Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μια ακόμα σύνθεση...

Πήρα φόρα... και δεν με σταματάει τίποτα!
Τώρα καταλαβαίνω πόσο μου είχαν λείψει οι συνθέσεις!
Έφτιαξα μια ακόμα για να συμμετάσχω στον μεγάλο διαγωνισμό Big Sketch Contest 2011 του My Creative Sketches, μου άρεσε πάρα πολύ το σκαρίφημα και είπα να παίξω μαζί του.
Χρησιμοποίησα τα καινούργια υπέροχα χαρτιά All about me της Webster's που αγόρασα από το Enjoy Scrapping και το αποτέλεσμα είναι αυτό!
Η φωτογραφία μου είναι από το ταξιδάκι που έκανα με εξαιρετική παρέα στη Μύκονο το Μάιο και περάσαμε φανταστικά!
Μύκονοοοοοος ;-)

DSC00069

DSC00066

DSC00067

DSC00068

Καλό ξημέρωμα...!

51 σχόλια:

  1. Τα χαρτιά, τα χρώματα, η φαντασία σου!!! Το αποτέλεσμα εξαιρετικό!!! Σε φιλώ Κατερινάκι μου!!! Καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία χρώματα κατερινάκι....Και εγώ μαζί σου, έχω πάρει φόρα! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερινούλα χαίρομαι που φτιάχνεις πράγματα για σένα! Η επιτυχία είναι δεδομένη!!!! Φανταστική σύνθεση, πολύ ζωντανή με υπέροχα έντονα χρώματα! Κι εσύ μια κούκλα!!! Μπράβο σου!!! Καλό ξημέρωμα και όνειρα γλυκά, να κοιμηθείς ήσυχη με ένα γλυκό χαμόγελο : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια η συνθεση αλλά και τί νάζι είναι αυτό;! Φιλάκια Κατερινάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι λαμπερή σύνθεση!!! Μπράβο σου Κατερίνα μου! Καλή εβδομάδα να έχεις και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερινάκι μου τέλεια η σύνθεσή σου !!! μου αρέσουν πολύ τα χρώματα και η φωτογραφία.
    Δεν ξερω για το My Creative Sketches αλλά εγώ το αποφάσησα... αξίζεις βραβείο!!!
    Πέρνα απο το σπιτάκι μου να το πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερινάκι καλημέρα! ότι φτιάχνυμε για εμάς αξίζει βραβείο!αλλά το συγκεκριμένο αξίζει όντως και πραγματικά!απίστευτα χρώματα, ταιριάξανε τέλεια με την ατμόσφαιρα και την διάθεση που αποπνέει η φψτογραφία!να περνάς πάντα καλά!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααααα!!!! Παρα παρα παρα πολύ όμορφη, Κατερίνα, από τις καλύτερες σου, νομίζω!!! Εύχομαι καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Beautiful page!! I love the color combo!! Thanks for playing along!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φανταστική σύνθεση Κατερίνα!!!!!τα χαρτιά υπέροχα!!!καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όντως λάμπεις!!! :) Πολύ όμορφη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα Κατερινουλα!!Πανεμορφη συνθεση !!!Υπεροχα χαρτια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα Κατερινουλα!!!
    Οπως παντα ολες οι συνθεσεις σου ετσι και αυτη ειναι εξαιρετικη!!!
    Καλη επιτυχια!!!



    Υ.Γ(περιμενω συνθεση και απο την Αιγινα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχη σύνθεση Κατερινάκι όπως και όλες οι τελυταίες που έχεις κάνει!!!! Χαίρομαι πολύ που βρήκες την καλή σου διάθεση και την έμπνευσή σου ξανα!!! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!! ΧΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μου αρεσε το Μυκονοοος..η φωτο ειναι χαρμα, ιδια η Βουγιουκλακη...ειναι υπεροχα τα χρωματα...ολο το συνολο δουλειας !!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανέμορφη Κατερινάκι!!!! Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό!! Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρες!
    Καλέ δεν σας προλαβαίνω... Πότε μπαίνετε; Δεν κοιμάστε; Είστε απίστευτες!
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια!
    Αλλά σας έχω πει ότι μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις (γιατί μας κάνουν όλους καλύτερους!).
    Thank you all for you kind words! I am so so happy that you find the time to leave me a sweet comment!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι τελεια σας θαυμαζω οσες ασχολειστε με αυτο το αντικειμενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι υπέροχο..ζηλεύω το ταλέντο σου..Μπράβο και καλή σου επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φανταστική σύνθεση Κατερίνα τέλεια χρώματα , λατρεύω τα λουλούδια που χρησιμοποιείς και εσύ μια κούκλα μπράβο κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. πολυ ανοιξιατικη και χαρουμενη σελιδα!!μας εφτιαξες τη διαθεση!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Που τα σκέπτεστε βρε κορίτσια..όπου και να ανοίξω σελίδα σε σας τις χρυσοχέρες ..μένω με ανοιχτό το στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Από τη σύνθεση και μόνο φαίνεται πόσο καλά πέρασες!!!
    Είναι σούπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πολύ λαμπερή και χαρούμενη όπως και εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ουαου!!!Άλλη μία εξαιρετική σύνθεση Κατερινάκι!!!Πανέμορφα χρώματα, υπέροχα τα λουλούδια, όλα άψογα συνδυασμένα!!!Καλή σου επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ Η ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ!!!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Η ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τώρα που πήρες φόρα μην σταματάς...δείξε μας όσα μπορείς...δεν χορταίνουν τα μάτια μας να βλέπουν τέτοιες ομορφιές...δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο αλλά αν κάποια στιγμή πάω με το που πατήσω πόδι στη στεριά θα αρχίζω να φωνάζω ΜΥΚΟΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κούκλες σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!Είμαι σε εξαιρετικά καλή διάθεση (χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αν και διάφορα πάνε στραβα) και δημιουργώ συνεχώς!
    Χαίρομαι που σας αρέσουν οι συνθέσεις μου :-)

    Νάσια λες να γνωριζόμαστε; Ήσουν ποτέ ενεργό μέλος στο art&hobby;
    Άντρια σου εύχομαι να πας, αλλά όχι μεσα στο χαμό... είναι όμορφος προορισμός όταν δεν έχει όλον αυτόν τον κόσμο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα!Ονομάζομαι Ελισσάβετ και διατηρώ καταστημα με κάρτες (εστιάζω στις χειροποίητες) και είδη συσκευασίας. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις σου εδώ και εβδομάδες και ομολογώ ότι οι δημιουργίες σου είναι εξαιρετικές.Με αφορμή την παραίνεσή σου για παρατηρήσεις σχετικά με τη δουλειά σου, ήθελα να παρατηρήσω ευγενικά το εξής: Γιατί προβάλλεις τόσο έντονα το πόσο όμορφα περνάς με εξαιρετική παρέα, ότι λάμπεις κλπ.? Όλες νομίζω ότι προσπαθούμε να περνάμε καλά στις δύσκολες αυτές εποχές αλλά δεν επιδιώκουμε να το εξωτερικεύουμε τόσο απεγνωσμένα...Είναι προτιμότερο να βλέπουμε δείγματα της δουλειάς σου, η οποία είναι πραγματικά αξιόλογη και όχι απεικονίσεις της προσωπικής σου ζωής.΄Αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένη όπως ισχυρίζεσαι, γιατί δεν το διαφυλάσεις για τον εαυτό σου ή ακόμη καλύτερα γιατί δεν το αναρτάς στο facebook μόνο για τις φίλες σου...?

    Με εκτίμηση
    Ελισάβετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα Ελισσάβετ!
    Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες το απεγνωσμένα... επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί που περνάω καλά και το λέω; Και το αντίθετο έχω κάνει... όταν ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια!
    Επίσης πρέπει να σου πω ότι το scrapbooking είναι ακριβώς αυτό: η προσωπική μου ιστορία μέσα από φωτογραφίες και πως εγώ τη ζω, τη βιώνω, τι σκέφτομαι γι' αυτή, τι νιώθω, τι μ' αρεσει, τι όχι και πάει λέγοντας!
    Το πως θα διαφυλάξω εγώ την ευτυχία μου το ξέρω καλύτερα από τον καθένα, όπως το ξέρεις κι εσύ! Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο...
    Εδώ εμένα είναι το σπίτι μου και εσύ μπορείς να μπαίνεις, να βλέπεις, να μιλάς ή όχι. Στο σπίτι μου όμως έχω το δικαίωμα να κάνω ότι θέλω!

    Όσο για το facebook που αναφέρεις το θεωρώ τόσο ψυχρό και απρόσωπο που έχω να μπω εβδομάδες, για να μην μπω μήνες και οι φίλες μου πίστεψέ με δεν χρειάζεται να ενημερωθούν για την ευτυχία μου από εκεί! Το ξέρουν από πρώτο χέρι, γιατί υπάρχουν οι συναντήσεις, οι καφέδες και τα τηλέφωνα...
    Σου εύχομαι να είσαι ή να γίνεις κι εσύ τόσο ευτυχισμένη όσο εγώ, να πάνε πολύ καλά οι δουλειές σου και να το φωνάζεις κι εσύ όπως κι εγώ... είναι λυτρωτικό!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. προς Ελισσάβετ: γιατί κούκλα μου βγάζεις τέτοια ξυνίλα?? είναι δικαίωμα καθενός να εκφράζεται ΟΠΩΣ γουστάρει, ειδικά αν αυτό το κάνει στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ blog!! εγώ την Κατερίνα δεν την ξέρω όμως αυτή η θετική αύρα με την οποία γεμίζει συνέχεια αυτό blog με βοηθά να χαμογελώ έστω και για λίγο, ΕΙΔΙΚΑ σ' αυτούς τους καιρούς που όλοι λίγο - πολύ ζοριζόμαστε!! αν αυτό εσένα σ' ενοχλεί, τότε επισκέψου άλλες σελίδες άοσμες, άχρωμες, ακόμα και ... ξυνές, ανθρώπων που το μόνο που τους νοιάζει είναι να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ δουλειές κι όχι να ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ μέσα από αυτές, κι άσε την Κατερίνα ΜΑΣ μόνο για ΕΜΑΣ.
    προς Κατερίνα: συνέχισε κούκλα μου αυτό που κάνεις και σου έυχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Θεός να εξακολουθεί να σου τα δίνει όλα όσο πιο δεξιά γίνεται!!
    Καλημέρες κι από μένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί κορίτσια μου χαρακτηρίζετε ''ξυνίλα'' μια διαφορετική άποψη...?!! Κάθε blog είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης ιδεών, πρέπει να σέβεστε και τη διαφορετική γνώμη!Οι συνεχείς έπαινοι δε βελτιώνουν τη δημιουργία...

    Κατερινάκι, πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και τη διαφορετικότητα, δεν μπορούν να συμφωνούν όλοι μαζί σου..Περιμένουμε νέα όμορφα δημιουργήματά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ με την ΛΙΖΑ και εν μέρει με την ΕΛΙΣΑΒΕΤ.Κανείς δεν πρέπει να έχει ιδιοκτησιακή άποψη για το blog ακόμη και να είναι ο δημιουργός του.. Η υπερ-έκθεση θέτικών ή αρνητικών προσωπικών δεδομένων κρύβει άλλα συμπλέγματα...Και αυτά θα πρέπει να τα επιλύσει μόνος του κάποιος με εσωτερική διαδικασία και όχι μέσω ψηφιακών μέσων.. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε όμορφα αντικείμενα που σε ταξιδευούν μακριά από την μιζέρια της καθημερινότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ πάντως, ως άντρας και ως φωτογράφος, θα έλεγα ότι οι ναζιάρικες πόζες θέλουν και το ανάλογο κορμί...καλύτερα να φτιάχνεις προιόντα scrabooking...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προς..."φωτογράφο":
    φίλε μου, περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!!! εσύ ως..."καλλιτέχνης" που υποτίθεται πως είσαι, έπρεπε να ξέρεις πως το κορμί δεν κάνει το νάζι, όπως επίσης πως και το νάζι δεν κάνει το κορμί!!! για κοίτα και λίγο γύρω σου!!! αμέτρητες άχαρες κορμάρες κι ακόμα περισσότερες χαριτωμένες καμπυλωτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πω πω ζήλεια!!!!!!! Πρέπει να σε ποναει πολύ κοριτσάκι, που η Κατερίνα περνά καλά!!!!
    Λίζα διαφορετική γνώμη είναι να σε ενοχλεί που κάποιος είναι χαρούμενος????????
    Ανώνυμε το τι πρέπει και τι όχι το αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτό του!
    Εμείς όλες έχουμε τα blog μας, όχι μόνο για τις δημιουργίες μας, αλλά μοιραζόμαστε και την καθημερινότητα μας, γιατί είναι επιλογή και κέφι μας!
    Όλα τα υπόλοιπα είναι μια κακία, που μάλλον πρέπει να την επιλύσετε μόνοι σας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ελισάβετ... καταρχήν ντροπή σου! Άμα δε σ'αρέσει ή δε σ' εκφράζει ο τρόπος της Κατερίνας, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία! Ή "παρακολουθείς με ενδιαφέρον τις δημιουργίες της" μόνο και μόνο για να αντιγράψεις αυτά που κάνει? Γιατί δε μας δείχνεις πια πραγματικά είσαι?
    Επίσης για να σε ενημερώσω σαφώς και το blog του καθενός είναι ιδιοκτησία του!!! Είναι σα να μου λες πως ο Ρουβάς που υπερεκθέτεται... δεν έχει δικαίωμα για προσωπική ζωή ή τέλος πάντων δεν είναι δική του απόφαση τι θα μας δημοσιοποιήσει και τι όχι! Θα τρελαθούμε τελείως???
    Για το φωτογράφο της παρέας... μη χέσω... έχω να σου κάνω την εξής ερώτηση... Αν έρθει νύφη στρουμπουλή και θέλει φωτογραφίες υπερπαραγωγή.. θα της πεις κάτι παρόμοιο??? Γιατί τότε μάλλον εσύ.. καλύτερα να κρεμάσεις τις φωτογραφικές σου μηχανές στον τοίχο και να πας σπίτι σου να πλύνεις πιάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κατερίνα πανέμορφη η συνθεση σου, άν και έμεινα με το στομα ανοιχτο, και μια έκφραφη του στυλ WTF???? όταν άρχισα να διαβάζω τα σχόλια ...

    1. Ελισάβετ, είλικρινα ξαναδιάβασα το blogpost για να προσπαθήσω να διαβάζω τι ήταν το ΕΝΤΟΝΟ που σε ενόχλησε??? Η χαρά της σε ενόχλησε, όταν έγραφε το blogpost για την ραγισμένη της καρδιά που ήσουν???

    2. LIZA "Κάθε blog είναι χώρος ελεύθερης έκφρασης ιδεών, πρέπει να σέβεστε και τη διαφορετική γνώμη!Οι συνεχείς έπαινοι δε βελτιώνουν τη δημιουργία..."

    Μα δεν έγινε κανένα critism για την δημιουργία της, για το πως εκφράζεται για την προσωπική της ζωή ήταν το σχόλιο .... δηλαδή ΝΑΙ, να υπάρχει ελεύθερη έκφραση, αλλά να λέμε και στον άλλο:"γιατί να χαίρεσαι εσυ???"

    3. Όσο για τον εντελώς ανώνυμο: "Κανείς δεν πρέπει να έχει ιδιοκτησιακή άποψη για το blog ακόμη και να είναι ο δημιουργός του.... κτλ" Θα διαφωνίσω παντελώς ... το blog είναι σπιτάκι του ιδιωκτήτη και μπορεί να εκφράζει ότι θέλει ... όπως και εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να λές ότι θές ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ε τι να πω και εγω? Με υπερκαλυψατε!

    Κατ συνεχισε βρε φιλεναδα να εισαι ετσι οπως εισαι, λαμπαρη και ευτυχισμενη και να δημιουργεις και ασε να λεει η ελλίσαβετ/ λίζα/ μαριος οτι θελει...... το ιδιο ατομο ειναι προφανως...(ναι σιγα μην μπηκαν τωρα 3 διαφορετικα ατομα και στη συγκεκριμενη αναρτηση και λενε...μωρε ας "τσακωθω"...)

    αντε byeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στην αρχή έμεινα με το στόμα ανοιχτό.....μετά γέλασα!!! Με την καρδιά μου όμως...όπως κάνει το Κατερινάκι!!!! Τέτοιο ξεκατίνιασμα είχα καιρό να "δώ"....Και τους 3 "καλοθελητές" ένα έχω να πώ: Καλωσορίσατε και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...Δεν ξέρετε που μπλέξατε βρε, με την Μαφία του Scrapbooking δεν κάνει να παίζετε..τσ, τσ, τσ!!!
    Κατερινάκι καλή μας συνέχεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κριτική ασκούμε στο έργο κάποιου κι όχι στα συναισθήματά του ή τον τρόπο που αυτά εκφράζονται.
    Η ιδιοσυγκρασία καθενός είναι ιδιαίτερη όπως, άλλωστε, το λέει κι η λέξη, άλλοι άνθρωποι είναι φύσει αισιόδοξοι και αντιμετωπίζουν τη ζωή με δεδομένο τρόπο κι άλλοι είναι απαισιόδοξοι κι εκδηλώνουν τον ψυχικό τους κόσμο διαφορετικά. Αυτό, λοιπόν δε "σηκώνει" συζήτηση, γι'αυτό συναναστρεφόμαστε με συγκεκριμενους ανθρώπους κι όχι με όλους.
    Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αγγλία, οι αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν 13% μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρδιακά προβλήματα σε σχέση με τους απαισιόδοξους. Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, ευθυμείτε και παρασύρετε και τους γύρω σας σε αυτή τη στάση ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κατερινάκι μου γλυκό. κι' εγω προσπαθώ ν' αφήσω σχόλια τον τελευταίο καιρό σε διάφορα μπλοκς, αλλα δεν τα καταφέρνω.... ελπίζω αυτο να μην μου το σβήσει.... Η σύνθεση σου αυτη οπως και οι πρόηγούμενςς (τις ειδα κι' απο κοντα) είναι καταπληκτικές!!! Οσο για την κορμάρα σου, ειναι μια χαρά!!! "Οσα δεν φτανει η αλεπού τα κανει κρεμαστάρια" τον εχουν ακουστα????????!!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητή Μαριολιζοελισάβετ εμείς σε αυτή την μπλογκογειτονιά έχουμε την κακιά συνήθεια να χαιρόμαστε με την χαρά του άλλου αλλά και να του συμπαραστεκόμαστε στις δύσκολες στιγμές.
    Να μοιραζόμαστε τις δημιουργίες μας αλλά και τις σκέψεις μας.
    Καμία απο εμάς δεν είναι εδώ με το ζόρι, ειδικά σε αυτό το blog εαν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τα σχόλια μας σε διάφορες αναρτήσεις της Κατερίνας, γράφουμε πολύ συχνά για το χαμόγελο και τον καλό της χαρακτήρα ΤΥΧΑΙΟ? δεν νομίζω!!!
    Αφού λοιπόν δεν σου αρέσει το χαμόγελό της και επειδή είναι στις περισσότερες συνθέσεις της, θα συμφωνήσω με την Χρύσα, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία υπάρχουν πολλά blog μίζερα που άνετα μπορείς να βγάλεις την κακία και την απαισιοδοξία σου!
    Τέλος θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να έχεις το θάρρος να υπογράφεις τα σχόλια σου. Τις δύσκολες αυτές εποχές οι ανώνυμες φωνές μου θυμίζουν τους κουκουλοφόρους!!!ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κατερινάκι μια ακόμη από τις υπέροχες συνθέσεις σου!!!
    Μπράβο!!
    Όσο για τα σχόλια...ουδέν σχόλιο! Η ζήλια να 'ταν ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά καθόλου (ειδικά προς ''ΡΟΥΛΑ'')για ποιο λόγο πρέπει να με ταυτίζει με άλλους επισκέπτες του blog επειδή εξέφρασα ''διαφορετική΄΄ άποψη! Μπαίνω συχνά στη σελίδα, όχι μόνο σε αυτήν, γιατί νιώθω ότι είναι ένα παράθυρο στο παραμύθι και με κάνει να ξεφεύγω...Είμαι 29 ετών, με άποψη και ποιοτικό κριτήριο για ότι βλέπω...Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να βλέπουμε μικρά αριστουργήματα, έτσι δεν είναι...? Κρίμα πάντως σε ένα τέτοιο blog να αυτοχαρακτηρίζεστε ΜΑΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατερινάκι μου συνέχισε να εκφράζεσαι με τον δικό σου μοναδικό τρόπο και άσε τους καλοθελητές να λένε ότι τους κατεβαίνει.
    Φιλιά πολλά!!!


    ΥΓ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν με αφήνει να συνδεθώ γι' αυτό σου γράφω έτσι. Η Σοφία είμαι και να διευκρινίσω ότι δεν έχω καμμία απολύτως σχέση με τον προηγούμενο ανώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κατερινάκι μου αν και είναι πολύ θλιβερό ότι κάποιος σπατάλησε τόσο χρόνο από την ζωή του για να βγάλει μιζέρια,συνέχισε να ακτινοβολείς και να μας γεμίζεις αισιοδοξία!Συνέχισε να διατυμπανίζεις πόσο καλά περνάς γιατί αυτό πρέπει να μάθουμε να κάνουμε όλοι!Και οι μίζεροι να μείνουν με την μιζέρια τους.Να περνάς πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή