Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Λουλούδια!

Είναι η μεγάλη αδυναμία μου! Μου αρέσει να τα βλέπω, να τα μυρίζω, να τα κόβω, να τα φωτογραφίζω, να τα φροντίζω... Τα αγαπάω τα λουλούδια! Είμαι παιδί του Μάη, στην κυριολεξία, μιας και είμαι γεννημένη στις 18 αυτού του υπέροχου μήνα!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, όσο περίεργο κι αν φαίνεται είναι τραβηγμένες μέσα προς τέλος Σεπτέμβρη στο Γερακάρι Τρικάλων... εκεί που η φύση έχει το δικό της χρόνο και τρόπο!
Καλό μεσημέρι :-)

14 σχόλια:

  1. Πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!!


    Αναστασία Νερα'ι'δόσκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Teleies oi photoooos sou!!Ontws ta louloudakia einai panemorfa...na ta xazeueis gia wres ateleiwtes!!!Alla bariemai to potisma bre paidi mou opote...kapou ta xalame ekei...xexexexexexexe!!!Kalo s mhna omorfo koritsi tou mahhhhhhhhh :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το blog σου είναι τέλειο και το "παρακολουθώ" πολύ πριν αποκτήσω το δικό μου! Κι εγώ κορίτσι του Μάη είμαι αλλά στις 11 και τρελαίνομαι για τα λουλούδια και για την άνοιξη, και φυσικά για τις πεταλούδες..! Φιλάκια και σ'ευχαριστώ πολύ που έγινες η πρώτη μου αναγνώστρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφες φωτογραφίες!!!
    Κι εγώ λατρεύω τα λουλούδια... τα χρώματα, τα αρώματα και τα σχήματά τους...
    Δεν τα χορταίνω!

    Πολλά φιλιά Κατερινιώ μου, καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφες φωτογραφίες. Λουλούδια, χρώματα, όλα είναι υπέροχα! Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ Σ‘ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΑΡΓΕΙΣΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΟΜΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατερινάκι μου κι εγώ πεθαίνω για τα λουλούδια!!! Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και τα λουλούδια φαίνονται τόσο ζωντανά!!! Σε φιλώ και σε καληνυχτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό Φθινόπωρο !!!
    Κατερινάκι τι όμορφες που ειναι οι φωτογραφίες σου!!!λουλουδιασε η οθόνη μου και αυτό το τριαντάφυλλο τέλειο!!!!Μαζι εχουμε γενεθλιακια κοριτσάκι μου και γω παιδι του Μαη στις 17 γεννημένη...Ειμαστε ταυράκια και ευαισθητούλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ τις χαζεύω και δεν τις χορταίνω!!! ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μύρισαν τα λουλούδια σου και γέμισαν την οθόνη χρώματα και αρώματα!!!!
    πάντα η ζωή σου γλυκειά φιλεναδίτσα να ειναι γεμάτη λουλούδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή