναι όλα τα λεφτά!τη λέξη sea την έκανες εσύ;πρέπει να είχε πολύ κόπο! μπράβο Κατερίνα μου!! υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι παρα πολύ ωραία, ακόμα και ο γραφικός σου χαρακτήρας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες σου!!! Όλα άψογα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειο layout! απο τα καλύτερά σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα κι εμένα μου αρέσει παρά πολύ! Πολύ ωραίος συνδυασμός χρωμάτων!!! Εν τέλη ότι φτιάξεις είναι φανταστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα - προκλήσεις... 7-0!!! φιλενάδα ότι πιάσουν τα χεράκια σου είναι απίθανα!!!!!!!!!!!!!!αλλα το beading...όλα τα λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ομορφη συνθεση, το sea ολα τα λεφτα! και η φωτογραφια βεβαια, και το καλυτερο οτι πηγατε εκδρομουλα αντι να ακουτε τις βουβουζελες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ όλες σας!
    Ότι βλέπετε το έχω φτιάξει με τα χεράκια μου και μάλιστα τις μεγάλες ώρες ... 12:20 τα μεσάνυχτα την τελείωσα τη σύνθεση, πώς να περάσουν οι χάντρες στο ατσαλόσυρμα...(?) γερνάω και δεν βλέπω καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή